clockwork Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Basiu ale zasypałaś blogas fotkami :loveu::loveu: :multi::multi: ekstra, ekstra...wszystkie :) nagapiłam się i nagapiłam :) szkoda że nie ma więcej :loveu: :evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nienasycone dziołchy.. wiecznie im mało :shake::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nienasycone dziołchy.. wiecznie im mało :shake::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a coo...w końcu komuś mało musi być ;) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 CzeBASIENKO !!!!! Witam sie tak z popoludnia bozem nieawno wstala hihihihihii buzioleeeeee Quote
Izabela124. Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 hejka Ile fotaksow:multi::multi::multi: Quote
Paula Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Byłam, widziałam dużo fot ze spotkanka :multi: Witanko Zuzanki :loveu: Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: DOBERECZEK BAŚ :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Cze złodziejko :diabloti:;):loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
BeaC Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [COLOR=DarkRed][B]Baśka:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]Baśka:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] [/quote] miała fajny biust :grin: Quote
diabelkowa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 co to za impreza ze sie pod stolem konczy ?:evil_lol: Quote
clockwork Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='diabelkowa']co to za impreza ze sie pod stolem konczy ?:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dobra... każda dobra impreza sie pod stołem kończy :evil_lol::evil_lol: cze Basiowo-Zuzkowe :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bzikowa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Cześć kochane :loveu: Postaramy się bywać cześciej u Zuzki :oops: Mam nadzieję, że u Was wszycho w porządku! :loveu: Quote
emdziolek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Cze mIszczU!:multi:[/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='BeaC'][U][URL]http://images28.fotosik.pl/146/ff1591f05a6be450.jpg[/URL][/U] [COLOR=DarkRed][B]Basia:razz:[/B][/COLOR][/quote] [COLOR=Purple][B]co tam, zazdrośnico? :eviltong: [/B][/COLOR][quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Uuuuuuu ktos tu zazdraszcza yba :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B][COLOR=Purple]noo... chyba taaak :cool3: [/COLOR][/B][quote name='justysiek']Bsiu ale zarabiste fotki:loveu:tez bym sobie zrobila takie spotkanie ale nie mam nikogo tu kto az tak lubi psy:shake:szkoda i sami musimy na spacerki biegac:oops:[/quote] [B][COLOR=Purple] eee... no nie wierzę, że żadnego psiarza tam koło Ciebie nie ma....? ;) na peeewno by się ktoś znalazł:) [/COLOR][/B][quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Przyszłam ci powiedziec ze u mnie tez jest duużo fot:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] oo... fajnie:) [B][COLOR=Purple]ale to w wolnej chwili - dłuższej jakiejś - zajrzę ;) :calus: [/COLOR][/B][quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cze Basieńko..... dałabyś jakie fotki :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]h h h :evil_lol: a daam fotki... ale jutro :diabloti: ha! nie spodziewałaś się, cooo? :cool3: :evil_lol: [/COLOR][/B][quote name='Alicja'][CENTER] :roflt: :roflt: :roflt: [LEFT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]BEREK BAŚ :multi:....jak 8semki :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [/LEFT] [/CENTER] [/quote] [B][COLOR=Purple]a Ty się tak nie chichraj, bo fotaski będą :evil_lol: :eviltong: a 8ki... no... dziś np. lepiej... ale... muszę się umówić na chirurgię szczękową zdaje się :roll: :-( [/COLOR][/B][B][/B] Quote
basia2202 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :) Cóż za udana zabawa, tylko pozazdrościć! :loveu: [URL]http://images32.fotosik.pl/119/848b84d9397591ee.jpg[/URL] :evil_lol: Widać, że ciotki cykały zdjęcia ze wszystkich stron... ;)[/quote] [B][COLOR=Purple]dobry wieczorek :loveu: aa.. spotkanko było superowe:) nie da się zaprzeczyć :p [/COLOR][/B][quote name='Medorowa']Ale Wam się spotkanko udało:bigcool:[/quote] [B][COLOR=Purple]no:) byś się też do nas wybrała;) :evil_lol: [/COLOR][/B][quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Basiu ale zasypałaś blogas fotkami :loveu: :multi: ekstra, ekstra...wszystkie :) nagapiłam się i nagapiłam :) szkoda że nie ma więcej :loveu: :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]dać palec, to by całą rękę wzięła... :shake: :evil_lol: :diabloti: [/COLOR][/B][quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nienasycone dziołchy.. wiecznie im mało :shake::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]noo... masz raację... one takie są... :cool3: :eviltong: nie to co Tyyy :evil_lol: :diabloti: [/COLOR][/B][quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol: a coo...w końcu komuś mało musi być ;) [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]nie dość, że nienasycone, to jeszcze.... niewyżyte jakie? :roll: :diabloti: [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='zuzolandia']CzeBASIENKO !!!!! Witam sie tak z popoludnia bozem nieawno wstala hihihihihii buzioleeeeee[/quote] [B][COLOR=Purple]hejka Inuuuuśś, słońce Ty nasze :multi: :loveu: ja sobie dziś też pospałam sporo :cool3: ale cooo tam... raz na kiedyś mi się należy :evil_lol: cmokale dla Ciebie i kudłatych:) [/COLOR][/B][quote name='Izabela124.']hejka Ile fotaksow:multi:[/quote] [B][COLOR=Purple]hej hej:) duuużooo... :evil_lol: ale nie liczyłam, ile :razz: [/COLOR][/B][quote name='Paula_']Byłam, widziałam dużo fot ze spotkanka :multi: Witanko Zuzanki :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]witajcie witajcie:) buziaczki!! :loveu: [/COLOR][/B][quote name='zuzolandia']Dziendobryyyyyy!!!!!!!!!!![/quote] [B][COLOR=Purple]ooo...:):) no dzień dobry ponownie :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: DOBERECZEK BAŚ :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Purple][B]dobereczek Alll :loveu: [/B][/COLOR][quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Cze złodziejko :diabloti:;):loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B][COLOR=Purple]cze kradziejko :cool3: :diabloti: [/COLOR][/B][quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Baśka:diabloti: [/B][/COLOR][/quote] [quote name='evaxon']miała fajny biust :grin:[/quote] [B][COLOR=Purple]pfff.... a Natalia genitalia :cool3: :diabloti: :evil_lol: a tak w ogóle... to nie miaaałaaaa :eviltong: bo mam nadal! :diabloti: ha![/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:p[/COLOR][/B][quote name='diabelkowa']co to za impreza ze sie pod stolem konczy ?:evil_lol:[/quote] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dobra... każda dobra impreza sie pod stołem kończy :evil_lol: cze Basiowo-Zuzkowe :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]otóż to! taka to prawda oto :evil_lol: :diabloti: cze diabełkowa... cze Madzialena :) [/COLOR][/B][quote name='Bzikowa']Cześć kochane :loveu: Postaramy się bywać cześciej u Zuzki :oops: Mam nadzieję, że u Was wszycho w porządku! :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple] hej Bzikowa:) zapraszaaamy zapraszaaaamy:) u nas ok;)[/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Cze mIszczU!:multi:[/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]cze uczennico :multi:[/COLOR] :loveu: [COLOR=Purple]a Zuzkowa jest psuja! :mad: :roll: dostała wczoraj takieeeego wielkiego gnata... latała z nim po mieszkaniu... no i w przedpokoju, zaraz przy drzwiach do pokoju.... wypuściła tego gnata z paszczy :roll: a efekcie... wykruszyła mi kawałek płytki!! :angryy: :mad:nowo zrobiona podłoga!! :placz: i akurat w sam brzeg płytki musiała walnąć :mad: teraz ma zakaz biegania z tym po mieszkaniu:watpliwy: [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:x[/COLOR][/B] Quote
teqquila Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [B]A ty Efa co zazdrosna o biust :evil_lol::evil_lol: Witanko Basiu[/B] Quote
zuzolandia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 helloooooooo slicznotko !!!! Ty tak zuzce gnata niy dowej bo jeszcze kogo ustrzeli hihihihihihihiihiihhihihihihihiihiiihihihihi u nas wiatry łokropicznee na dwor ni chca kudlate wylazic to lezymy se caly dzionek w pryku hihihihihihhiiih buzioleeeeeeeeeeeeeeeee Quote
basia2202 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='teqquila'][B]A ty Efa co zazdrosna o biust :evil_lol::evil_lol: Witanko Basiu[/B][/quote] [B][COLOR=Purple] no chyba... zazdrosna ;) witanko Tysiątka:) [/COLOR][/B][quote name='zuzolandia']helloooooooo slicznotko !!!! Ty tak zuzce gnata niy dowej bo jeszcze kogo ustrzeli hihihihihihihiihiihhihihihihihiihiiihihihihi u nas wiatry łokropicznee na dwor ni chca kudlate wylazic to lezymy se caly dzionek w pryku hihihihihihhiiih buzioleeeeeeeeeeeeeeeee[/quote] [B][COLOR=Purple]heeeeeej nasza słodka ślązaczko:):):) oo... widzisz.. a u nas za to wczoraj... się błyskało! pioruny takie, że matko! i grzmiało! a potem walnęło gradem... całuski:):):) [/COLOR][/B][COLOR=Purple][B] a na dobranoc.... coś śmisznego;) (dostałam od braciszka:) ) [/B][/COLOR][COLOR=DarkOrchid][I][B]Z Pamiętnika Kota[/B] [B]Dzien 752[/B] - Moi wieziciele ciagle dokuczaja mi jakimis dziwnymi kolyszacymi sie na sznurku przedmiotami. Sami rozrzutni w jedzeniu swiezego miesa kaza wcinac jakies suche platki. Tylko nadzieja ucieczki trzyma mnie przy zyciu a zniszczenie jakies mebla daje mi troszeczke satysfakcji. Mozliwe ze jutro zjem im jakiegos kwiatka. [B]Dzien 761[/B] - Dzisiaj biegalem pod nogami moich wiezicieli z mysla o ich morderstwie, I prawie mi sie to udalo. Musze sprobowac na szczycie schodow…. W celu obrzydzenia I zniechecenia tych bezmoralnych oprawcow, zmusilem sie raz do zwymiotowania na ich ulubiony fotel….musze sprobowac to powtorzyc im na lozko. [B]Dzien 762 [/B]- Spalem caly dzien tylko po to aby draznic tych wiezicieli w poznych godzinach nocnych niekonczacymi sie prosbami o strawe. [B]Dzien 765[/B] - Urwalem myszy glowe I przynioslem im samo jej cialo w celu wzbudzenia strachu w ich sercach. Niech wiedza do czego jestem zdolny. Oni szczebiotali tylko radosnie jaki to ze mnie dobry kot…HMMM. Plan zawiodl. [B]Dzien 768[/B] - W koncu zdalem sobie sprawe co z nich za sadysci. Bez zadnej podstawy wybrali mnie do wodnych tortur. Tym razem jednakze do tortur zostal wlaczony palacy I pieniacy srodek chemiczny zwany 'szamponem'. Jaki chory umysl mogl wynalezc taki plyn? Moim jedynym sposobem na zapomnienie o zalu jest kawalek kciuka ktory dalej siedzi mi miedzy zebami. [B]Dzien 771[/B] - Odbylo sie jakies spotkanie ich wspolnikow. Zamkneli mnie samego na ten czas. Jednak moglem slyszec odglosy I odory tych szklanych rurek ktore oni nazywaja " PIWO". Uslyszlem takze ze moje zamkniecie spowodowane bylo MOJA sila 'UCZULENIA'. Musze sie dowiedziec co to takiego I jak to uzyc na swoja korzysc. [B]Dzien 774[/B] - Jestem przekonany ze inni uwiezieni sa ich oddanymi sluzacymi a moze nawet kapusiami. Pies jest rutynowo wypuszczany na dwor, a jak wraca to wyglada na wiecej niz uradowanego. On musi byc stukniety. Natomiast ptak napewno jest donosicielem. Opanowal ich straszny jezyk do perfekcji (podobny do mowy kretow) I gada z nimi nieustannie. Jestem pewny ze zdaje on raport z kazdego mojego kroku. Poniewaz jest on umieszczony w metalowym pomieszczeniu, jego bezpieczenstwo jest zapewnione. Poczekamy, zobaczymy - to tylko sprawa czasu. [/I][B][COLOR=Purple]dogobranoc wszystkim :loveu: :loveu: :loveu:[/COLOR][/B] [/COLOR] Quote
Bzikowa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Pamiętnik kota dobry :evil_lol: O Boooże, widzę, że Zuzka nie zrezygnowała z planu pt. zdemolujmy państwu chałupę :evil_lol: :roll: Quote
basia2202 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='Bzikowa'] O Boooże, widzę, że Zuzka nie zrezygnowała z planu pt. zdemolujmy państwu chałupę :evil_lol: :roll:[/quote] [COLOR=Purple][B]gadzina zrobiła to przypadkiem... :roll: no ale.. co mi z jej przypadków:mad: [/B][/COLOR] Quote
Bzikowa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Nie, nie, to z pewnością był podstępny plan ataku na Waszą nową podłogę :evil_lol: Może jak się bawi takimi cięższymi przedmiotami to ją sru do klatki albo chociaż niech się nimi bawi w pomieszczeniu z dywanem? Quote
Recommended Posts