e.v.a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 czesc Zuzolki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='evaxon']czesc Zuzolki :loveu: cze Efffku:) WAKACYJNE FOTECZKI - CIąG DALSZY :) Quote
e.v.a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 http://www.pyo.3d.pl/zuza/ZUZA_2008_09_JG/ZUZA_2008.09_044.jpg błeheheheheh ale sie na ciebie smiesznie patrzą :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a w jakiej miejscowosci byliscie?? Quote
basia2202 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='evaxon']http://www.pyo.3d.pl/zuza/ZUZA_2008_09_JG/ZUZA_2008.09_044.jpg błeheheheheh ale sie na ciebie smiesznie patrzą :lol: :evil_lol: a nie wiem... oni jacyś dziwni tacy :evil_lol: a w jakiej miejscowosci byliscie?? no następna :mdleje: ojjj.. Efffku Effkuuu...:roll: my jesteśmy na wakacjach ciągle i wciąż :p dopiero co niedawno przyjechaliśmy :) do Jastrzębiej Góry:) i mamy necika, to piszemy i wstawiamy fotaski ;) Quote
e.v.a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='basia2202']no następna :mdleje: ojjj.. Efffku Effkuuu...:roll: my jesteśmy na wakacjach ciągle i wciąż :p dopiero co niedawno przyjechaliśmy :) do Jastrzębiej Góry:) i mamy necika, to piszemy i wstawiamy fotaski ;) hyhyhy mi TZ nie pozwala zabierac na wyjazdy laptopa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe dlaczego:niewiem::lol: Quote
Wyjątek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Siemanko Zuzkowe:multi: Ale Wam zazdraszczam wakacji:roll::roll::-( Quote
groszek83 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ale sie ta Zuzka coraz ptężniejsza robi:-o Pozdrówka Quote
jonQuilla Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='basia2202'] noo.. to super:) my jesteśmy za (a nawet przeciw :eviltong:) pooglądamy pogodę, kiedy będzie mniej słonecznie i się zmówimy:) patrzyliśmy dziś już tak wstępnie PKSy do Gdyni... oki :multi::loveu:bajecznie :) ale piesa ma radoche z biegania po piachu :loveu: Quote
BeaC Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='basia2202']oj Bea Bea... :cool3: jaki wypadzik... my się urlopujemy kochana! :evil_lol: :multi: caaałe 2 tygodnie:) i dopiero zaczęliśmy ;) jak to nie wypadzik?? wypadzik dwutygodniowy:eviltong::eviltong::eviltong: bawcie się dobrze i nie zapomnij Baś:razz::razz::razz: oddychać:diabloti: Quote
basia2202 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='evaxon']hyhyhy mi TZ nie pozwala zabierac na wyjazdy laptopa:evil_lol:ciekawe dlaczego:niewiem::lol: dziwny ten Twój TZ :evil_lol: [quote name='Wyjątek']Siemanko Zuzkowe:multi: Ale Wam zazdraszczam wakacji:roll::-( no to chodźcie do nas ;) :p [quote name='groszek83']Ale sie ta Zuzka coraz ptężniejsza robi:-o Pozdrówka już się zrobiła :evil_lol: jedyne 44,3 kg :p [quote name='jonQuilla']oki :multi::loveu:bajecznie :) ale piesa ma radoche z biegania po piachu :loveu: piąteczek może być? jaka godz.? noo.. ma radochę... głupaweczka taka :evil_lol: [quote name='BeaC']jak to nie wypadzik?? wypadzik dwutygodniowy:eviltong: h h h... gupecku Ty :eviltong: bawcie się dobrze i nie zapomnij Baś:razz: oddychać:diabloti: staram się :p jodem :p BUZIOLE DLA WAS, LECIMY W TEREN :multi: :painting: :Dog_run: Quote
Wyjątek Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='basia2202'] no to chodźcie do nas ;) :p Mam 4 nogi lub inaczej 2 nie swoje i nie dam rady :placz: A miałam byc teraz nad morzem :-( Quote
groszek83 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 I pewnie jeszcze nabierze masy:-o A miała być boksio-amstaffem:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='basia2202'] piąteczek może być? jaka godz.? nie wiem, dawajcie godzinę bo ja wsiadam w kolejkę która co chwilę jedzie do Sopotu także dopasuję się do Was a cały dzień mam wolny więc możecie wybierać i przebierać w godzinach :) Quote
basia2202 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='Wyjątek']Mam 4 nogi lub inaczej 2 nie swoje i nie dam rady :placz: A miałam byc teraz nad morzem :-( ech... bidulo... :-( ale.. będzie dobrze ;) :calus: [quote name='groszek83']I pewnie jeszcze nabierze masy:-o A miała być boksio-amstaffem:evil_lol: taa... miała... :evil_lol: to przypuszczenia były... przygarnięte, więc nie było pewności :roll: pani doktor też nam mówiła kiedyś: "więcej niż 25 kilo ważyć nie będzie" :cool3: :evil_lol: zapomniała dodać, w jakim wieku :diabloti: bo tyle to mała ważyła jakiś rok temu :roflt: generalnie jest opcja, że Zuza to mix asta z czymś dużym... nasza szkoleniowiec mówiła, że z tosą... tosa ma w sobie coś z mastifa i innych ras... także Zuzka taka pokręcona jest nieco :evil_lol: cielątko malusie :diabloti: [quote name='jonQuilla']nie wiem, dawajcie godzinę bo ja wsiadam w kolejkę która co chwilę jedzie do Sopotu także dopasuję się do Was a cały dzień mam wolny więc możecie wybierać i przebierać w godzinach :) aa.... no dobra... to ja zerknę jeszcze raz jutro na te pks-y, pomyślę na który damy radę wstać :lol: do Gdyni jedzie się chyba niecałe 2 godz. z tego, co pamiętam... zerknę jeszcze w necie na rozkłady skm-ki... i dam znać mniej więcej, o której będziemy :) czy my podawałyśmy sobie komórki? :hmmmm: jeśli tak, to zostawiłam gdzieś na kartce w W-wie... napisz mi na gg jeszcze raz ;) Quote
apple Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Ty kobieto jestes na urlopie o pierwszej w nocy to się śpi a nie siedzi na kompie.....zrozumiano:mad: Potem powiesz że masz wory pod oczami, ze jesteś niewyspana i na kogo to zwalisz.....no....no... no jasne że na nas ty gadzinko ty:loveu: Quote
BeaC Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='apple']Ty kobieto jestes na urlopie o pierwszej w nocy to się śpi a nie siedzi na kompie.....zrozumiano:mad: Potem powiesz że masz wory pod oczami, ze jesteś niewyspana i na kogo to zwalisz.....no....no... no jasne że na nas ty gadzinko ty:loveu: Jabłkowita kobieto ona nie musi chodzić spać z kurami tak jak ty bo ona nie ma ..............dzidzi jeszcze:diabloti::diabloti::diabloti: ja w pracy a ty sie byczysz:angryy: Quote
basia2202 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 WITAJCIE!! :multi: my dziś z wietrznym pozdrowieniem przychodzimy, bo nad moriem dziś dmucha że hej... ;) troszkę nas nie było, bo głupie dogo się nie chciało połączyć... :mad: ale już jesteśmy i zaraz dam foteczki :cool3: [quote name='apple']Ty kobieto jestes na urlopie o pierwszej w nocy to się śpi a nie siedzi na kompie.....zrozumiano:mad: Potem powiesz że masz wory pod oczami, ze jesteś niewyspana i na kogo to zwalisz.....no....no... no jasne że na nas ty gadzinko ty:loveu: ha ha ha haa.... Ty się przyznaj gadzino, że zazdrościsz po prostu :eviltong: :evil_lol: że ja mogę sobie posiedzieć, a Ty nie :diabloti: [quote name='BeaC']Jabłkowita kobieto ona nie musi chodzić spać z kurami tak jak ty bo ona nie ma ..............dzidzi mądrze gadasz stafficzkowa, dać Ci... ...... ...... wódkiii :diabloti: :evil_lol: jeszcze:diabloti::diabloti::diabloti: ććććććććććiiiiiiii..... :cool3: ja w pracy a ty sie byczysz:angryy: no ktoś musi rabotać, żeby ktoś inny mógł odpoczywać, co nie? :evil_lol: równowaga zachowana jest :p a teraz Zuzolowe zdjątka:) i znowu morskie szaleństwo:) nasz krejzolek :loveu: atak fali "na karatekę" :evil_lol: Quote
basia2202 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 szybki zwrot:) burtą do fali :evil_lol: Quote
basia2202 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Zuzol sobie hulał.... w tą.... ... i z powrotem:) ależ to mooorze jest bezkresneeee :crazyeye: :cool3: Quote
basia2202 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 biedroneczki są w kropeczki :loveu: Quote
basia2202 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 sęk w tym... :cool3: ja :cool3: i moje oko na Maroko :diabloti: i Misio :loveu: i Zuzol przed domkiem:) C.D.N. oczywiście:loveu: Quote
groszek83 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Musicie sie chyba przeprowadzić nad morze bo Zuzce sie tam strasznie podoba:cool3::eviltong: Quote
Tepes Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Ooo jak fajnie nad morzem:loveu: Ja też tak chce a do szkoły trzeba chodzić:evil_lol:StrasznexP Zuza pogromczyni fal:evil_lol: Masz bardzo fajny kolor oczu:) Quote
Wyjątek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 http://www.pyo.3d.pl/zuza/ZUZA_2008_09_JG/ZUZA_2008.09_058.jpg A gdzie ona tak pognała?? :cool3: Quote
Recommended Posts