Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

imię: Majka
rasa: mieszaniec
miasto: Elbląg

sterylizacja: nie
szczepienia: tak
odrobaczenie: nie

charakter i opis: Majka to maleńka sunia. Idealnie nadaje się na kolanka, do osoby, której nigdy nie znudzi się mizianie i drapanie za uszkiem.Taka bezproblemowa, maleńka. Nadaje się do domu z dziećmi i innymi psami, nawet tej samej płci. Jest niezmiernie wdzięczną sunią, kocha ludzi, a ich dotyk i bliski kontakt wprowadza ją w stan całkowitej euforii.
Pomóżmy tej małej suni, ona tak bardzo pragnie kochać!

kontakt: Rybc!a:
GSM 691364660
GG 5722414
email [email protected]

Zdjęcia suni
Drapanko...

To naprawdę maleństwo, waży może z 5 kilogramów!

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Wygląda bardzo podobnie jak moja tymczasowa Jetka, ona też z boksu uciekała. Na szczęście znalazła domek, ale daleko, bo w Niemczech!!!

Gdy ją pierwszy raz zobaczyłam, pomyślałam o Jetce, śledziłam jej wątek i bardzo się cieszę, że znalazła dom!

Posted

A wiesz coś bliżej o jej charakterze, stosunku do dzieci i innych psów? Ja planuje wziąć po wakacjach jakąś sunię na tymczas, może Majka załapałaby się! Acha i ile ma w kłębie, bo nie może być wieksza od mojego Sonego, bo on tego nie przeżyje!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
A wiesz coś bliżej o jej charakterze, stosunku do dzieci i innych psów? Ja planuje wziąć po wakacjach jakąś sunię na tymczas, może Majka załapałaby się! Acha i ile ma w kłębie, bo nie może być wieksza od mojego Sonego, bo on tego nie przeżyje!!!

Charakter? Straszna przylepa.
Z innymi psami dogaduje się dobrze, nie wpada w bójki i konflikty. Spokojnie nadawałaby się do domu z dziećmi. Nie mierzyłam jej, bo w sumie nie mam takich możliwości, ale jest maleńka, może z 30cm w kłębie? Coś wielkości pinczerka małpiego, terriera australijskiego, cairn teriera...

Posted

agusiazet napisał(a):
A co ze sterylizacją, szczepieniami, czy w ogóle ma książeczkę zdrowia?

Nie jest wysterylizowana, do schroniska przyszła zaciążona.
Jest zaszczepiona przeciw wściekliźnie, a książeczki zdrowia schronisko nie prowadzi (tylko dla szczeniąt), no chyba, że oddał ją właściciel...

Posted

agusiazet napisał(a):
Ja ją wystawię na Allegro, choć zdjęcia trochę marne i okres wakacyjny, ale może sie uda. Podam link jak to zrobię!!!

Dzięki, a co do zdjęć- i tak ważne, że w ogóle są!

Posted

Gonitwa napisał(a):
Biedaczko to ja zaniosłam Cię do boksu gdy uciekłaś jak akurat wybieraliśmy z Twojego boksu inną sunię...

Boże, to było tragiczne.
Trzymałam dwie suczki, a ona tak ufnie podbiegła do nas, położyła się na plecki i patrzyła na mnie tak, jakby chciała powiedzieć "Błagam, zabierz mnie stąd". A ja głupia nic zrobić nie mogłam, byłam taka bezsilna :( Obiecałam jej, że stamtąd wyjdzie, więc muszę dotrzymać obietnicy!

Posted

Gonitwa napisał(a):
Urocza, piękna, wspaniała.... Tylko nie ma dla niej domu....

W jeden dzień jeszcze nigdy niczego nie znalazłam, trzeba czasu!