Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to czekamy na foty! I tak pewno bedziesz szybsza od Iny! Ja jestem ciekawa jak to bedzie z dziewczynami! Ale!Zuzazarezerwowana jest!!!!! Todziewucha dla Guta:) Fruzylla zreszta tez!

Posted

Witanko :multi: widziałam foteczki :loveu:

[url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0124.jpg[/url] jakie słodkości :loveu:

i bannerek zapomniałam pochwalić- śliczny :loveu:

Posted

hej hej ZUzki:multi:

czy to mozliwe ze widzialam was w sobote albo niedziele ( nie pamietam) jakos wieczorem (bylo ciemno padał deszcz) na andrzeja Struga?? pod sklepem :cool3:??jak sobie stałyscie??

Posted

[COLOR=Purple][B]eloł :hand:
ja tylko na chwilunię... powiedzieć, że...
> foty i relacja ze spotkanka łódzko-śląskiego będą wieczorem, bo wczoraj już padłam... a dziś wcześnie wstać trzeba było...
> poodpisuję Wam jak wrócę do domku;)

a tak w paru słowach...

było super!!:multi: i z atrakcjami :eviltong:
i chcemy jeszcze:cool3: :p

to ja spadam do pracy...
buziole!! :loveu:

P.S. justysiek - gratulacje z tyt. zaliczenia:)

P.S.2. Efffkooo... nie mogłaś nas tam widzieć w sobotę, bo w tymże czasie szalałam na naszej imprezie w zupełnie innym miejscu:p ;) w niedzielę zaś odsypiałam i nigdzie tyłka nie ruszałam :diabloti:

P.S.3. info dla Alutki :cool3:: Tyśkowa się nie upiła... ergo... synunio nie został zgubiony i powrócił do domeczku:) :evil_lol:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]eloł :hand:
ja tylko na chwilunię... powiedzieć, że...
> foty i relacja ze spotkanka łódzko-śląskiego będą wieczorem, bo wczoraj już padłam... a dziś wcześnie wstać trzeba było...
> poodpisuję Wam jak wrócę do domku;)

[FONT=Arial][COLOR=Red]buuuu to po co ja o 8 się z wyrka zwlekałam :cool1:[/COLOR][/FONT]

P.S.3. info dla Alutki :cool3:: Tyśkowa się nie upiła... ergo... synunio nie został zgubiony i powrócił do domeczku:) :evil_lol:
[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
no to spokojna już jestem ...o Tyśka ma się rozumieć :evil_lol::evil_lol:

Buziorki dla Was :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

To wiem, ze bylo fajnie - wywyad czuwa! Wiem, cos robilyscie, co pilyscie ( a jednak!!!) i co wcinalyscie. Wiem kiedy sie impra skonczyla! Ale ciiiii, bo mnie Ina zabije! A na foty to ja od 4 nad ranem czekam i cAlecoz... obiecanki macanki, a glupiej to radosc!:)

Posted

:megagrin::biggrina::calus::hand::smilecol::laola:czesc basiu;) dzieki za trzymanie kciuków i gratulacje;) aaaa i my tez chcemy fotki moze i u mnie beda nowe bo ide:painting: z Fuksikiem;) buziaki:loveu: