Rybc!a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 imię: Majka płeć: suka wiek: ok. 2 lat rasa: mieszaniec miasto: Elbląg sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie charakter i opis: Majka to maleńka sunia. Idealnie nadaje się na kolanka, do osoby, której nigdy nie znudzi się mizianie i drapanie za uszkiem.Taka bezproblemowa, maleńka. Nadaje się do domu z dziećmi i innymi psami, nawet tej samej płci. Jest niezmiernie wdzięczną sunią, kocha ludzi, a ich dotyk i bliski kontakt wprowadza ją w stan całkowitej euforii. Pomóżmy tej małej suni, ona tak bardzo pragnie kochać! kontakt: Rybc!a: GSM 691364660 GG 5722414 email [email protected] Zdjęcia suni Drapanko... To naprawdę maleństwo, waży może z 5 kilogramów! Quote
agusiazet Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Wygląda bardzo podobnie jak moja tymczasowa Jetka, ona też z boksu uciekała. Na szczęście znalazła domek, ale daleko, bo w Niemczech!!! Quote
Rybc!a Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 agusiazet napisał(a):Wygląda bardzo podobnie jak moja tymczasowa Jetka, ona też z boksu uciekała. Na szczęście znalazła domek, ale daleko, bo w Niemczech!!! Gdy ją pierwszy raz zobaczyłam, pomyślałam o Jetce, śledziłam jej wątek i bardzo się cieszę, że znalazła dom! Quote
agusiazet Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 A wiesz coś bliżej o jej charakterze, stosunku do dzieci i innych psów? Ja planuje wziąć po wakacjach jakąś sunię na tymczas, może Majka załapałaby się! Acha i ile ma w kłębie, bo nie może być wieksza od mojego Sonego, bo on tego nie przeżyje!!! Quote
Rybc!a Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 agusiazet napisał(a):A wiesz coś bliżej o jej charakterze, stosunku do dzieci i innych psów? Ja planuje wziąć po wakacjach jakąś sunię na tymczas, może Majka załapałaby się! Acha i ile ma w kłębie, bo nie może być wieksza od mojego Sonego, bo on tego nie przeżyje!!! Charakter? Straszna przylepa. Z innymi psami dogaduje się dobrze, nie wpada w bójki i konflikty. Spokojnie nadawałaby się do domu z dziećmi. Nie mierzyłam jej, bo w sumie nie mam takich możliwości, ale jest maleńka, może z 30cm w kłębie? Coś wielkości pinczerka małpiego, terriera australijskiego, cairn teriera... Quote
agusiazet Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 A co ze sterylizacją, szczepieniami, czy w ogóle ma książeczkę zdrowia? Quote
Rybc!a Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 agusiazet napisał(a):A co ze sterylizacją, szczepieniami, czy w ogóle ma książeczkę zdrowia? Nie jest wysterylizowana, do schroniska przyszła zaciążona. Jest zaszczepiona przeciw wściekliźnie, a książeczki zdrowia schronisko nie prowadzi (tylko dla szczeniąt), no chyba, że oddał ją właściciel... Quote
Rybc!a Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Majka ma swoje ogłoszenia tutaj: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/590550_majenka_uciekla_z_boksu_bo_tak_bardzo.html http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=652821&cid=170 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=13874 Proszę o Allegro! Quote
agusiazet Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ja ją wystawię na Allegro, choć zdjęcia trochę marne i okres wakacyjny, ale może sie uda. Podam link jak to zrobię!!! Quote
Rybc!a Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 agusiazet napisał(a):Ja ją wystawię na Allegro, choć zdjęcia trochę marne i okres wakacyjny, ale może sie uda. Podam link jak to zrobię!!! Dzięki, a co do zdjęć- i tak ważne, że w ogóle są! Quote
Gonitwa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Biedaczko to ja zaniosłam Cię do boksu gdy uciekłaś jak akurat wybieraliśmy z Twojego boksu inną sunię... Quote
Rybc!a Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Gonitwa napisał(a):Biedaczko to ja zaniosłam Cię do boksu gdy uciekłaś jak akurat wybieraliśmy z Twojego boksu inną sunię... Boże, to było tragiczne. Trzymałam dwie suczki, a ona tak ufnie podbiegła do nas, położyła się na plecki i patrzyła na mnie tak, jakby chciała powiedzieć "Błagam, zabierz mnie stąd". A ja głupia nic zrobić nie mogłam, byłam taka bezsilna :( Obiecałam jej, że stamtąd wyjdzie, więc muszę dotrzymać obietnicy! Quote
Tola Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Podobna bardzo do Jetki. Podnoszę sunię. Oby znalazła domek. Quote
Gonitwa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Śliczna i cudowna- a jaka leciutka! Bez problemu daje się wziąć na ręce! Quote
Gonitwa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Urocza, piękna, wspaniała.... Tylko nie ma dla niej domu.... Quote
Rybc!a Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Gonitwa napisał(a):Urocza, piękna, wspaniała.... Tylko nie ma dla niej domu.... W jeden dzień jeszcze nigdy niczego nie znalazłam, trzeba czasu! Quote
agusiazet Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Tak, szukanie domu psiakom wiąże się z cierpliwością!!! Czasami wielką! Quote
Tola Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Wierzę ze sie uda! Tak jak Jetce. Trzymam kciukiza szybko znaleziony domek Quote
Recommended Posts