Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]1. Mariusz w W-wie już pracuje i wynajmuje mieszkanie na spółkę z kolegą... no i wraca na weekendy... a ja jestem na etapie poszukiwań - jak tylko znajdę wreszcie coś rozsądnego, to też brykam i wynajmiemy coś razem:) więc terminu podać Ci nie potrafię;)

2. mogę być Twoją mamusią, jeśli odczuwasz taką potrzebę :razz: :evil_lol::loveu:
[/COLOR][/B][/quote]
1. A na jakiej dzielnicy Mariusz pracuje? Może Wam cosik podpowiem, wynajmowałam przez 4 lata :roll:

2. Widać podświadomie odczuwam ;) bo moja wyrodna matka (Debe) mnie zaniedbuje :placz: :evil_lol:

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]bieednaa... zostanie tam samotna... beze mnie... zapłakana... to jeszcze kiszki będą warczeć jak złe pieski :-([/COLOR][/B][/quote]
Nie będzie płakać, dostanie narkozę, będzie spała, a zanim się porządnie wybudzi i dojdzie do siebie, już po nią będziesz :loveu:

Trzymam :kciuki: Buziaki :loveu:

Posted

[COLOR=Purple][B]witajcie wszyscy:)
zajrzałam na chwilkę...
idę z Zuzą na siusiu...
i spadamy do lecznicy:(
ciekawe.. czy mała coś przeczuwa...:roll:
a taka grzeczna jest od rana...

buziaki!
dzięki Wszystkim za kciuki:)
odezwę się wieczorem...
[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]...............przyszłam do Cię potrzymać kciuki

ale...................i tak wszystko będzie .............

DOBRZE:multi::multi::multi:
[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=Olive][B]Basiu ja mocno zaciskam kciuki...tak mocno że wiesz co się z nimi stanie :)
Wszystko będzie dobrze bo Zuza to duża silna baba i w końcu Zuza nie?? ;)
Trzymajcie się obie...Zuzka z wiadomych przyczyn a Ty żebyś bardzo się nie stresowała.

Wymiziaj pięknotę :loveu::loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[B][COLOR=Purple]Zawiozłam Zuzę do lecznicy... była taka radosna do pani doktor:)
i tak chętnie z nią poszła do szpitala:) że nawet się na mnie nie obejrzała :roll:
trochę mi przyyykro było... no ale.. tak lepiej dla niej:)
mam tylko nadzieję, że nie było rozpaczy, jak została sama w boksie w szpitalu...
musiałam jeszcze podpisać zgodę na znieczulenie podczas operacji...
mamy odebrać Zuzę najwcześniej po 19stej... ale pojedziemy, jak Mariusz przyjedzie, czyli jakoś po 20stej[/COLOR][/B]

[quote name='agaciaaa']Dobranoc Basiu :) nie martw sie, Zuzka będzie w dobrych rękach :)[/quote]
[B][COLOR=Purple]też w to wierzę:)

[/COLOR][/B][quote name='Paula_']1. A na jakiej dzielnicy Mariusz pracuje? Może Wam cosik podpowiem, wynajmowałam przez 4 lata :roll:
[B][COLOR=Purple]pracuje na Pradze (chyba...) no.. niedaleko Wschodniego... ale.. nie wiadomo też, gdzie ja pracę dostanę... a będziemy chcieli wynajmować raczej coś nie w centrum... żeby był w miarę dojazd, ale żeby były tereny zielone, żeby Zuza miała gdzie biegać:) może być dalej, ale żeby było cicho i spokojnie i zielono:)[/COLOR][/B]
2. Widać podświadomie odczuwam ;) bo moja wyrodna matka (Debe) mnie zaniedbuje :placz: :evil_lol:
[B][COLOR=Purple]Twa wyrodna matka myśli tylko o ślubnym kobiercu:cool3: ;) aale.. w razie czego mogę zostać matką zastępczą :evil_lol:
[/COLOR][/B]
Nie będzie płakać, dostanie narkozę, będzie spała, a zanim się porządnie wybudzi i dojdzie do siebie, już po nią będziesz :loveu:
[B][COLOR=Purple]tak od razu to chyba nie dostała... ale mam nadzieję, że nie będzie pamiętać, co się dzieje :roll:[/COLOR][/B]
Trzymam :kciuki: Buziaki :loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]buziaki:loveu:

[/COLOR][/B][quote name='teqquila'][COLOR=Green][B]Witanko Basiu
tak jak obiecalam trzymam z samego rana :kciuki::kciuki:[/B][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]hej Tyśkowa
całuski! :calus:

[/COLOR][/B][quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]...............przyszłam do Cię potrzymać kciuki
ale...................i tak wszystko będzie .............
DOBRZE:multi::multi::multi:
[/B][/COLOR][/quote]
:) :calus:

[B][/B]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Basiu ja mocno zaciskam kciuki...tak mocno że wiesz co się z nimi stanie :)
Wszystko będzie dobrze bo Zuza to duża silna baba i w końcu Zuza nie?? ;)
Trzymajcie się obie...Zuzka z wiadomych przyczyn a Ty żebyś bardzo się nie stresowała.

Wymiziaj pięknotę :loveu::loveu:
[/B][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple] tak tak.. wiem... aż zsinieją i odpadną:)
ja to i tak się stresuję... taka ma natura...:roll:
całusy!!:loveu:

[/COLOR][/B][quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]BASIU :loveu:Trzymam :kciuki: :calus:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:calus: [COLOR=Purple]dzięki Aluś[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT]

[B][COLOR=Purple]a teraz idę się położyć na godzinę...
bo jakbym miała mało stresu.. to jeszcze 8ki mnie zaczęły napieprzać:angryy: :placz:
wścieknę się za chwilę... obie france z prawej strony mnie bolą... znaczy.. dziąsła... bo te moje mądre zęby to mi tak od ładnych paru lat wyłażą na raty... dawno mnie tak nie bolało... wzięłam procha i coś marny efekt... masakra...:placz:
to lecę do wyra... bo za godzinę może już karma dla Zuzy przyjedzie...
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='an_bzik']Dobry wieczór :lol:
A co do Twojego nicka to skąd te 2202? :razz:[/quote]

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]witanko:)
dzień i miesiąc urodzin :loveu:
kiedyś jak zakładałam pierwsze konto mailowe, to nie miałam pomysłu... samo basia oczywiście było zajęte... noo... i tak sobie wymyśliłam:) ;)
teraz już wszyscy wiedzą, kiedy przyjechać do mnie z kwiatami :eviltong: :evil_lol: :diabloti:[/COLOR][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuhahaha... a ja myślałam że to twój wiek :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:

dobra... wiem.. jestem wredna... zapomniałam o sterylce Zuzki i dopiero od 2 godzinek mam zaciśnięte kończyny... ale za to wszystkie ;)

a ja ci mówie.... trza było ją do mnie.... mamy sterylizator do sprzętu.... wsadziliby my ją do sterylizatora... temperatura 210 i heja :roll::roll::eviltong:

Zuzka.... bądź dzielna!!! cała polska ... cała V RP:diabloti: trzyma za Ciebie... :loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B][COLOR=Purple]dzwoniłam do lecznicy... dowiedzieć się, jak malutka.. czy już po... jak tam poszło wszystko...
iiii.....
już po zabieguuuu!! :multi:huurraaaa!! już po wszystkim!! :multi:
ufff... odetchnęłam...:)
wszystko podobno dobrze poszło:loveu::loveu::loveu:
jeszcze tylko jakieś 4 godz., jak wróci Mariusz i lecimy po naszą kluseczkę:multi::loveu:[/COLOR][/B]

[quote name='agaciaaa']Cześć :) widzisz, Zuza sie nie stresowała ;) więc Ty też postaraj sie troszke wyluzować.. walnij sie do wyrka i sobie poleż ;) ja ciągle trzymam kciuki!!!![/quote]
[B][COLOR=Purple]trochę się zdrzemnęłam... ale... 8ki bolą nadal :roll:
najważniejsze, że nasza Zuzankowa już po zabiegu! :multi:
chust tam z moimi 8kami :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='evaxon']trzymamy kciukasyyyyy[/quote]
[B][COLOR=Purple]pomoogły... pomooogły wszystkie kciukasyyy!! :multi::multi::multi:[/COLOR][/B]

[quote name='Rybka_39']Zauzka dzielna dziewucha!
W końcu malutka to ona nie jest:evil_lol:
A ja sobie tak przeczytałam pierwsze 39 stron waszej galeri na razie se zrobie przerwe:evil_lol:[/quote]
[COLOR=Purple][B]dzielnaaa!! dzielna jeeest!! :multi: dała radęęę!! :multi::multi:
no to masz zacięcie :cool3: powodzenia :cool3: (a może Ci streścić wszystko? :razz:)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuhahaha... a ja myślałam że to twój wiek :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:
[COLOR=Purple]jaaassssneeeeee :cool3: :diabloti:
bo ja jestem witch :diabloti: i taki mam garnusek :eviltong:
[IMG]http://lysagora.republika.pl/witch-cb28.gif[/IMG]
i mam latek... tyle ile widać w nicku :eviltong: trzeba umieć się maskować! ha! :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR]

dobra... wiem.. jestem wredna... zapomniałam o sterylce Zuzki i dopiero od 2 godzinek mam zaciśnięte kończyny... ale za to wszystkie ;)
[COLOR=Purple]jak wszystkie to się liczy [/COLOR]:loveu:

a ja ci mówie.... trza było ją do mnie.... mamy sterylizator do sprzętu.... wsadziliby my ją do sterylizatora... temperatura 210 i heja :roll::roll::eviltong:
[COLOR=Purple]taaa....:cool3: na 3 zdrowaśki do pieca... jak Rozalkę :cool3:[/COLOR]
[COLOR=Purple]ładnie ładnie ciotka... zobaczysz... Zuzka jak to przeczyta, to przyjedzie do tego Twego Zdroju i Ci poślada wygryzie :eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR]

Zuzka.... bądź dzielna!!! cała polska ... cała V RP:diabloti: trzyma za Ciebie... :loveu:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=Purple][B]heh... no wiadomo, że cała :p jakże by inaczej [/B]:evil_lol:

[/COLOR]

Posted

[quote name='marzenka1985']I my też trzymamy kciuki!:)Witam![/quote]
[B][COLOR=Purple]witaj Marzenko w naszej galerii:)[/COLOR][/B]
:calus:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zuch dziołcha... ale już chyba gdzieś o tym pisałam :hmmmm: ciotka klockowa przesyła wielka kostuche dla Zuziolka :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple] okeeej.. to czekamy na przesyłkę :eviltong: Zuzka się na peeeewno ucieeeszy:)
wysłałaś kurierem, czy pocztą naszą polską? :diabloti:

[/COLOR][/B][quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]leciuchno puszczam :kciuki: bo ide na obiadek ....cieszkam ze juz po ..;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]:)
a to smacznego:)

damy znać wieczorkiem, co i jak z Zuzanką:)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202']
[B][COLOR=Purple]okeeej.. to czekamy na przesyłkę :eviltong: Zuzka się na peeeewno ucieeeszy:)
wysłałaś kurierem, czy pocztą naszą polską? :diabloti:[/COLOR][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przeca nie pocztą... bo z ich ruchami to ta kość by ożyła :cool1:

buziaczkuje WAS!!!!!
[/B][/COLOR][/FONT]