Paula Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]1. Mariusz w W-wie już pracuje i wynajmuje mieszkanie na spółkę z kolegą... no i wraca na weekendy... a ja jestem na etapie poszukiwań - jak tylko znajdę wreszcie coś rozsądnego, to też brykam i wynajmiemy coś razem:) więc terminu podać Ci nie potrafię;) 2. mogę być Twoją mamusią, jeśli odczuwasz taką potrzebę :razz: :evil_lol::loveu: [/COLOR][/B][/quote] 1. A na jakiej dzielnicy Mariusz pracuje? Może Wam cosik podpowiem, wynajmowałam przez 4 lata :roll: 2. Widać podświadomie odczuwam ;) bo moja wyrodna matka (Debe) mnie zaniedbuje :placz: :evil_lol: [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]bieednaa... zostanie tam samotna... beze mnie... zapłakana... to jeszcze kiszki będą warczeć jak złe pieski :-([/COLOR][/B][/quote] Nie będzie płakać, dostanie narkozę, będzie spała, a zanim się porządnie wybudzi i dojdzie do siebie, już po nią będziesz :loveu: Trzymam :kciuki: Buziaki :loveu: Quote
teqquila Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [COLOR="Green"][B]Witanko Basiu tak jak obiecalam trzymam z samego rana :kciuki::kciuki:[/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [COLOR=Purple][B]witajcie wszyscy:) zajrzałam na chwilkę... idę z Zuzą na siusiu... i spadamy do lecznicy:( ciekawe.. czy mała coś przeczuwa...:roll: a taka grzeczna jest od rana... buziaki! dzięki Wszystkim za kciuki:) odezwę się wieczorem... [/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [COLOR=DarkRed][B]...............przyszłam do Cię potrzymać kciuki ale...................i tak wszystko będzie ............. DOBRZE:multi::multi::multi: [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [COLOR=Olive][B]Basiu ja mocno zaciskam kciuki...tak mocno że wiesz co się z nimi stanie :) Wszystko będzie dobrze bo Zuza to duża silna baba i w końcu Zuza nie?? ;) Trzymajcie się obie...Zuzka z wiadomych przyczyn a Ty żebyś bardzo się nie stresowała. Wymiziaj pięknotę :loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]BASIU :loveu:Trzymam :kciuki: :calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [B][COLOR=Purple]Zawiozłam Zuzę do lecznicy... była taka radosna do pani doktor:) i tak chętnie z nią poszła do szpitala:) że nawet się na mnie nie obejrzała :roll: trochę mi przyyykro było... no ale.. tak lepiej dla niej:) mam tylko nadzieję, że nie było rozpaczy, jak została sama w boksie w szpitalu... musiałam jeszcze podpisać zgodę na znieczulenie podczas operacji... mamy odebrać Zuzę najwcześniej po 19stej... ale pojedziemy, jak Mariusz przyjedzie, czyli jakoś po 20stej[/COLOR][/B] [quote name='agaciaaa']Dobranoc Basiu :) nie martw sie, Zuzka będzie w dobrych rękach :)[/quote] [B][COLOR=Purple]też w to wierzę:) [/COLOR][/B][quote name='Paula_']1. A na jakiej dzielnicy Mariusz pracuje? Może Wam cosik podpowiem, wynajmowałam przez 4 lata :roll: [B][COLOR=Purple]pracuje na Pradze (chyba...) no.. niedaleko Wschodniego... ale.. nie wiadomo też, gdzie ja pracę dostanę... a będziemy chcieli wynajmować raczej coś nie w centrum... żeby był w miarę dojazd, ale żeby były tereny zielone, żeby Zuza miała gdzie biegać:) może być dalej, ale żeby było cicho i spokojnie i zielono:)[/COLOR][/B] 2. Widać podświadomie odczuwam ;) bo moja wyrodna matka (Debe) mnie zaniedbuje :placz: :evil_lol: [B][COLOR=Purple]Twa wyrodna matka myśli tylko o ślubnym kobiercu:cool3: ;) aale.. w razie czego mogę zostać matką zastępczą :evil_lol: [/COLOR][/B] Nie będzie płakać, dostanie narkozę, będzie spała, a zanim się porządnie wybudzi i dojdzie do siebie, już po nią będziesz :loveu: [B][COLOR=Purple]tak od razu to chyba nie dostała... ale mam nadzieję, że nie będzie pamiętać, co się dzieje :roll:[/COLOR][/B] Trzymam :kciuki: Buziaki :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]buziaki:loveu: [/COLOR][/B][quote name='teqquila'][COLOR=Green][B]Witanko Basiu tak jak obiecalam trzymam z samego rana :kciuki::kciuki:[/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]hej Tyśkowa całuski! :calus: [/COLOR][/B][quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]...............przyszłam do Cię potrzymać kciuki ale...................i tak wszystko będzie ............. DOBRZE:multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/quote] :) :calus: [B][/B] Quote
basia2202 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Basiu ja mocno zaciskam kciuki...tak mocno że wiesz co się z nimi stanie :) Wszystko będzie dobrze bo Zuza to duża silna baba i w końcu Zuza nie?? ;) Trzymajcie się obie...Zuzka z wiadomych przyczyn a Ty żebyś bardzo się nie stresowała. Wymiziaj pięknotę :loveu::loveu: [/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple] tak tak.. wiem... aż zsinieją i odpadną:) ja to i tak się stresuję... taka ma natura...:roll: całusy!!:loveu: [/COLOR][/B][quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]BASIU :loveu:Trzymam :kciuki: :calus:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:calus: [COLOR=Purple]dzięki Aluś[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [B][COLOR=Purple]a teraz idę się położyć na godzinę... bo jakbym miała mało stresu.. to jeszcze 8ki mnie zaczęły napieprzać:angryy: :placz: wścieknę się za chwilę... obie france z prawej strony mnie bolą... znaczy.. dziąsła... bo te moje mądre zęby to mi tak od ładnych paru lat wyłażą na raty... dawno mnie tak nie bolało... wzięłam procha i coś marny efekt... masakra...:placz: to lecę do wyra... bo za godzinę może już karma dla Zuzy przyjedzie... [/COLOR][/B] Quote
agaciaaa Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Cześć :) widzisz, Zuza sie nie stresowała ;) więc Ty też postaraj sie troszke wyluzować.. walnij sie do wyrka i sobie poleż ;) ja ciągle trzymam kciuki!!!! Quote
Rybka_39 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Zauzka dzielna dziewucha! W końcu malutka to ona nie jest:evil_lol: A ja sobie tak przeczytałam pierwsze 39 stron waszej galeri na razie se zrobie przerwe:evil_lol: Quote
clockwork Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='an_bzik']Dobry wieczór :lol: A co do Twojego nicka to skąd te 2202? :razz:[/quote] [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]witanko:) dzień i miesiąc urodzin :loveu: kiedyś jak zakładałam pierwsze konto mailowe, to nie miałam pomysłu... samo basia oczywiście było zajęte... noo... i tak sobie wymyśliłam:) ;) teraz już wszyscy wiedzą, kiedy przyjechać do mnie z kwiatami :eviltong: :evil_lol: :diabloti:[/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuhahaha... a ja myślałam że to twój wiek :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: dobra... wiem.. jestem wredna... zapomniałam o sterylce Zuzki i dopiero od 2 godzinek mam zaciśnięte kończyny... ale za to wszystkie ;) a ja ci mówie.... trza było ją do mnie.... mamy sterylizator do sprzętu.... wsadziliby my ją do sterylizatora... temperatura 210 i heja :roll::roll::eviltong: Zuzka.... bądź dzielna!!! cała polska ... cała V RP:diabloti: trzyma za Ciebie... :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Marzena&Gusti Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 I my też trzymamy kciuki!:)Witam! Quote
basia2202 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [B][COLOR=Purple]dzwoniłam do lecznicy... dowiedzieć się, jak malutka.. czy już po... jak tam poszło wszystko... iiii..... już po zabieguuuu!! :multi:huurraaaa!! już po wszystkim!! :multi: ufff... odetchnęłam...:) wszystko podobno dobrze poszło:loveu::loveu::loveu: jeszcze tylko jakieś 4 godz., jak wróci Mariusz i lecimy po naszą kluseczkę:multi::loveu:[/COLOR][/B] [quote name='agaciaaa']Cześć :) widzisz, Zuza sie nie stresowała ;) więc Ty też postaraj sie troszke wyluzować.. walnij sie do wyrka i sobie poleż ;) ja ciągle trzymam kciuki!!!![/quote] [B][COLOR=Purple]trochę się zdrzemnęłam... ale... 8ki bolą nadal :roll: najważniejsze, że nasza Zuzankowa już po zabiegu! :multi: chust tam z moimi 8kami :evil_lol: [/COLOR][/B][quote name='evaxon']trzymamy kciukasyyyyy[/quote] [B][COLOR=Purple]pomoogły... pomooogły wszystkie kciukasyyy!! :multi::multi::multi:[/COLOR][/B] [quote name='Rybka_39']Zauzka dzielna dziewucha! W końcu malutka to ona nie jest:evil_lol: A ja sobie tak przeczytałam pierwsze 39 stron waszej galeri na razie se zrobie przerwe:evil_lol:[/quote] [COLOR=Purple][B]dzielnaaa!! dzielna jeeest!! :multi: dała radęęę!! :multi::multi: no to masz zacięcie :cool3: powodzenia :cool3: (a może Ci streścić wszystko? :razz:)[/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zuch dziołcha... ale już chyba gdzieś o tym pisałam :hmmmm: ciotka klockowa przesyła wielka kostuche dla Zuziolka :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]leciuchno puszczam :kciuki: bo ide na obiadek ....cieszkam ze juz po ..;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuhahaha... a ja myślałam że to twój wiek :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: [COLOR=Purple]jaaassssneeeeee :cool3: :diabloti: bo ja jestem witch :diabloti: i taki mam garnusek :eviltong: [IMG]http://lysagora.republika.pl/witch-cb28.gif[/IMG] i mam latek... tyle ile widać w nicku :eviltong: trzeba umieć się maskować! ha! :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR] dobra... wiem.. jestem wredna... zapomniałam o sterylce Zuzki i dopiero od 2 godzinek mam zaciśnięte kończyny... ale za to wszystkie ;) [COLOR=Purple]jak wszystkie to się liczy [/COLOR]:loveu: a ja ci mówie.... trza było ją do mnie.... mamy sterylizator do sprzętu.... wsadziliby my ją do sterylizatora... temperatura 210 i heja :roll::roll::eviltong: [COLOR=Purple]taaa....:cool3: na 3 zdrowaśki do pieca... jak Rozalkę :cool3:[/COLOR] [COLOR=Purple]ładnie ładnie ciotka... zobaczysz... Zuzka jak to przeczyta, to przyjedzie do tego Twego Zdroju i Ci poślada wygryzie :eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR] Zuzka.... bądź dzielna!!! cała polska ... cała V RP:diabloti: trzyma za Ciebie... :loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Purple][B]heh... no wiadomo, że cała :p jakże by inaczej [/B]:evil_lol: [/COLOR] Quote
basia2202 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='marzenka1985']I my też trzymamy kciuki!:)Witam![/quote] [B][COLOR=Purple]witaj Marzenko w naszej galerii:)[/COLOR][/B] :calus: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zuch dziołcha... ale już chyba gdzieś o tym pisałam :hmmmm: ciotka klockowa przesyła wielka kostuche dla Zuziolka :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple] okeeej.. to czekamy na przesyłkę :eviltong: Zuzka się na peeeewno ucieeeszy:) wysłałaś kurierem, czy pocztą naszą polską? :diabloti: [/COLOR][/B][quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]leciuchno puszczam :kciuki: bo ide na obiadek ....cieszkam ze juz po ..;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]:) a to smacznego:) damy znać wieczorkiem, co i jak z Zuzanką:)[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]czekam na wieczorne wieści :p:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='basia2202'] [B][COLOR=Purple]okeeej.. to czekamy na przesyłkę :eviltong: Zuzka się na peeeewno ucieeeszy:) wysłałaś kurierem, czy pocztą naszą polską? :diabloti:[/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przeca nie pocztą... bo z ich ruchami to ta kość by ożyła :cool1: buziaczkuje WAS!!!!! [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rybka_39 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Jakoś sobie poradziłam i przeczytałam 71 stron, wreszcie dokładnie i uważnie:evil_lol: Widze sajgon miałaś z młodą:cool3: Jutro dokończę czytać:diabloti: Quote
Akadna Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [COLOR=royalblue]Witam! Cieszę się że już PO 8)[/COLOR] Quote
agaciaaa Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Dzielna Zuzka :loveu: ciesze sie że już po i wszystko ok!! :multi: Quote
teqquila Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [COLOR="Green"][B]bardzo sime cieszkam ze juz po :multi::multi: i tez juz kciczki puscilam bo mi zmienily koloryt :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [COLOR=Olive][B]Świetnie że Zuzka ma się dobrze :multi::multi: Wycałuj ją ode mnie mocno :loveu::loveu: Dzielna Babka ;) [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts