Bzikowa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Juhuu? Czyżbyście byli już zaurlopowani ? :cool3: Życzymy super udanego wyjazdu dla całej rodzinki ! I liczymy na kuuuuupę zdjęć po powrocie ! Pozdrawiamy, Ania i jej pokrojony białas :lol: Quote
groszek83 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :hmmmm: A to nie jutro miało być...W każdym razie udanego wypoczynku:hand: Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 jako iz nie ma gospodarzy... odkurze w galerii ;) Quote
agaciaaa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 a gdzie wy sie podziewacie? już wyjechaliście, tak bez pożegnania? ;) Quote
emdziolek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Witajcie cioteczki:loveu: :-( Jestem załamana:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77229 roześlijcie gdzie mozecie!:placz: plisssssss Quote
basia2202 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 babeczki kochane... napiszę jeszcze coś przed wyjazdem... ale jestem od wczoraj tak zalatana, że nie mogę się wyrobić :placz: i jeszcze nie wszystko zrobione.... dopiero zaczynamy się pakować.... jeszcze tu wpadnę;) nie odjedziemy bez pożegnania:) dziękujemy za odkurzanie w blogasku:):loveu: Quote
Ania-shira Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ja też się zmartwiłam że pojechałyście bez pożegnania. Witajcie dziewczyny i merdaski dla Zuzki Życzę wam udanego urlopu :multi: Czekamy na mnóstwo fotek Quote
Bzikowa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 O , tu jesteście! A my już wszyscy myśleliśmy , że Wy tak sobie sruu i nad morze bez słowa :lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 ;)pakujcie sie na spokojnie......nie wolno wam nic zapomnieć:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Udanego wyjazdu Wariaty! :) A my będziemy tęsknić i odkurzać galerię co jakis czas :) Tylko przywieźcie duuużo zdjęć! :) Quote
basia2202 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='clockwork']obserwuj przy oddychaniu i qpaniu- jak bedzie piszczeć=POŁKNĘŁA :diabloti: życzymy udanych wakacji i oby Zuzka nie dostała roztroju żołądka z emocji :loveu::loveu::loveu: chyba nic nie połknęła :evil_lol: bo nie świszczało:eviltong: nie dziękujemy - na wszelki wypadek;) trzymajcie z Klockiem kciuki, co by pogoda ładna była i oooby nie padało:) no i... też mamy nadzieję, że nie będzie sensacji żołądkowych :roll: dzisiaj po południu dostała ostatnie papu... więc liczę na to, że sensacji nie będzie;) [quote name='Sznaucerka-Balbina']Ale to oznaki powrotu do zdrowia:evil_lol: Trzeba się cieszyć:evil_lol: Będzie atrakcją w pociągu:evil_lol: Dopiero pierwszegoo???????? To musicie ze 100 fotek na wyjazd zostawić żeby było się czym zachwycać podczas waszej nieobecności:diabloti: Ja też się zawsze pakuje dzień przed wyjazdem:evil_lol: Nawet ostatnio pakowałam się w nocy:evil_lol::razz: Oooo Jastrzebia Góra....:loveu: Byłam w zeszłym roku w Jastarni i raz pojechaliśmy do Jastrzębiej Góry na obiad do Kredensu. Pozdrawiamy ech... oznaki powrotu do zdrowia były powalające :evil_lol: Zuzce tyłek odżył na maksa!! jak głupia taka latała po chałupie :evil_lol: noo... a w pociągu, to tego się obawiam :diabloti: że mi w psa wszyscy łapy wytrą :cool3: 100 fotek nie zostawimy, bo tyle nie mamy, aaale.. zaraz coś tam będzie... - wreszcie usiadłamn a chwilę... chociaż wcale się jeszcze nie spakowaliśmy :cool3: aa... że w nocy ja się pakuję, to nooorma :cool3: Mariusz idzie spać, a ja buszuję po nocy a potem odpływam w pociągu :evil_lol: wiem, gdzie jest Kredens :multi: ale tam nigdy nie byłam :evil_lol: Quote
basia2202 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 groszek83 napisał(a):Pozdrowienia i zdrowia dla Zuzy;) dziękujeeemy Ci groszku zielony ;) z Zuzką na szczęście już caaałkiem dobrze:) jutro rano ostatni antybiotyk jeszcze... i koniec kuracji:) wygląda na to, że już wszystko ładnie:) AgusiaTerierka napisał(a):Ale macie przygody... nooo.. nie da się ukryć :evil_lol: tacy przygodowi jesteśmy;) BBeta napisał(a):Dobry wieczór ;) Co tam słychać u "maleństwa" ?? :diabloti: hello spanielki:) u maleństwa dooobrze już:) je już normalnie, także wszystko wróciło do normy:) no i szaleje jak wariatka :evil_lol: Ania-shira napisał(a):Dzień Doberek Merdaski dla naszej kochanej Zuzki :multi: I jak tam się czuje Zuzka :lol: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Dobry :loveu: Co u maleństwa naszego? hej bigielki:) hello balbinki :) odmerdujemy Wam czule i radośnie :loveu: Zuza czuję się już dobrze - patrz powyżej ;) DORRAG napisał(a):Doberek :p:p doberek Fioneczki :multi: Czarna_Owieczka napisał(a):Bry :multi: bry czarne owieczki :evil_lol: Quote
basia2202 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)..pakujecie się już .... Jak Zuzolek :razz:...pamiętaj o zabawkach na drogę:cool1: pakujemy się.... ale baaardzo powoli :roll: a pociąg coś mi sie wydawa, że czekać nie będzie :hmmmm: o wszystkim pamiętamy - mamy listę :p dla małej cała torba będzie :crazyeye: [quote name='AgusiaTerierka']Już na wakacjach? eee... nieee.. jeszcze nieee...;) ale się zbieramy powoli:) [quote name='an_bzik']Juhuu? Czyżbyście byli już zaurlopowani ? :cool3: Życzymy super udanego wyjazdu dla całej rodzinki ! I liczymy na kuuuuupę zdjęć po powrocie ! Pozdrawiamy, Ania i jej pokrojony białas :lol: Hehe... nieee.. jeszcze nie wyjechaliśmy;) no przecie nie moglibyśmy tak bez uściskania cioć wszystkich :loveu: za super życzenia nie dziękujemy, bo się jeszcze nie sprawdzą... (właśnie pada :roll: na wyjazd niby może być brzydko....aale.. mam nadzieję, że ta pogoda jednak się poprawi, bo jak bęzdie tak jak w tamtym roku, to się chyba pociachamy :roll: ) a kuuupaaa to bęęędzie ;) zdjęć ma się rozumieć :evil_lol: P.S. Aniu... jak sądzę Bezik już po operacji i dochodzi do siebie? I znaczy się, że wszystko się udało?:) Kuuurcze... nawet nie miałam kiedy do Was zajrzeć... do nikogo nie miałam czasu... ech... normalnie wariactwo przed tym wyjazdem... z niczym zdążyć nie można... :roll: no w każdym razie... cieszymy się bardzo, że Bziul już przeszedł co najgorsze i że będzie zdrowy:) ucałuj go mocno od nas :loveu: życzymy mu szybkiej i owocnej rekonwalescencji ;) Quote
basia2202 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='groszek83']:hmmmm: A to nie jutro miało być...W każdym razie udanego wypoczynku:hand: groszek.. alez pamiętliwa z Ciebie bestyja ;) :evil_lol:juutro juutro.. wszystko się zgadza... a niedługo to już właściwie dzisiaj:) i w kazdym razie na wszelki wypadek dziękować nie bęzdiemy ;) [quote name='clockwork']jako iz nie ma gospodarzy... odkurze w galerii ;) a dziękujeeemy:cool3: bardzo dobrze się tu sprawujesz;) ino śmieci czasem wynieś :loveu: [quote name='agaciaaa']a gdzie wy sie podziewacie? już wyjechaliście, tak bez pożegnania? ;) a tu się podziewamy Agatko :evil_lol: między plecakami a innymi manelami :evil_lol: będziemy się żegnać za chwil kilka... bo inaczej to pojedziemy pociągiem zamiast jutrzejszym... to.. pojutrzejszym :evil_lol: [quote name='emdziolek']Witajcie cioteczki:loveu: :-( Jestem załamana:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77229 roześlijcie gdzie mozecie!:placz: plisssssss witanko witanko.... ojeeeej... :-( jakie smutności :-( wyślemy, gdzie się da [quote name='Ania-shira']Ja też się zmartwiłam że pojechałyście bez pożegnania. Witajcie dziewczyny i merdaski dla Zuzki Życzę wam udanego urlopu :multi: Czekamy na mnóstwo fotek niee no.. nie mogliby my tak bez buzi buzi ;) byliby my gadzinami, no a przecie nie jesteśmy :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :razz:...oj oj ...to ja już szybciutko życzę miłych i wesołych wakacji :loveu::loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='an_bzik']O , tu jesteście! A my już wszyscy myśleliśmy , że Wy tak sobie sruu i nad morze bez słowa :lol: noo... znaleźliście nas z Bezikiem :multi: nie nie... ze słowem i bez sruu;) zaraz jeszcze foty wkleję:) [quote name='Alicjarydzewska'];)pakujcie sie na spokojnie......nie wolno wam nic zapomnieć:evil_lol: z listą to mam nadzieję, że zapomnieć się nie da;) ale ciągle mi się coś przypomina... jakbyśmy mieli ciężarówę.. to by nie zaszkodziło :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Udanego wyjazdu Wariaty! :) A my będziemy tęsknić i odkurzać galerię co jakis czas :) Tylko przywieźcie duuużo zdjęć! :) Gizmusie.... nie dziękujemy, no bo wiadomo ;) będzie tęsknić również, a i owszem:) liczymy na częste sprzątanie, co by pajęczyn nie było :evil_lol: i zdjęcioszków będzie mnóstwo:) obiecujemy :happy1: Quote
basia2202 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...oj oj ...to ja już szybciutko życzę miłych i wesołych wakacji :loveu::loveu::loveu: oj oj.. to my nie dziękujemy:) ale miło nam i wesoło, że o nas pamiętacie :evil_lol: A TERAZ ZDJĘCIOSZKI:) obiecane zdjęcie z tygrysem:) tygrys był dla chrześniaka na 1-sze urodziny:) a teraz trochę zabawy... ząbkami do góry :evil_lol: i znowu ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 http://pyo.3d.pl/zuza/zuza_388.jpg Jeszcze trochę i tiger się schowa przed wielgaśną Zuzką ;) Quote
basia2202 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 nikt nie wie, co to za poza :evil_lol: a teraz śpiumkamy :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 http://pyo.3d.pl/zuza/zuza_401.jpg Hehe to jest super :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
basia2202 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 i na koniec zdjęcia z cyklu "ach, jak ja kocham mojego pana" :evil_lol: miłość pełną paszczą :evil_lol: i łapami... :loveu: Quote
basia2202 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://pyo.3d.pl/zuza/zuza_401.jpg Hehe to jest super :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Zuzka jest specjalistką w robieniu pozy "na sierotę" :evil_lol: Noo.. a teraz drogie ciocie... żegnamy się z Wami czule...:loveu: i będziemy bardzo tęsknić... :loveu: trzymajcie kciuki za pogodę.. bo u nas sie straaasznie rozpadało :placz:mam nadzieję, że to przez noc przejdzie i będzie już ok... :roll: Buziaki dla Wszystkich!! :multi: Zajrzymy tu z jakiejś kafejki :) sprawdzić, czy jest posprzątane :cool3: noo... i dać całuska oczywiście ;) Do usłyszonka jakoś koło 1-go albo 2-go września :hand: wracamy do pakowania...;) ech... będzie nam Was brakować:roll: buzi buzi raz jeszcze!! :loveu: Quote
groszek83 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :multi: To jeszcze raz udanych wakacji :multi: I duuuuuuużoooo czasu na robienie zdjęć :razz: Quote
Recommended Posts