Wyjątek Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Cześć Zuzki! ;) Ciesdzę się, ze już lepiej :) A no własnie, gdzie jedziecie? I na ile? Moze sie zobaczymy? bo ja 18ego jade na mazury do Augustowa ale bedziemy na pewno robili wycieczke nad morze :D Quote
e.v.a Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ja tez chce nad morze:placz::placz::placz::placz::placz::placz: witanko:multi: Quote
agaciaaa Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Witamy :multi: Widze, że Zuzka już dochodzi do siebie :loveu: Życze miłych wakacji!! Ale Zuzka sie wyszaleje :D i Wy sobie odpoczenicie :) Ja chętnie tu zetre kurz co jakiś czas, jak was nie będzie ;) ale za to musicie moje zdrowie wypić! A no i z tymi smsami to super pomysł! Quote
basia2202 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='Ania-shira']Witaj kochaniutka Cieszę się że z Zuzka jest coraz lepiej :multi: Oj fotek nie damy ci pół roku dodawać z nad morza tylko szybciej :multi: Jak masz od kogość nr komórkowy to smski możesz pisac co tam u was słyszać a ta osoba będzie nam wiadomości przekazywać w twojej galeryjce :multi:[/quote] witanko:) eee.. Aniu.... ja raczej miałam na myśli, że tyle narobimy fotów, że wcześniej niż za pół roku się nie wyrobię, żeby je tu umieścić :evil_lol: :diabloti: telefona ni mom...:roll: aaa... nie... do Tyśkowej chyba gdzieś miałam.. aaale... może jakby tfu tfu był gorszy dzień, mniej słoneczny :cool3: :cool1: (bo mam nadzieję, że pogoda będzie ładna;) ) to napiszemy do Was z kafejki:) i tak pewnie będziemy musieli do niej zajrzeć, co by zgrać foty:evil_lol: [quote name='Czarna_Owieczka']Dobry! Super że Zuza ma się lepiej :) pzdr. ;)[/quote] witajcie czarne owieczki:) pozdrawiamy Was również :cool1: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Cieszę się że z Zuzką już tak dobrze że zaczyna wariować :evil_lol: Tylko oby w pociągu warjacji nie dostała :evil_lol: Będziemy odliczać dni do waszego powrotu :evil_lol: Spakowani jesteście już :cool3: ? A na ile jedziecie? I do jakiej miejscowości?[/quote] ja się mniej cieszę, że Zuzkowa głupawicy dostaje :cool3: :evil_lol: bo mi wariatka chatę demoluje :cool3: w pociągu mam nadzieję, że pośpi... zmęczymy ją spacerem długim wcześniej, więc oooby padła.... żeby chociaż połowę trasy przespała - trzymajta kciuki kobitki :kciuki: ;) wracamy 1-go września pod wieczór, aale.. jeszcze tu zajrzymy przed wyjazdem ;) nie pozbędziecie się nas tak szybko :evil_lol: wyjeżdżamy w piątek (17-go), spakowani oczywiście nie jesteśmy:cool3: będziemy się pakować w czwartek... jeszcze mamy mnóstwo spraw do załatwienia... czy my zdążymy? :hmmmm: a jedziemy do Jastrzębiej Góry... a na plażę niestrzeżoną będziemy sobie dojeżdżać do Karwieńskich Błot:) Quote
basia2202 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='Wyjątek']Cześć Zuzki! ;) Ciesdzę się, ze już lepiej :) A no własnie, gdzie jedziecie? I na ile? Moze sie zobaczymy? bo ja 18ego jade na mazury do Augustowa ale bedziemy na pewno robili wycieczke nad morze :D[/quote] no hej hej :multi: no właśnie napisałam Balbince, gdzie i na ile jedziemy;) na mazury nam nie po drodze;) i bez auta jesteśmy niestetyż... aale... jak będziecie nad morzem, to może się zobaczymy:) daleką wycieczkę sobie zrobicie:cool3: a będziecie z psiulkami?:) daj znać, co i jak;) może coś się uda ustalić:) [quote name='evaxon']ja tez chce nad morze:placz::placz::placz::placz::placz::placz: witanko:multi:[/quote] hej Ewucha :multi: Ty już byłaś babo :eviltong: i zabrałaś pogodę znad morza :cool3: ;) no nie wiem, czy zasłużyłaś, żeby znowu jechać:cool3: :evil_lol: choooociaż.. biorąc pod uwagę ładne foty, jakie przywiozłaś :hmmmm: tylko tych foków za dużo natrzaskałaś:cool3: a miały być ratowniki :diabloti: Quote
basia2202 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='agaciaaa']Witamy :multi: Widze, że Zuzka już dochodzi do siebie :loveu: Życze miłych wakacji!! Ale Zuzka sie wyszaleje :D i Wy sobie odpoczenicie :) Ja chętnie tu zetre kurz co jakiś czas, jak was nie będzie ;) ale za to musicie moje zdrowie wypić! A no i z tymi smsami to super pomysł![/quote] Hej Agatko:) ha! jak zetrzesz czasem kurz... to i 5 razy za Ciebie zdrowię wypijemy :evil_lol: i Twoje i małej blondyny;) hehe... no smsy nie głupie;) aale.. przecie wytrzymacie bez nas ;) czy nie? :cool3: bo chyba, że nie...:evil_lol: coś się pomyśli:) myślę, że najszybciej, to z kafajki napiszemy czasem;) za życzenia nie będziemy dziękować, bo jeszcze się nie sprawdzą i się np. pogoda skaszani;) Quote
agaciaaa Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='basia2202']Hej Agatko:) ha! jak zetrzesz czasem kurz... to i 5 razy za Ciebie zdrowię wypijemy :evil_lol: i Twoje i małej blondyny;) hehe... no smsy nie głupie;) aale.. przecie wytrzymacie bez nas ;) czy nie? :cool3: bo chyba, że nie...:evil_lol: coś się pomyśli:) myślę, że najszybciej, to z kafajki napiszemy czasem;) za życzenia nie będziemy dziękować, bo jeszcze się nie sprawdzą i się np. pogoda skaszani;)[/quote] Widzę, że chętni jesteście do picia za moje zdrowie :evil_lol: to pewnie tylko przykrywka! Pijoki jedne :eviltong: z umiarem trzeba, z umiarem! No czasem można bez :eviltong: tylko Zuzki nie spijcie, bo dopiero by głupawki dostała :evil_lol: Nie wiem jak inni, ale ja bez was nie wytrzymam :eviltong: macie sie odzywać koniecznie!!! I czekam na mnóóóóóóóstwo fotek po powrocie! :p Quote
basia2202 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='agaciaaa']Widzę, że chętni jesteście do picia za moje zdrowie :evil_lol: to pewnie tylko przykrywka! Pijoki jedne :eviltong: z umiarem trzeba, z umiarem! No czasem można bez :eviltong: tylko Zuzki nie spijcie, bo dopiero by głupawki dostała :evil_lol: Nie wiem jak inni, ale ja bez was nie wytrzymam :eviltong: macie sie odzywać koniecznie!!! I czekam na mnóóóóóóóstwo fotek po powrocie! :p[/quote] ale jesteście crazy'olki :evil_lol: obie :cool3: razem z Sarcią :evil_lol: ee.. niee.. my to pijoki nie jesteśmy;) ale zdrówko wypijemy, a jakże:) a Zuzkowa to będzie pić zdrowie... ale wodą czystą:cool3: ona ma delikatny brzusio, nie może procentów :p fotów będzie tyle, że Wam się jeszcze znudzą :evil_lol: :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Doberek Zuzanki :loveu: Widze, ze lepszy humorek Basiu masz, super :multi: :multi: Ja mleduję swoją gotowość do scierania kurzu z Waszego FB. ;-) Quote
agaciaaa Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='basia2202']ale jesteście crazy'olki :evil_lol: obie :cool3: razem z Sarcią :evil_lol: ee.. niee.. my to pijoki nie jesteśmy;) ale zdrówko wypijemy, a jakże:) a Zuzkowa to będzie pić zdrowie... ale wodą czystą:cool3: ona ma delikatny brzusio, nie może procentów :p fotów będzie tyle, że Wam się jeszcze znudzą :evil_lol: :diabloti:[/quote] Biedna Zuzka, będzie sie tylko przypatrywać i pocieszać sie wodą :evil_lol: Foty na pewno sie nie znudzą!! a moge liczyć jeszcze na jakieś fotki Zuzkowe przed wyjazdem? :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Na razie się nie znudziły, więc na zachwycanie Zuzką zawsze gotowe :loveu: Quote
basia2202 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Doberek Zuzanki :loveu: Widze, ze lepszy humorek Basiu masz, super :multi: :multi: Ja mleduję swoją gotowość do scierania kurzu z Waszego FB. ;-)[/quote] helołka króweczki :multi: humorek miałam dobry.... wnerwili mnie w pracy! :angryy: :mad: zapieprz taki i jeszcze kurka siwa coś się nie podoba :angryy: właśnie udało mi się zjeść śniadanie - o 14.20 :wallbash: na szczęście jak myślę, że od jutra urlop i niedługo moooorieee... to mnie to jakąś radością napawa:p zero petentów - palantów :snipersm: zero fochów, papierów... nie będzie niczego :diabloti: :evil_lol: uuu.. to jak wrócę, to będę tu mogła w białych rękawiczkach zasiąść :cool3: :cool3: :cool3: już kolejna ciocia chętna do sprzątania :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Biedna Zuzka, będzie sie tylko przypatrywać i pocieszać sie wodą :evil_lol: Foty na pewno sie nie znudzą!! a moge liczyć jeszcze na jakieś fotki Zuzkowe przed wyjazdem? :p[/quote] eeee tam.... Zuzka biedna nie będzie;) znajdzie sobie lepsze zajęcia niż opijanie ;) :evil_lol: a fotuchy bęęędą jescze bęęędą.... tylko takie cuś do zgrywania fotów pojechało do W-wy, ale dzisiaj wróci;) także coś jeszcze wkleimy:) np. obiecane zdjęcie z tygrysem:diabloti: oooraz foty z wczorajszej głupawki:eviltong: Quote
basia2202 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Na razie się nie znudziły, więc na zachwycanie Zuzką zawsze gotowe :loveu:[/quote] to suuuuper!! :multi: Quote
agaciaaa Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='basia2202'] eeee tam.... Zuzka biedna nie będzie;) znajdzie sobie lepsze zajęcia niż opijanie ;) :evil_lol: a fotuchy bęęędą jescze bęęędą.... tylko takie cuś do zgrywania fotów pojechało do W-wy, ale dzisiaj wróci;) także coś jeszcze wkleimy:) np. obiecane zdjęcie z tygrysem:diabloti: oooraz foty z wczorajszej głupawki:eviltong:[/quote] To ja czekam niecierpliwie na foteczki :p Pozdrowionka :loveu: Quote
clockwork Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='basia2202']ooch... nic się nie staaało, że nie zajrzałaś wcześniej ;) najważniejsze, że o nas pamiętasz :loveu: teeeż mam nadzieję, że będzie ok :) pychol ucmokany :loveu: p.s. Klockowa... jak Ty wyglądasz z zaciśniętymi wszystkimi kończynami? :cool3: górne odnóża jestem sobie w stanie wyobrazić :eviltong: ale dolne... jakoś nie teges :evil_lol: :diabloti: co by nie powiedzieć... zdolniacha jesteś!! :multi: :diabloti: :loveu: jesteśmy pod wrażeniem wszystkich twoich odnóży :loveu: [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]proste... zaciskasz stopy wpięści... prawie jak w kończynach górnych chwytnych... ino że w tych dolnych :cool1:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] no właśnie gadzina rozwaliła swojego pięknego zielonego hantelka... :roll: najlepsze, że nie wiem, czy w nim była piszczałka czy nie... bo jak tak... to nie mogę jej znaleźć :roll: no co za niszczyciel... własną ręką kiedyś uduszę... uch... :mad:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]obserwuj przy oddychaniu i qpaniu- jak bedzie piszczeć=POŁKNĘŁA :diabloti: życzymy udanych wakacji i oby Zuzka nie dostała roztroju żołądka z emocji :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
olifka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='basia2202'] ja się mniej cieszę, że Zuzkowa głupawicy dostaje :cool3: :evil_lol: bo mi wariatka chatę demoluje :cool3: w pociągu mam nadzieję, że pośpi... zmęczymy ją spacerem długim wcześniej, więc oooby padła.... żeby chociaż połowę trasy przespała - trzymajta kciuki kobitki :kciuki: ;) wracamy 1-go września pod wieczór, aale.. jeszcze tu zajrzymy przed wyjazdem ;) nie pozbędziecie się nas tak szybko :evil_lol: wyjeżdżamy w piątek (17-go), spakowani oczywiście nie jesteśmy:cool3: będziemy się pakować w czwartek... jeszcze mamy mnóstwo spraw do załatwienia... czy my zdążymy? :hmmmm: a jedziemy do Jastrzębiej Góry... a na plażę niestrzeżoną będziemy sobie dojeżdżać do Karwieńskich Błot:)[/quote] Ale to oznaki powrotu do zdrowia:evil_lol: Trzeba się cieszyć:evil_lol: Będzie atrakcją w pociągu:evil_lol: Dopiero pierwszegoo???????? To musicie ze 100 fotek na wyjazd zostawić żeby było się czym zachwycać podczas waszej nieobecności:diabloti: Ja też się zawsze pakuje dzień przed wyjazdem:evil_lol: Nawet ostatnio pakowałam się w nocy:evil_lol::razz: Oooo Jastrzebia Góra....:loveu: Byłam w zeszłym roku w Jastarni i raz pojechaliśmy do Jastrzębiej Góry na obiad do Kredensu. Pozdrawiamy Quote
BBeta Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Dobry wieczór ;) Co tam słychać u "maleństwa" ?? :diabloti: Quote
Ania-shira Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Dzień Doberek Merdaski dla naszej kochanej Zuzki :multi: I jak tam się czuje Zuzka :lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)..pakujecie się już .... Jak Zuzolek :razz:...pamiętaj o zabawkach na drogę:cool1: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts