groszek83 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B] [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_479[/URL] [/B][/I][/FONT][/COLOR] [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_477[/URL] :evil_lol: Ona tu patrzy z takim zdziwieniem jakby widziała to po raz pierwszy:siara: Witanko:multi: Quote
jonQuilla Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple] aale.. czy ja wiem, czy instynkt macierzyński :cool3: ja bym powiedziała, że może zbliżająca się chęć demolki... :hmmmm: :evil_lol:[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple] [/COLOR][/B][/quote] taaa....nie chwal dnia przed zachodem słońca czy jakoś tak :roll: wracając ze szkoły moja siostra zadzwoniła i mnie opieprzyła za to że Salsa zżarła jej gorset od sukienki, którą zamierzała ubrać w przyszłą sobotę na ślub koleżanki :angryy::angryy::angryy: Quote
basia2202 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]dziewczyny ...gdzie wy macie to słonko ...bo ja chyba tylko na fotach je mam szanse zobaczć .......a to jest jeszcze LATO :diabloti::diabloti: Doberek w Blogasku ćlicznej Zuzolki :loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]Alusiu... no przeca witałam się słonecznie :cool3: czyli że u mienia jest to słonko!!:multi: :loveu:dziś naprawdę wyjątkowo pięęęęęknie :p i całkiem nawet ciepło:) no i witanko naturlich :p [/COLOR][/B][quote name='agaciaaa']Najlepiej żebyś zostawiała jej coś, do czego nie ma dostępu cały czas.. jakąś zabawke, którą będzie dostawać tylko jak jest sama, albo jakąś nową kość. Bo tamto wszystko pewnie jej sie opatrzyło i znudziło. Możesz schować jakaś zabawke na tydzień, czy dwa i potem jak jej dasz, zobaczysz- będzie sie cieszyła jak z nowej :)[/quote] [B][COLOR=Purple]noo... też właśnie... pieńka tak na co dzień nie dostaje, tylko jak jest sama... ma też taką szmacianą kość... przed urlopem jej to zostawiałam, ale zawsze lądowało w sikach :roll: tak już waliło... że myślałam, że ją wyrzucę... chociaż ona lubi tą zabawkę... no ale.. udało się doprać - ze 3 razy musiałam prać, zanim przestało walić :roll: muszę jeszcze coś zakupić chyba...:placz: [/COLOR][/B][quote name='madzia i medor']Witaj właścicielko rozrabiającej Zuźki;):p A może spróbować klateczkę:razz:[/quote] [B][COLOR=Purple]temat klatki Madzialenko kiedyś był już poruszany... :roll: dla Zuzkowej się jeszcze to nie nadaje, bo ona leje jak jest sama, nie wytrzymuje tylu godzin, jak ja w pracy jestem :roll: jakby była w klatce, to by lała na posłanie i w tym siedziała :-( to jeszcze bardziej by mi było jej szkoda, niż przedpokoju... chyba musiałabym ją prać codziennie w wannie :roll:[/COLOR] [/B][quote name='jonQuilla']taaa....nie chwal dnia przed zachodem słońca czy jakoś tak :roll: wracając ze szkoły moja siostra zadzwoniła i mnie opieprzyła za to że Salsa zżarła jej gorset od sukienki, którą zamierzała ubrać w przyszłą sobotę na ślub koleżanki :angryy::angryy:[/quote] [B][COLOR=Purple]no chciała się wystroić modnie, to se pożyczyła :roll: :diabloti: siostra pewnie się wściekła, coooo? :roll: [/COLOR][/B] Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple][/COLOR][/B][B][COLOR=Purple] [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]temat klatki Madzialenko kiedyś był już poruszany... :roll: dla Zuzkowej się jeszcze to nie nadaje, bo ona leje jak jest sama, nie wytrzymuje tylu godzin, jak ja w pracy jestem :roll: jakby była w klatce, to by lała na posłanie i w tym siedziała :-( to jeszcze bardziej by mi było jej szkoda, niż przedpokoju... chyba musiałabym ją prać codziennie w wannie :roll:[/COLOR] [/B][B][COLOR=Purple] [/COLOR][/B][/quote] Achaa, rozumiem:roll::roll: No to nie wiem:niewiem: Chyba pozostała Wam jedynie duża dawka cierpliwosci:evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 potwierdzam u nas słonko:cool3: i nawet cieplo :p witanko:multi: Quote
madziorna Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]I ja się cieszę! Weekendzik! :multi: :bigcool: Będę się przytulać z moją Franią... :-)[/COLOR][/I][/B] Quote
clockwork Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]nie ucieka z miejsca zbrodni... i siedzi pośród wyrządzonych szkód... bo jak wracam, to każę jej grzecznie siedzieć w kącie :cool3: co by nie roznosiła tego dalej... zwłaszcza, że wśród tego wszystkiego są jeszcze siki... potem by wszystko waliło... wolę, żeby to zostało w przedpokoju jednak...:roll: noo.. tak więc.. zamiast wyjść od razu na spacer gadzina musi siedzieć grzecznie i poczekać aż sprzątnę, bo czasem nie ma nawet gdzie stanąć :roll: wczoraj nie było... :placz: [/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]masakra.... współczuwam... i doceniam cierpliwość... inni już by wynieśli psa do lasu.. :roll: ale nie TY :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple] mieszkamy sobie together już czas jakiś... także ślub to będzie miła formalność :loveu: [/COLOR][/B][COLOR=Purple][B] ślub... I don't know :niewiem: ;) może w przyszłym roku? zobaczymy, jak się ułożą sprzyjające okoliczności :loveu: finansowe również :diabloti: :evil_lol: [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: normalnie... tak bez ślubu mieszkacie razem???? :mdleje: qrde... toż to nie zgodne z regulaminem :shake: a pozatym przyszłam umyć Ci monitor boś spluła przezemnie.... chyba TY... bo czytałam o tym jakieś 3 godz temu :oops: i już nie pamiętam.... :oops: [/B][/COLOR][/FONT][URL="http://www.coolspacetricks.com/smiles/computer/26569/"][IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/computer/439.gif[/IMG][/URL] Quote
jonQuilla Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='basia2202'] [B][COLOR=Purple]no chciała się wystroić modnie, to se pożyczyła :roll: :diabloti: siostra pewnie się wściekła, coooo? :roll: [/COLOR][/B][/quote] może i chciała być ładna :) :evil_lol: no wściekła się...w sumie nie dziwie się jej, ale do tego ona jest troszkę narwana jeśli o jej rzeczy chodzi :evil_lol: już jej złość troszkę przeszła bo przed chwilą dzwoniła i pytała gorset wysechł...bo oczywiście cały w ślinie :shake: i w głosie nie wyczułam już "jak cię dorwę to uduszę" także mogę odetchnąć ;) Quote
Wyjątek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cześć i czołem, pozdrowienia slemy ze słooooooonecznej warszawy :D Quote
basia2202 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='evaxon']potwierdzam u nas słonko:cool3: i nawet cieplo :p witanko:multi:[/quote] [B][COLOR=Purple]nooo.. mówiłam, że słońce:) Ewcia potwierdza... a Ala nie wierzy :cool3: witanko Ewciu:) [/COLOR][/B][quote name='Wyjątek']Cześć i czołem, pozdrowienia slemy ze słooooooonecznej warszawy :D[/quote] [B][COLOR=Purple]ooo.. i w W-wie słonko :p[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple] [/COLOR][/B][quote name='jonQuilla']może i chciała być ładna :) :evil_lol: no wściekła się...w sumie nie dziwie się jej, ale do tego ona jest troszkę narwana jeśli o jej rzeczy chodzi :evil_lol: już jej złość troszkę przeszła bo przed chwilą dzwoniła i pytała gorset wysechł...bo oczywiście cały w ślinie :shake: i w głosie nie wyczułam już "jak cię dorwę to uduszę" także mogę odetchnąć ;)[/quote] [B][COLOR=Purple]nie wiem co lepsze... niszczenie ciuchów... czy demolka przedokoju... w moim przypadku... chyba niszczenie ciuchów (bo przez to nie przechodzę)... chociaż... no nie wiem :roll: [/COLOR][/B][quote name='madziorna'][B][I][COLOR=RoyalBlue]O Boże, jak mi się dzisiaj nic nie chce... :flaming:[/COLOR][/I][/B][/quote] [B][COLOR=Purple]a to nic nie rób :) każe Ci kto? :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]masakra.... współczuwam... i doceniam cierpliwość... inni już by wynieśli psa do lasu.. :roll: ale nie TY :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]JA JUŻ NIE MAM SIŁYYYYYYY :placz: ZUZKA JEST KANALIĄ!! ONA TO ROBI SPECJALNIEE!! DO GROBU CHCE MNIE WPĘDZIĆ!! PSYCHICZNIE WYKOŃCZYĆ!! :placz: :placz: :placz: DZISIAJ ZNOWU ZROBIŁA DEMOLKĘ :placz: CAŁĄ LISTWĘ Z BOAZERII ZERWAŁA!! AŻ POD SAM SUFIT... :angryy: :mad:WSZYSTKO NA WIÓRY!! JAKIEŚ RESZTKI SIĘ TYLKO TRZYMAJĄ, CO SĄ PRZYKRĘCONE... MÓJ BRAT SIĘ ŚMIEJE, ŻE DREWNO NA OPAŁ ZBIERAM :-( :placz: A JA DZIŚ TAKI CIĘŻKI DZIEŃ MIAŁAM... ZAPIERDZIEL W ROBOCIE... BRAK CZASU NA ŚNIADANIE... KIPSKO SIE CZUJEE.. NAWALA MNIE W KRZYŻU... I JESZCZE ZUZKAAA :placz: MASAKRAAAA!! A ja co... taka dobraaa... nie wywożę małpy do lasu... :roll: chociaż przyznaję... dzisiaj mi brakło cierpliwości... i dostała klapa przez dupę :roll: nawet pewnie nie poczuła... bardziej się może strachnęła, że pokrzyczałam :roll: albo i nie wiedziała, o co common... no bo wiadomo, po fakcie... :roll: tyle, że mnie trochę złość opadła :roll: POTEM ZNAJDĘ CHWILĘ, TO WKLEJĘ ZDJĘCIA Inni zbierają chrust na zimę... a ja co? wynoszę na śmietnik :wallbash: [/COLOR] [/B] Quote
basia2202 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye: normalnie... tak bez ślubu mieszkacie razem???? :mdleje: qrde... toż to nie zgodne z regulaminem :shake: a pozatym przyszłam umyć Ci monitor boś spluła przezemnie.... chyba TY... bo czytałam o tym jakieś 3 godz temu :oops: i już nie pamiętam.... :oops: [/B][/COLOR][/FONT][URL="http://www.coolspacetricks.com/smiles/computer/26569/"][IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/computer/439.gif[/IMG][/URL][/quote] [B][COLOR=Purple]noo.. takie z nas gadziny... nieregulaminowo :p :evil_lol: i to - że tak powiem - nie od wczoraj, ino dłużej sporo :cool3: no wreszcie!! już żem prawie nic nie widziała!! myślałam, że się nie pojawisz z tą szmatą :cool3: :diabloti: [/COLOR][/B] [quote name='madziorna'][B][I][COLOR=RoyalBlue]I ja się cieszę! Weekendzik! :multi: :bigcool: Będę się przytulać z moją Franią... :-)[/COLOR][/I][/B][/quote] [B][COLOR=Purple]zgoopłaś Madzia :cool3: Ty się do narzeczonego swego Macieja poprzytulaj ;) [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:evil_lol: [/COLOR][/B][COLOR=Purple][B]Franka se da radę bez weekendowego przytulania :cool3: znajdzie se inne zajęcia... poskika... powęszy, pośpi [/B][/COLOR][COLOR=Purple][B];)[/B][/COLOR] [quote name='groszek83'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B] [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_479[/URL] [/B][/I][/FONT][/COLOR] [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_477[/URL] :evil_lol: Ona tu patrzy z takim zdziwieniem jakby widziała to po raz pierwszy:siara: Witanko:multi:[/quote] [B][COLOR=Purple]noo.. jak wkleję foty z dzisiejszej demolki, to ciekawe, czy też powiesz, że Zuzka widzi to po raz pierwszy :mad: :cool3:[/COLOR][/B] Quote
Bzikowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Rany, u Was też tak szybko i duzo piszecie, ze ja czytać nie nadążam :cool1: W każdym razie - ostatnie nadmorskie zdjęcia - super, zwłaszcza to z Zuzem 'a la dog' :loveu: Quote
basia2202 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Achaa, rozumiem:roll::roll: No to nie wiem:niewiem: Chyba pozostała Wam jedynie duża dawka cierpliwosci:evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]wiesz Madzia... ja tą klatkę muszę jeszcze raz dobrze przemyśleć... po dzisiejszych kolejnych zniszczeniach... no to już nie wiem, co lepsze...:roll: żeby mi - brzydko mówiąc - rozpieprzyła cały przedpokój, czy żeby sikała sobie na koc a ja żebym ją codziennie kąpała... :roll: chciałam być dobra... oszczędzić jej takich wrażeń... znaczy się siedzenia we własnych sikach przez pół dnia.... ale teraz to już nie wiem :placz: to ja małpę kocham, a ona takie numery odpierdziela :-( Zuzka chyba dostanie ostatnią szansę... jeszcze jedna taka akcja i trudno, nie będę się litować... kupimy klatkę... może, jak nie będzie miała gdzie wyjść i się zlać, to prześpi spokojnie i wytrzyma aż wrócę :roll: ech... ciężko mi dzisiaj :-( [/COLOR][/B] Quote
jonQuilla Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='basia2202'] [B][COLOR=Purple]nie wiem co lepsze... niszczenie ciuchów... czy demolka przedokoju... w moim przypadku... chyba niszczenie ciuchów (bo przez to nie przechodzę)... chociaż... no nie wiem :roll: [/COLOR][/B][/quote] też chyba wolałabym żeby niszczyła ciuchy niż meble, ściany, podłogi itd...gdyby zniszczyła moje spodnie czy coś to machnęłabym ręką i schowała do szafy na szmaty dla szczurów...ale musiała wybrać rzecz siostry :shake: ehhh Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Basiu , jeśli nie ma możliwości by Zuzka siedziała w towarzystwie , bo oboje w tym samym czasie pracujecie to chyba nie masz wyjśćia ....klatka .I wcale to nie takie straszeczne , byle była odpowiednio duża ...nie jeden psiak tak zyje ...a Zuza robi to z nudow jak was nie ma ...[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
basia2202 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Basiu , jeśli nie ma możliwości by Zuzka siedziała w towarzystwie , bo oboje w tym samym czasie pracujecie to chyba nie masz wyjśćia ....klatka .I wcale to nie takie straszeczne , byle była odpowiednio duża ...nie jeden psiak tak zyje ...a Zuza robi to z nudow jak was nie ma ...[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]ja wieeem Alusiu, że z nudów :-([/COLOR][COLOR=Purple] :placz:ostatnio przy mnie... jak siedziałam tu sobie w pokoju... a ona się bawiła swoją szmacianką... to przechodziła przez przedpokój... i tak, co by coś zmalować, podeszła i sobie urwała wiórek z listwy drewnianej, co to ją napoczęła :roll: myslała, że nie zauważę, czy co... że ona coś majstruje... także jak jest sama, to ewidentnie nie ma co robić :( a co z sikaniem? myślisz Alu, że jak będzie zamknięta, to będzie wstrzymywać i się nie zleje? podobno psy nie sikają na posłanie... ale zuzce się zdarzyło... kiedyś się zapomniała i normalnie przy nas zlała się na swój ponton... zapomniała se poprosić chyba :roll: z jednej strony mam na nia cholerne nerwy, jak tam niszczy wszystko w domu... a z drugiej... szkoda mi jej, żeby tyle czasu we własnych sikach siedziała [/COLOR][/B] Quote
emdziolek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 :multi:[B][COLOR=DarkOrange]:multi: haha nawiedza cie emdziolek :multi::multi: oh stęskniłyśmy sie z Vegom za wami:loveu: Jutro pod wieczór wpadne na herbaru:diabloti: Idem spać:evil_lol: Bobranoc:loveu: [/COLOR][/B] Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]noo... też właśnie... pieńka tak na co dzień nie dostaje, tylko jak jest sama... ma też taką szmacianą kość... przed urlopem jej to zostawiałam, ale zawsze lądowało w sikach :roll: tak już waliło... że myślałam, że ją wyrzucę... chociaż ona lubi tą zabawkę... no ale.. udało się doprać - ze 3 razy musiałam prać, zanim przestało walić :roll: muszę jeszcze coś zakupić chyba...:placz:[/COLOR][/B][/quote] To lepiej zainwestuj w jakąś nową zabawke, albo jakiegoś ogromnego gnata.. bo szkoda przedpokoju :razz: Zuzka sie zwyczajnie nudzi tyle godzin sama.. co jej oczywiście nie usprawiedliwia :evil_lol: Jejku, jak czytam o kolejnych zniszczeniach, to coraz mniej mi do śmiechu... :shake: Basiu, podziwiam Cię! Pomyśl jeszcze o tej klatce.. takie rozwiązanie też ma swoje minusy.. ale w takim razie trzeba wybrać mniejsze zło.. Quote
g_o_n_i_a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cześć Basiu :buzi: Śliczne fotencje z wyprawy - ach zazdroszczę :loveu: Co do niszczycielskich zapędów u Zuzki, uch wspołczuje szczerze. Dobrze, ze my mamy ogrodek, początkowo jak Azula zostawała sama w domu to tez niszczyła, a po pewnym czasie podczas nieobecnosci zostawała w kojcu w ogródku (to było w lecie/jesieni 3lata temu), tam miała mnóstwo patyków do obżerania, mnóstwo gryzaków i innych zabawek. Z nudów rzecz jasna demolowala sobie te wszystkie "przyjemności" no i w sumie o to chodziło, zeby zabiła nudę, trochę się pomęczyła i spała. Z czasem minęly jej te niszczycielskie zapędy i budowanie placyku zabaw stało się zbędne, Azula nic nie psuje. Trzymam kciuki za Was :calus: Quote
basia2202 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [B][COLOR=Purple][SIZE=3]NIE MOGŁAM SPAĆ... NO TO SE TU PRZYSZŁAM... POWSTAWIAM ZDJĘCIA Z WCZORAJSZEJ DEMOLKI :-? [/SIZE] [/COLOR][/B][quote name='emdziolek']:multi:[B][COLOR=DarkOrange]:multi: haha nawiedza cie emdziolek :multi::multi: oh stęskniłyśmy sie z Vegom za wami:loveu: Jutro pod wieczór wpadne na herbaru:diabloti: Idem spać:evil_lol: Bobranoc:loveu: [/COLOR][/B][/quote] [COLOR=Purple][B]hejka nawiedzający emdziolku :p miło nam, że takie uczucia tęskniące ku nam płyną:) a ferbot jaki wolisz? :cool3: znaczy się herbatkę...:) mam ferbot malina z czymś tam, mam też grejfrutową:) i jest toże liptonka zwyczajna i liptonka zielona z cytrynem :eviltong: aa.. i jeszcze mam dilmah waniliową i z caramelem :p bo ja taka ferbociara jestem :diabloti: jaką se wybierasz?:) bobranoc za wczoraj, a dzisiaj to już bry dzień:) [/B][/COLOR][quote name='agaciaaa']To lepiej zainwestuj w jakąś nową zabawke, albo jakiegoś ogromnego gnata.. bo szkoda przedpokoju :razz: Zuzka sie zwyczajnie nudzi tyle godzin sama.. co jej oczywiście nie usprawiedliwia :evil_lol: Jejku, jak czytam o kolejnych zniszczeniach, to coraz mniej mi do śmiechu... :shake: Basiu, podziwiam Cię! Pomyśl jeszcze o tej klatce.. takie rozwiązanie też ma swoje minusy.. ale w takim razie trzeba wybrać mniejsze zło..[/quote] [B][COLOR=Purple]no i znowu wydatki na te naszą małpe się szykują :roll: nabędziemy jakiego wielkiego gnata... no i... tak jak mówiłam z klatką... małpa ma ostatnią szansę... a jak będzie niegrzeczna w weekend, to i bez szansy pojadę po tą klatkę... doczekała się gadzina nooo... to czlowiek z dobrego serca zabiera taką na wakacje... kupuje dobrości... a gadzina nic mnie nie kocha :roll: :-( [/COLOR][/B][quote name='g_o_n_i_a']Cześć Basiu :buzi: Co do niszczycielskich zapędów u Zuzki, uch wspołczuje szczerze. Z czasem minęly jej te niszczycielskie zapędy i budowanie placyku zabaw stało się zbędne, Azula nic nie psuje. Trzymam kciuki za Was :calus:[/quote] [B][COLOR=Purple]och... Gosia... zazdroszczę Ci, że krówkowa taka dobra teraz i gadzinostwo jej minęło :roll: jak byśmy mieli ogródek, to by było lepiej... ale pewnie by zryła cały tenże ogródek... na wczasach właścicielom strzygła trawę:cool3: a jakby jej się włączyła jeszcze koparka, to uuu... [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [B][COLOR=Purple]najpierw 2 foty, o których zapomniałam... tak wygląda to co zgarnęłam po wtorkowej zdaje się demolce... [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_549.jpg[/IMG] tyle tego było w worku... ooo... :niedowia: [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_550.jpg[/IMG] a to wczorajsza demolka... raaany... załamać się idzie :placz: [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_551.jpg[/IMG] [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_552.jpg[/IMG] patrzcie na listwę przy samych drzwiach... po prawo jeszcze co nieco się trzyma... ale po lewo, przy klamce... zdarte wszystko aż do sufitu!! goła ściana jest :-( a przy okazji... prezentuję mój bezoprzewodowy obecnie domofon :-? znaczy się... bez słuchawki... [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_553.jpg[/IMG] [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [B][COLOR=Purple]gadzina przy swej zbrodni - już nie aż tak niewinna... [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_554.jpg[/IMG] demolki ciąg dalszy... a taki ładny pieniek ma i co? wcale się nim nie zajmuje!! oczywiście na środku... siki :wallbash: :placz: [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_555.jpg[/IMG] [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_556.jpg[/IMG] [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_557.jpg[/IMG] [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_558.jpg[/IMG] [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [B][COLOR=Purple]tyle tego było, jak zgarnęłam wszystko na jedną kupę :-? [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_559.jpg[/IMG] a tu jeszcze zdjęcia Zuzki wylegująco się-śpiącej... proszę... pańcia kocha tę małpę... i robi ładne foteczki... mimo, że taka z niej gadzinowska gadzina :cool3: [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_560.jpg[/IMG] udajemy grzecznego piesiunia... [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_561.jpg[/IMG] oczka mi się zamykają... [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_562.jpg[/IMG] coraz bardziej... [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_563.jpg[/IMG][/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [B][COLOR=Purple]i bardziej... :p [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_564.jpg[/IMG] śpiumkam... :) na nowym kocyku!! (ech... ja to mam dobre serce...:roll:) dostała taki po urlopie... bo stary tak zakuła... nadaje się tylko do zostawiania, jak jest sama... [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_565.jpg[/IMG] chrrr........ :sleep2: [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_566.jpg[/IMG] [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_567.jpg[/IMG][/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple] [/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts