Jump to content
Dogomania

Jestem Kiara wyrwana z Olkusza.................pomóż mi.................

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

03.09.bylo na koncie 115 zl. + wplata z 22.09. 25 zl.i 10 zl. = 150 zl.- 120 zl przelane za wrzesien zostalo na październik 30 zl. +  09.10 i 10.10 2 x 5 zl. od Agnieszka103, Dziekujemy!  a obecny stan = 40 zl.

Posted

Czy wszyscy deklarowicze wpłacają regularnie pieniądze? Stan konta Kiary jest faktycznie marniutki...

stalych deklarowiczow bylo tylko 4, do sierpnia byly wplaty od 4 osob.

Posted

Jestem i zaraz zaktualizuję ostatnie wpłaty i wypłaty w rozliczeniu. Niestety od dluższego czasu miałam problem, by coś tu napisać, co wchodziłam na wątek,  to mnie wyrzucało z postów. Masakra jakas z tym dogo,  a juz myślałam, że powoli ogarnęłam temat..........

Posted

Wpłaty:

22.09. Roland_de - 25 zł, ASTRA 126 - 10 zł.

Było 115 zł + 35 zł, łącznie jest 150 zł.

Wydatki:

30.09. - zwrot za karmę za wrzesień - 120zł.

150 zł = 120 zł , to pozostało 30 zł.

9.10. 2 x po 5  zł  od Agnieszka103, co daje 10 zł.

Pięknie dziękuję za wpłaty dla Kiary!

Obecnie na koncie Kiary jest  40 zł.

Jeśli do końca października nie będzie żadnych dalszych wpłat, to brakującą kwotę do zapłaty karmy ureguluję z konta Bafika, który jest juz w DS.

Posted

Wplynelo na konto 21.10. 25 zl. od ROLAND_DE Dziekujemy pieknie wszystkim darczyncom! saldo = 75 zl.

Dziękuję  za potwierdzenie wpłaty.

Obecny stan konta Kiary to 75 zł.

Posted

Niestety nie moge edytować  rozliczenia,z pierwszej strony,  i dlatego jest ono cały czas takie jak na dzień 03.09.2014r.

Z deklarowiczow stalych zauazylam ze odpadla Alla Chrzanowska.

Posted

Tak, 01.10. wpłynelo Twoje 20 zl. W imieniu Kiary Dziekujemy.

Z deklarowiczow stalych zauazylam ze odpadla Alla Chrzanowska.

A po czym tak sądzisz, skoro za paźdzernik stała dla Kiary ode mnie wpłynęła 1.10, co sama potwierdzałaś??? Ja tylko spytałam, czy są jakieś widoki na domek dla Kiary

Posted

A po czym tak sądzisz, skoro za paźdzernik stała dla Kiary ode mnie wpłynęła 1.10, co sama potwierdzałaś??? Ja tylko spytałam, czy są jakieś widoki na domek dla Kiary

Bardzo Cie przeprasam, sama nie wiem jak mi to umknelo, chyba dlatego ze jest na poprzedniej stronie.

Posted

W związku z tym, że jutro wyjeżdżam za granicę na 10 dni i nie będę miała dostępu do Internetu już dziś wysyłam Kiarze stałą za listopad.

Potwierdzam wplate Ali Chrzanowskiej, z dnia 30.10.14 20 zl. W związku z tym mam pytanie do MALWY, czy wplate Ali Chrzanowskiej dodajemy do sumy na X 2014, czy przesuwamy ja na listopad. Fa od Marty za X jeszcze nie dostalam.

Posted

Potwierdzam kolejna wplate 03.11. 10 zl. Agnieszka 103, Dziekuje w imieniu Kiary.

MALWA, czekam na Twoja odp. czy roznice ktora obiecalas wplacisz na konto Fundacji, czy tez bezposrednio do Marty?

Marta ma chwilowe klopoty rodzinne, ma dziecko w szpitalu, czekamy wiec cierpliwie na fa.