basia2202 Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry :multi: A ja tak skromnie przyznam, ze nie miałabym nic przeciwko Dydaskowi i jego siedzieniu na moich kolanach :loveu:[/quote] hehe.. no nieeee wiem... bo on tak pół dnia potrafi :cool3: nogi by Ci ścierpły, a on by nie zlazł :evil_lol: ciekawe, ile byś wytrzymała z takim ciężarem na kolanach... a Dydek jednak pół kilo to nie waży ;) :eviltong: [quote name='Imbir1']Witajcie Zuzki:multi::multi::multi::multi: Zuza wcale nie jest niegrzeczna, niszczy normalnie, w granicach normy, poczytaj sobie co mój Bimber potrafił zmajstrować zostając sam w domu:cool3::evil_lol:[/quote] hello hello!! :multi: Bimbrowa... Ty mnie nie podłamuj psychicznie, bo dosyć mnie już w robocie wykańczają :cool3: :eviltong: :evil_lol: a to jak wygląda niszczenie w granicach ponad normę? :roll: dla mnie to i tak jest dużo... nie chcę się przekonać na własnej skórze, jakby to było gdyby... :cool3: ponad normę = zjedzenie drzwi? stołu? szafek kuchennych? :cool3: :evil_lol: p.s. mała podpowiedź, gdzie mam szukać wybryków Bimbra?:> bo stron u Ciebie jak w encyklopedii ;) tygodnia mi nie starczy na przeczytanie wszystkiego:lol: Quote
basia2202 Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Słuchajcie... mamy problem... Generalnie to się wnerwiłam, bo napisałam mój wątek w temacie "wszystko o psach" a jakiś "super inteligentny" moderator przeniósł go gdzieś... cholera raczy wiedzieć gdzie... dopiero inny moderator pomógł mi ten wątek odnaleźć... nie dostałam żadnej informacji, że temat jest przeniesiony... zresztą... ni cholery bym go nigdzie nie znalazła, bo mój post zalożony jako nowy temat, został doklejony do innego wątku! :angryy: :mad: jeszcze w dodatku w dziale... który guzik ma wspólnego z moim problemem!! chodziło o chipowanie psów i przesuwanie się tego chipa... temat mi przenieśli do działu Ogólnego - Prawo... ja mam problem zdrowotny z psem... weterynaryjny.. a prawo w tym momencie guzik mnie obchodzi! :angryy: :mad: dzięki tam "bystremu" moderatorowi - nie uzyskałam żadnej odpowiedzi, bo nikt tam nie zagląda! a w dziale weterynaryjnym nie znalazłam odpowiedniego tematu, żeby się dopisać... może Wy mi pomożecie... Zuzka była chipowana przy ostatnim szczepieniu.. później przeczytałam gdzieś tutaj na forum, że ktoś miał taki problem, że przy chipowaniu młodego psiaka, ten chip zaczął się przesuwać... Zuzka ma taki jakby guzek koło kręgosłupa... macałam... ewidentnie to jest coś pod skórą.. sądzę, że chip. moje pytania: czy to może być dla niej niebezpieczne, że ten chip się przesuwa? jak bardzo może się jeszcze przesunąć (miała go wszczepianego koło łopatki, na szyi)? czy taki chip w czasie przesuwania się może się uszkodzić? czy trzeba iść do weta, żeby to sprawdził? czy - jeśli to przesunięty chip - i okaże się, że nie działa, albo jest to niebezpiczne dla Zuzki i będzie trzeba wszczepić nowy... czy lekarz ma obowiązek zachipować następnym chipem za darmo? bo w końcu nie moja wina, że została zachipowana w takim miejscu i ten chip zmienił miejsce zamieszkania... podobno dobrze, jak się chipuje pomiędzy łopatkami, podobno wtedy chip się nie przesuwa... doradźcie, co robić i jakie mogą być skutki takiego przesuniętego chipa :roll: Quote
agaciaaa Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Witamy ponownie :) na chipowaniu sie nie znam. Ale tak przeczytalam o sikaniu z radości - moja Sara też tak ma!! Ostatnio już rzadziej w domu, ale czasem na podwórku jak kogoś spotka, kogo lubi to hoho! ;) Niedawno wieelką plame na środku chodnika zrobiła :D Quote
Ania-shira Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Witaj Baisiu ja na czipowaniu się też nie znam choć Ajka była chipowana ale nie zauważyłam by jej chip się przesunął. Ale znam bokserke której chi0 się przesunąła ale nie koło kręgosłupa. Z tego co pamietam to chyba w dół łapki jej się przesunął ale nie jestem pewana ale wiem jedo że nic jej nie było a tobie radzę jednak póść do weta będziesz bardz\iej spokojniesza. Quote
groszek83 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='basia2202']a teraz... coś na rozluźnienie i poprawienie humoru - dla wszystkich cioć:) miłej lektury :roflt: [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange][B]WARSZTATY DLA MĘŻCZYZN[/B] :cool1: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange]Liczba miejsc ograniczona !! [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange]Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange][U][B]DZIEŃ PIERWSZY:[/B][/U][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange]2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH?[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange][I]Dyskusja.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange]3. RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange][I]Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów[/I]. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange]4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ, SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU?[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange][I]Debata panelowa z udziałem ekspertów. [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange]5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange][I]Linia pomocy i grupy wsparcia. [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange][U][B]DZIEŃ DRUGI:[/B][/U][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange]1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ?[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange][I]Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange]2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange][I]Prezentacja PowerPoint.[/I] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange]3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange][I]Wspomnienia tych, którzy przeżyli. [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange]4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange][I]Gra na symulatorze.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange]7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ŻYĆ, BĘDĄC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE [I]Dostępni indywidualni psychoterapeuci. [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange]8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkorange][I]Telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:Swietny kurs:evil_lol: Co do chipa to podobno -może sie przesuwać i nie powinien narobić żadnych szkód o ile dobrze pamiętam to jest specjalnie czymś otoczony i to ma chronić psa przed ewentualnymi uszkodzeniami czy podrażnieniami-gdzies to czytałam ale w tej chwili nie pamietam gdzie jak sobie przypomne to napisze;) Quote
e.v.a Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 witanko :) co do czipu to lepiej idz do weta zeby zobaczyl czy to napewno czip czy moze cos innego ;) Quote
groszek83 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Czy tutaj przypadkiem nie miało być dzisiaj zdjęć:razz: Quote
basia2202 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Hejka Wszystkim!! :multi: Dzięęki za informacje:) Chyba faktycznie pójdę z naszą małą gadzinką ;) do weta... nie będę się przynajmniej musiała zamartwiać... [B]groszek83[/B] - jak znajdziesz jeszcze jakieś informacje, to daj znać :) a co do zdjęć... ech.. no wybaaaczcie ciotunie, ale byliśmy tak zalatani w ten weekend, że nie było czasu na siedzenie przed kompem:-( ale zdjęcia generalnie sąąąą:) dziś jak wrócę, to przysiądę tu na trochę i powstawiam takie fajniejsze:) miłego dzionka wszystkim życzymy:loveu: Zuzanka całuje Was w uszko:) Quote
Akadna Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [COLOR=deepskyblue]ooo.... w uszko... Vector jak był malutkito tak się cieszył jak zobaczył moją mamę, ona usiadła i chciała się z nim pobawić a ta bestja :diabloti: weszła na mamę i chapsła ją w ucho... blizna jest do dziś ;)[/COLOR] [COLOR=deepskyblue][/COLOR] [COLOR=deepskyblue]koffam Was :loveu: buziaczki 4all :kiss_2:[/COLOR] Quote
basia2202 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Werka'][COLOR=deepskyblue]ooo.... w uszko... Vector jak był malutkito tak się cieszył jak zobaczył moją mamę, ona usiadła i chciała się z nim pobawić a ta bestja :diabloti: weszła na mamę i chapsła ją w ucho... blizna jest do dziś ;)[/COLOR] [COLOR=deepskyblue]koffam Was :loveu: buziaczki 4all :kiss_2:[/COLOR][/quote] my też Wos kochomy!! :cool3: :multi: :loveu: i w ogóle wszystkie ciotunie :loveu: a Zuzance czasem tak delikaaatnie zdarza się w uszko podgryźć;) a generalnie to daje bardzo soczyste buziaki :lol: wystarczy powiedzieć "buziaczek" i rozumie :multi: i cmoka w uszko :lol: faaajne to takie... :) Quote
Akadna Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='basia2202']my też Wos kochomy!! :cool3: :multi: :loveu: i w ogóle wszystkie ciotunie :loveu: a Zuzance czasem tak delikaaatnie zdarza się w uszko podgryźć;) a generalnie to daje bardzo soczyste buziaki :lol: wystarczy powiedzieć "buziaczek" i rozumie :multi: i cmoka w uszko :lol: faaajne to takie... :)[/quote] [COLOR=deepskyblue]Vector umie "daj buziaczka" :kiss_2: i sama go tego nauczyłam! hehe :) tylko Vector wtedy liże w usta :evil_lol: :loveu:[/COLOR] Quote
WinterGirl Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]HellO nadrabiam, nadrabiamy nasze zaległości witamy cieplutko i życzymy miluchnego dnia[/FONT] [IMG]http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/something/RULER/bGirl_.gif[/IMG] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/CENTER] Quote
basia2202 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='bGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]HellO[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]nadrabiam, nadrabiamy nasze zaległości[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]witamy cieplutko i życzymy miluchnego dnia[/FONT][/CENTER] [CENTER][IMG]http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/something/RULER/bGirl_.gif[/IMG] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/CENTER] [/quote] witaaaamy również:) my jesteśmy w trakcie nadrabiania zaległości;) miłego dzionka również :multi: [B]Werka[/B]... łoj... to całuśmy chłopak z tego Vectorka :loveu: - będzie z niego casanova :evil_lol: Quote
Akadna Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [COLOR=deepskyblue]HAHAHA, NO JASSSSNE! codziennie ok. 7.30 buzi mnie liżac, wsakując na łożko itp. :) on ma dokladnie wyliczony czas, bo mam 40 minut na umycie się, ubranie i zjedzenie śniadania, no a potem wyciąga mnike na ogródek :cool3: :cool: :):D[/COLOR] Quote
Gosia>>> Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 czesc Basiu:) Jak sie mają niszczycielskie zapędy małej? Quote
Akadna Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [COLOR=deepskyblue]witanko:) o 17:55[/COLOR] [COLOR=#00bfff][/COLOR] [COLOR=#00bfff]ps>możecie mi powiedzieć czy mam wymiarowy podpis? plose...[/COLOR] Quote
Gosia>>> Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Werka'][COLOR=deepskyblue]witanko:) o 17:55[/COLOR] [COLOR=#00bfff]ps>możecie mi powiedzieć czy mam wymiarowy podpis? plose...[/COLOR][/quote] masz za duzy podpis Quote
Jagoda1 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ekspresowo przeczytałam wątek, mocna duża dziewczynka z Twojej Suni.:razz: Quote
g_o_n_i_a Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cześć Basiu! :multi: Busssi dla Zuzanki :buzi: Quote
basia2202 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote=Gosia>>>;6400895]czesc Basiu:) Jak sie mają niszczycielskie zapędy małej?[/quote] hej hej Gosia:) witamy serdecznie :) zapędy niszczycielskie się mają - a i owszem :evil_lol: - niestety dobrze :cool3: aaale.. nabyliśmy dla niej nowe zabawki... więc ma trochę zajęcia:) właśnie obrabiam ostatnie zdjęcia, także wkrótce zobaczycie...:) a w ogóle... jesem dziś baaardzo dumna z małej :loveu: na tyle godzin... caały mój pobyt w pracy - czyli długo :cool3: - było tylko jedna mała kałuża!! :multi: znaczy.. pewnie wczesniej była większa... ale... Zuzka wciągnęła w siki swoją poduchę... i pewnie reszta wsiąkła w tę poduchę :diabloti: (oo.. właśnie... wyprała się, muszę ją z pralki wyciągnąć :eviltong: ) noo.. i... koopala żadnego nie było!! :multi: znaczy w domku... :cool3: i nic nie zmalowała!! :multi: i w ogóle baaardzo grzeczna jest dzisiaj:) byłyśmy na długim spacerku, spotkała takiego trochę dalszego sąsiada - bokserka (starszy kolega, ale ni grzyba nie pamiętam jak ma na imię... jakoś... dziwnie tak:eviltong: ale... był miły dla Zuzki:) ) a potem Zuza fruwała z piłeczką po mieszkaniu:) ale ma radochy z tej piłki (piłka będzie na zdjęciach, które zaraz wkleję:) ) Quote
basia2202 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Werka'][COLOR=deepskyblue]witanko:) o 17:55[/COLOR] [COLOR=#00bfff]ps>możecie mi powiedzieć czy mam wymiarowy podpis? plose...[/COLOR][/quote] a ja tam Ci nie pomogę... bo się nie znam, czy za duży czy nie za duży :evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Ekspresowo przeczytałam wątek, mocna duża dziewczynka z Twojej Suni.:razz:[/quote] witaaamy nową ciocię!! :multi: już mamy tyle cioć, że zaczynam się gubić :eviltong: ale zapraszaaaamy zapraszaaaaamy :loveu: oooj tak... duża to ona jest... w końcu godzilla ma z niej wyrosnąć :cool3: po prostu mamy w domu dinozaura :evil_lol: :roflt:w dodatku takiego krnąbrnego i zadziornego :cool3: gadzinka nasza kochana :sweetCyb: Quote
basia2202 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Cześć Basiu! :multi: Busssi dla Zuzanki :buzi:[/quote] helołsien gonia:) mizianko za uszkiem dla króweczki i kocurków.. mraaauu :loveu: Quote
Recommended Posts