Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zuza się absolutnie nie starzeje i nie traci ducha walki :cool3:(czyt. ducha demolki:mad: :diabloti:)
dzisiaj odgryzła kawałek futryny i podziabała na drobne wióry... koc cały w wiórach... prawie pół godziny to wydziobywałam:roll:
i jeszcze do tego... zrobiła dziś w domu 3 kupy!! boszz.. jak tak można :splat: przecież ona już nie robi koopali w domu
:placz:masakra...
wykończy mnie to psisko

jedyne co dobre... znowu daje sobie maść zapuszczać bez żadnych problemów - grzecznie i bez szarpania:)

i dzisiaj Zuzka nie szarpała na smyczy!! szok!!
:cool3:

Posted

bry wieczór:multi::multi::multi::multi:
uuuuu to Zuzce chyba po sterylce się coś przestawiło, albo teraz ciężej jest jej utrzymać qupkę... może jeszcze ją tam wszystko boli?:roll:

Posted

[quote name='teqquila']no co Zuza zostawila Ci 3 prezenciki a ty taka nie dobra nie potrafic docenic jej tworczosci :diabloti:
no ja nie wiem, czy to fajne prezenty :cool3:
jak chcesz to ja poproszę Zuzolkę:eviltong: pod choinkę Ci takie cuś przyniesiemy :diabloti:

[quote name='Imbirka']bry wieczór:multi::multi::multi::multi:
uuuuu to Zuzce chyba po sterylce się coś przestawiło, albo teraz ciężej jest jej utrzymać qupkę... może jeszcze ją tam wszystko boli?:roll:
oo.. Bimberkowa żyjeee!! hurraaaa!! :multi::multi::multi:
a już myślałam, że Cię zamęczyli na tych szkoleniach :cool3:
kurcze... a z kupalami.. to nie wiem... czy to leki po sterylce... czy jakoś to działać zaczęło i coś się ruszyło... bo że nie może utrzymać, to niee wiem... przecież sterylka była w piątek... dziś środa... i ładnie było do tej pory... a od niedzieli już się ładnie załatwia :roll: wczoraj była dłużej sama, niż dziś i nic nie było (znaczy siku, jak zawsze, ale to norma jeszcze)... no a dzisiaj... maaatkoo.. w ogóle to 7 kupali dziś zrobiła!! :roll: nie wiem, skąd jej sie to wzięło... i nie ma żadnych rewolucji w brzuszku... dziwne.. naprawdę... zobaczę jak jutro będzie

Posted

och jejku... jaka ja bidna jestem :cool3:

niedziela.. 2 dzień po operacji... trochę zdjęliśmy Zuzce abażur i proszę... dupsko już całkiem zdrowe!! wariować się chciało...

a szmaciankę w końcu rozwaliła na amen :cool3:

Posted

oo.. proszę jaka zadziora!! a 2 dni temu była ciachnięta :cool3: :diabloti:

i pod stołem do pańcia się wciskała...

no i... trzeba było założyć abażurek z powrotem... bo za bardzo zaczęła wariować

Posted

[quote name='basia2202']buziaki dziewuszki, buziaki :loveu:
a wiesz.. tak sobie pomyślałam... chyba czas, co byśmy sobie avatarki zmieniły :cool3: trochę nam się nieaktualne zrobiły ;)

A wiesz, że też o tym myślałam.. i to już od dłuższego czasu :cool3: ale jak sobie pomyśle, że mam wybierać spośród tyyyyyylu zdjęć, to mi sie odechciewa :evil_lol: ale w wolnej chwili poszukam czegoś fajnego ;)

Posted

Dzieńdoberek:multi::multi::multi:
Bowska z Zuznaki jest "lampa":diabloti::diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
goi się na niej jak na psie:lol: no to byle tak dalej... Basia, a kiedy dziewczynka będzie mogła poszaleć na spacerkach?

Posted

Heloł Kochani! :loveu:
Zuzka jest niemożliwa... zjadła rano... poszłyśmy na spacer... i już musiała wyniuchać stary chleb... i od razu morda pracuje... a ja potem to wszystko muszę jej z gęby wyciągać! bleee:mad: abażur nie przeszkadza również w zbieraniu śmieci, jak widać:mad: :diabloti: gadzina z niej:diabloti: wrrr :angryy:

[quote name='Alicja']:evil_lol:no tu jest rewelacyjna ......
http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1244.jpg
co chwila cytowałam inną fotke :evil_lol:
Basiu ....:multi::loveu::multi:Zuzanka ci zdrowieje w expresowym tempie :evil_lol:

czasem se myślę... że zdecydowanie za szybko :eviltong: :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']A wiesz, że też o tym myślałam.. i to już od dłuższego czasu :cool3: ale jak sobie pomyśle, że mam wybierać spośród tyyyyyylu zdjęć, to mi sie odechciewa :evil_lol: ale w wolnej chwili poszukam czegoś fajnego ;)
noo... to mamy teraz obie dylemacik:)

[quote name='Paula_']Cześć Basiu :loveu: O wow, ile foteczek ślicznoty :multi:
http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1226.jpg jak się ułożyła :D
http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1242.jpg minka rewelacyjna :grin: :loveu:
hejka Paula:)
noo... Zuzka potrafi tak wygiąć się w pięćset :eviltong: :evil_lol: i miny głupie też jej super wychodzą :diabloti:

[quote name='zuzolandia']Buziaczki przesylamy slodkie!!!!
http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1244.jpg
o boziuuuuuuu jakaz bidna minka !!!
mizianko dla rekonwalescentki !!!!!!
cześć Zuzole :multi:
aaa tam.. jakiej rekonwalescentki... :cool3: symulantki raczej!! :diabloti: