Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to się Madzialena ucieszy jak będzie miała 666 stron do nadrobienia w każdym blogasku :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

łoo jak tu ciudownie :D
Basiu w jakim programiku robisz te sliczne rameczki?:D
jejq ale supcio fotkii :]

mnie dluugo nie bylo ale juz wróciłam steskniłam sie mega buzka!:)

Posted

Ale mieliście super spacerek :loveu:

Fotki obejrzane, nawet jakieś latające psy widziałam :cool3:

[url]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0083-2.jpg[/url] jaka dobra pancia :)

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Świetne zdjęcia i to ile :multi:

[URL]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0049-1.jpg[/URL] Czarnuszek nie czół się osamotniony wśród brązowych psiaków? :evil_lol:
Milutko popatrzeć na takie stadko bawiących się psiaków :loveu:
[/B][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]hehe, żółtki górą! :multi: niee.. czarny nie czuł się samotny :lol:
jemu podoba się każdy pies, który się porusza :evil_lol: a jak już biegnie, to uuuu... :evil_lol: :diabloti: on by się bawił z każdym i dobrze się czuje w towarzystwie;) no bo.. niby czego ma się bać :cool3:
nawet jak Zuzka na niego warczała i kły szczerzyła (co jej się po raz pierwszy zdarzyło) no ale... przez długi czas bała się go, że on taki wielki... to Tofik był wielce zdziwiony, czemu to tak i czemu Zuzka nie chce się z nim bawić... robiąc miny w stylu "o co common?" :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='g_o_n_i_a']Witajcie Zuzanki :buzi:
Uch pozazdrościć tego spacerku :multi: [/quote]
[B][COLOR=Purple] hej Azulkowa :multi:
no nie ukrywam, spacerek był udany :p i mam nadzieję, że nastąpią kolejne...:)

[/COLOR][/B][quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:to się Madzialena ucieszy jak będzie miała 666 stron do nadrobienia w każdym blogasku :diabloti: :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]buuułaaahaahaaaaaaa :roflt::roflt::roflt:
Alutka... nie rób mi tak... miej litość, bo się posikam :evil_lol:
naplułam se na ekran :roll: :evil_lol::diabloti:

trza Madzialenie też trójpak piwa zapodać, żeby łatwiej przebrnęła przez potrójne zdjęcia :diabloti:

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Dominiqa']łoo jak tu ciudownie :D
Basiu w jakim programiku robisz te sliczne rameczki?:D
jejq ale supcio fotkii :]

mnie dluugo nie bylo ale juz wróciłam steskniłam sie mega buzka!:)[/quote]
[B][COLOR=Purple] heloł heloł:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]witajcie po przerwie:)
moje rameczki są te jasnozielone (nieco wcześniej) ;) takie obramowanie... - obramowanie pomniejsza nieco zdjęcie... a ramki w tym moim programie są jakby nakładane na zdjęcie (też ładne i można kombinować)... więc jak na zdjęciu coś się dzieje nie tylko po środku fotografii, to jednak wolę obramowanie, bo ramka mi obcina boki (korzystam z Corel Paint Shop Pro Photo XI, aaale.. ostatnio zaczęłam się bawić programem picasaweb - też można robić fajne rzeczy ze zdjęciami:) )
a te rameczki takie wypukłe, to nie moje... to zdjęcia ukradzione od Julii Imbirkowej:) musisz ją podpytać (ale z tego co pamiętam, to korzysta z photobucket)

[/COLOR][/B][quote name='evaxon']gdzies juz widzialam te foteczki:hmmmm:[/quote]
[B][COLOR=Purple]nie może być :cool3: to zwidy Ewuś... demon Cię opętał :diabloti::diabloti::diabloti:
[/COLOR][/B]
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :)
[URL]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0083-2.jpg[/URL]
Basiu... nie wytrzymałabym pod taką presją :evil_lol:
Ale co ja widzę, Zuzankowa w końcu nie najwyższa :loveu: :cool3:[/quote]
[B][COLOR=Purple]no przykleiły się do mnie żebraki:evil_lol: frolikowe łakomczuchy :p a Bimber był na tyle cwany, że sam przychodził i sprawdzał zapachy w mojej torbie, dając do zrozumienia, że czas na przekąskę :evil_lol: czasem Bimber z Tysiem się zmieniał... a Zuzka z Tofikiem byli stałymi bywalcami :cool3: :diabloti:

hehe... no, Zuzka póki co pokonała wzrostem Bimberka:)
Tyś jest ciut wyższy (jeszcze:cool3:), Opka też chyba... noo... a Tofika to nikt nie pokona:evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='agaciaaa']Ale mieliście super spacerek :loveu:
Fotki obejrzane, nawet jakieś latające psy widziałam :cool3:
[URL]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0083-2.jpg[/URL] jaka dobra pancia :)[/quote]
[B][COLOR=Purple]latająca była z pewnością Opka :p skubana... skacze tak wysoko, że jejuuu :evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]buuułaaahaahaaaaaaa :roflt::roflt::roflt:
Alutka... nie rób mi tak... miej litość, bo się posikam :evil_lol:
naplułam se na ekran :roll: :evil_lol::diabloti:

trza Madzialenie też trójpak piwa zapodać, żeby łatwiej przebrnęła przez potrójne zdjęcia :diabloti:

[/COLOR][/B][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz::razz:toż Madzia z biedą twój blogasek przebrnie ....a że kompecka ma tylko w pracy to i pić przy czytaniu nie może :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

WITANKO :multi::loveu::multi:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]hehe, żółtki górą! :multi: niee.. czarny nie czuł się samotny :lol:
jemu podoba się każdy pies, który się porusza :evil_lol: a jak już biegnie, to uuuu... :evil_lol: :diabloti: on by się bawił z każdym i dobrze się czuje w towarzystwie;) no bo.. niby czego ma się bać :cool3:
nawet jak Zuzka na niego warczała i kły szczerzyła (co jej się po raz pierwszy zdarzyło) no ale... przez długi czas bała się go, że on taki wielki... to Tofik był wielce zdziwiony, czemu to tak i czemu Zuzka nie chce się z nim bawić... robiąc miny w stylu "o co common?" :evil_lol:
[/COLOR][/B][B][/B][/quote]

[COLOR=Olive][B]Nie no co za niedobrota z tej Zuzki ;) :evil_lol:
Jak ona mogła szczerzyć kły na takiego przystojniaka :evil_lol:
Może Zuzka nie jest jedną z tych babek, która lubi wyższych od siebie facetów ;) :evil_lol::evil_lol:

Cześć i Buziaki :loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='agaciaaa']Cześć Basiu :) wpadłam życzyć miłego dnia! Żeby Cie tam w pracy nie męczyli za bardzo :cool3:
co Ty tu robiłaś o 4.10? :roll: :evil_lol:[/quote]
[B][COLOR=Purple]hej hej Agatko:)
ooj... zamęczyli w tej pracy zamęczyli...:roll:
aa... siedziałam do późna nad zleceniem... potem spać nie mogłam... a potem... nie opłacało się już kłaść... Mariusz w poniedziałki o 4.30 wstaje na pociąg, więc... zaglądnęłam na dogo:)

[/COLOR][/B][quote name='evaxon']hejka Zuzki:multi: to ja demoniczna ewa:evil_lol:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B][COLOR=Purple]poznałam od razu :cool3: nasz Ty.. demonie.. seksu :diabloti: demonie.. wojny... :diabloti: czy czego tam wolisz :evil_lol: ;)

[/COLOR][/B][quote name='AgusiaTerierka']Po takich "spacerach" to Zuzka=Aniołek?[/quote]
[B][COLOR=Purple] noo.. mniej więcej:razz: a jak ładnie zasypia:p

[/COLOR][/B][quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:toż Madzia z biedą twój blogasek przebrnie ....a że kompecka ma tylko w pracy to i pić przy czytaniu nie może :evil_lol::evil_lol:

WITANKO :multi::loveu::multi:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]witaj Aluś:)
biedna Madzialena... :shake: nie może pić w pracy... :evil_lol: :diabloti:

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Nie no co za niedobrota z tej Zuzki ;) :evil_lol:
Jak ona mogła szczerzyć kły na takiego przystojniaka :evil_lol:
Może Zuzka nie jest jedną z tych babek, która lubi wyższych od siebie facetów ;) :evil_lol::evil_lol:
Cześć i Buziaki :loveu:
[/B][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]heloł Salsiczki:)
h h h.. noo.. najwidoczniej stracha czuje przed rosłymi mężczyznami :p [/COLOR][/B]:evil_lol::diabloti:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Basi się nudzi :evil_lol:
Ja tylko jestem ciekawa czy Zuzka jeszcze coś podrośnie :roll:[/quote]
[B][COLOR=Purple]ee.. nie nie..:shake: nie nudzi :diabloti:
pani wetka nam mówiła, że podrosnąć to niewiele... parą cm;)
ale... z 10 kilo może jej przybyć jeszcze :roflt::diabloti:[/COLOR][/B]

Posted

hej Basienko hej Zuanko :)

spacerek iście wyborowy :) ogladalismy zdjatka z"pełnym tchem" jak to sie mówi :) hihih .. same " malutkie" psiaczki .. alez słodko :) Zuzanka to normalnie "cud miód i orzeszki " .. prosze bardzo o gorace wycmokanie tej Bestyji :) od cioteczki mati :)
Zuza to ma prezencje.. no nie pogada... oczywiscie nie wspomne o calej reszcie Brygady :) Cudasy piekne:)

4.30 - to dogoholizm .. a nie jakies tam .. no :eviltong: ....

pozdrawiamy gorąco :loveu:

:bluepaw:

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]hej hej Agatko:)
ooj... zamęczyli w tej pracy zamęczyli...:roll:
aa... siedziałam do późna nad zleceniem... potem spać nie mogłam... a potem... nie opłacało się już kłaść... Mariusz w poniedziałki o 4.30 wstaje na pociąg, więc... zaglądnęłam na dogo[/COLOR][/B][B][/B][/quote]

Czyli nieprzespana nocka? Ja to bym chyba nie mogła funkcjonować bez snu :cool3: śpioch ze mnie straszny i nienawidze wcześnie wstawać :diabloti:

Buziaki dla Zuzolki :loveu:

Posted

Witanko Zuzanki :multi: Ujawniam się w końcu :razz: Chciałam się odezwać, jak nadrobię blogasek, ale to jest awykonalne :oops: :evil_lol: Gadułki straszne jesteście ;) :diabloti: Obejrzałam fotki i filmiki ze spotkania, super macie, że się w takim fajnym gronie spotykacie :multi: Ja z moim asocjalnym psem :evil_lol: bym nie mogła, chyba, że byłyby same suczki :p
Zuzka śliczna dziewuszka :loveu: rośnie jak na drożdżach, ciekawam, jaka będzie "docelowo" :razz:
Pozdrawiamy :hand:

Posted

[quote name='Paula_']Witanko Zuzanki :multi: Ujawniam się w końcu :razz: Chciałam się odezwać, jak nadrobię blogasek, ale to jest awykonalne :oops: :evil_lol: Gadułki straszne jesteście ;) :diabloti: Obejrzałam fotki i filmiki ze spotkania, super macie, że się w takim fajnym gronie spotykacie :multi: Ja z moim asocjalnym psem :evil_lol: bym nie mogła, chyba, że byłyby same suczki :p
Zuzka śliczna dziewuszka :loveu: rośnie jak na drożdżach, ciekawam, jaka będzie "docelowo" :razz:
Pozdrawiamy :hand:[/quote]
mama gadasz glupoty:evil_lol:
moj asocjalny pies czasami bywa na spotkankach i sie bawi calkiem fajnie w chodzenie za mna jak cien :evil_lol:

Zuzki czas na fotki:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']mama gadasz glupoty:evil_lol:
moj asocjalny pies czasami bywa na spotkankach i sie bawi calkiem fajnie w chodzenie za mna jak cien :evil_lol:[/quote]
:evil_lol:
Mój by nie chodził za mną jak cień :shake: Tigra jest bardziej jak Axa, pies ogrodnika itp, jak jej coś nie pasuje, to odstrasza warkiem, ale się nie rzuca; a Maksiu niestety, samczyków nie toleruje :roll: szczególnie większych od siebie :diabloti: ;)

Posted

[quote name='Paula_']:evil_lol:
Mój by nie chodził za mną jak cień :shake: Tigra jest bardziej jak Axa, pies ogrodnika itp, jak jej coś nie pasuje, to odstrasza warkiem, ale się nie rzuca; a Maksiu niestety, samczyków nie toleruje :roll: szczególnie większych od siebie :diabloti: ;)[/quote]
nooo Axa i Tigra sa podobne:cool3:
ach ten moj braciszek :evil_lol: