clockwork Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja powiem ze ;)Ta Rasa :grins:wzbudziła bardzo żywe zainteresowanie na wystawie w Ustroniu :evil_lol:...tera szukają w ksiedze wstepnej pod jaka rasę podciągnąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]taaa.... ino zobaczyli tatuaż i już zbiegowisko... bo z rodowodem :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol: bo to jest Basiu tak...... zawsze mnie interesowało że te zdania na temat klatki są podzielone postanowiłam spojrzeć na to okiem psa;) BARDZO WYGODNIE! zero dyskomfortu!!! SUPER!!! moje i tylko moje miejsce :multi: także spokojna twoja rozczochrana... KLATKA RAZ DLA ZUZKI!! ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]noo.. widziałam właśnie... wygodę miałaś jak ta lala :evil_lol: i obrócić się mogłaś swobodnie :cool3: i nawet stanąć:razz: :diabloti:i wyciągnąć wszystkie odnóża tak wzdłuż [/COLOR][/B]:roflt: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:a ja powiem ze ;)Ta Rasa :grins:wzbudziła bardzo żywe zainteresowanie na wystawie w Ustroniu :evil_lol:...tera szukają w ksiedze wstepnej pod jaka rasę podciągnąć :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple] no się nie dziwię :cool3: tym bardziej, że Ta Rasa była ubrana i ma fajnego fryzjera :loveu: nie to co inne biedne piesy :roll: :evil_lol: :diabloti: [/COLOR][/B] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]taaa.... ino zobaczyli tatuaż i już zbiegowisko... bo z rodowodem :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]błaaaaaahaaaahaaaa:roflt: no właśnie :p[/COLOR][/B] Quote
BBeta Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 A ja przyszłam na razie powiedzieć tylko Dobranoc :loveu::loveu: To tak żebyście wiedziały, że o Was pamiętam ;) Quote
e.v.a Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [COLOR=Black][URL]http://images29.fotosik.pl/15/34bed3fd5ae51e84.jpg[/URL] [/COLOR] buaahahahahaha ciekawe o czym myslal ten pies:grin: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]taaa.... ino zobaczyli tatuaż i już zbiegowisko... bo z rodowodem :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak tak i koniecznie sprawdzać chcieli z jakiego Oddzialu ...............:roll:............................................................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Związku Kynologicznego :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: cześć Basiu :loveu::multi:moja mentalna siostro;) :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [B][COLOR=Purple]HELOOOOŁŁŁŁ W NASZYM BLOGASIE :multi::multi:[/COLOR][/B]:multi: :loveu: [B][COLOR=Purple]Jeeju... jaka Zuzka była wczoraj grzeczna po powrocie z lecznicy... tak się... słuchała nawet :evil_lol: za to dzisiaj niebardzo chciała wracać do domu z porannego spaceru:mad:[/COLOR][/B] :roll: [B][COLOR=Purple]musiałam ją siłą do klatki zaciągnąć :cool3:[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]ciekaaawe... co dzisiaj zmaluje...:roll: bez abażura ma większe pole do popisu :evil_lol: Bimbrowa - to jak z tym abażurem, chcesz czy nie? :diabloti:[/COLOR][/B] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] cześć Basiu :loveu::multi:moja mentalna siostro;) :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]witaj Aluś :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: nie walnęłaś się dziś jeszcze o nic? ;) :evil_lol: bo ja jeszcze nie:evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
agaciaaa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Cześć Basiu :) wpadłyśmy życzyć miłego dnia :) i Zuzce powiedzieć, żeby grzeczna była :cool3: :diabloti: Buziaki :loveu: Quote
jonQuilla Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Cześć :multi::multi: [url]http://images29.fotosik.pl/15/34bed3fd5ae51e84.jpg[/url] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buahahahaha....nie ma to jak uczyć psa przez pokazywanie :evil_lol::evil_lol: Miłego i grzecznego dnia :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='evaxon'][COLOR=Black][URL]http://images29.fotosik.pl/15/34bed3fd5ae51e84.jpg[/URL] [/COLOR] buaahahahahaha ciekawe o czym myslal ten pies:grin:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]o tym samym co milion ludzi na wystawie :stupid::stupid: [/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:grins: [/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='basia2202'] [B][COLOR=Purple]witaj Aluś :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: nie walnęłaś się dziś jeszcze o nic? ;) :evil_lol: bo ja jeszcze nie:evil_lol: [/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie dziś na razie spokojnie ...ale nie chwal dnia przed zachodem słońca ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Akadna Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [COLOR=royalblue][B]Basiu................witaj:megagrin:[/B][/COLOR] Quote
emdziolek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [COLOR=DarkOrange][B]PRzepraszam ze mnie tak tu dawno nie było ale znowu mamy kocie biedy na główce:oops: Witaj Basiu:loveu: A to w przeprosinki[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img86.imageshack.us/img86/707/222dn4.gif[/IMG][/URL] [/B][/COLOR] Quote
Paula Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Cześć Basiu :multi: Poczytałam o niedobrej Zuzance ;) Te szaleństwa i niszczenie w domu można wytłumaczyć niewybieganiem po sterylce, ale te koopalony mnie martwią :roll: Czy coś się zmieniło w jej diecie, może jakieś nowe przysmaki? Wiem, że macie budżet nadszarpnięty, ale może warto by było jej zrobić badanie krwi lub koopki, u nas to około 30-50zł; Maksiu miał pierwsze badanie krwi w lipcu, bo wcześniej żaden wet nie zlecał, i wyszła trzaśnięta wątróbka, a może gdybym przedtem robiła, to wyszło by wcześniej :roll: A jeśli się będzie coś sączyć z ranki, to polecam nalewkę z nagietka, zawsze to delikatniejsze niż woda utleniona, a też odkarzające, kupic można w aptece, rozcieńcza się 1/1 z przegotowaną, ostudzoną wodą. Pozdrawiamy i buziaki przesyłamy :loveu: Quote
Alicja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wpadłam z Dzień doberkiem [IMG]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a200.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Dzień dobry z rana :):multi:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to ja zamiast wody utlenionej która buzuje i podraznia rany polecam MANUSAN... to chirurgiczne mydło antybakteryjne..... kto to jeszcze w dzisiejszych czasach używa wody utlenionej na rany ... co za lekary..... :shake::shake: cze Basia!!!! przekazałaś Mariuszowi?? :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Imbirka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Witaj Basiu? i jak tam Zuzka? a wogóle to pisz jak zareagowała na taką dużą ilość śniegu?:cool3::cool3::cool3::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 ja Tigre zawsze ganiam z odkazaczem do skory przed operacjami :evil_lol: siperdziela jak szalona hahaah ale jej ranki zazwyczaj sa male :) jakies odrapanie czy cos witanko:multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Dobry Zuzanki :loveu: Tak dawno mnie nie było :loveu: Oglądnęłam fotki, przeczytałam jednym tchem sprawozdanie z lecznicy... i... i pozostało mi Was gorąco uściskać :loveu: :loveu: :loveu: Quote
clockwork Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Basiuuuuu.. dziołcha!! zostaw tego chopa i choć tu do nas :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Magot Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [url]http://images29.fotosik.pl/15/34bed3fd5ae51e84.jpg[/url] ha, ha! dobre:razz: Quote
clockwork Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='Magda:)'][URL]http://images29.fotosik.pl/15/34bed3fd5ae51e84.jpg[/URL] ha, ha! dobre:razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol::evil_lol: wiem... wszystko co robie jest dobre :grins: :evil_lol::evil_lol: cze Basiu.... daj znaka czy p. Mrezwińska już Ci odpisała.... czy wogóle miałaś czas i głowe żeby jej napisać KRÓTKI :evil_lol::evil_lol::roll: liścik... KILKA SŁOW?? :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts