Gabi79 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='paula_t']Wspaniale, że Lakuś tak szybciutko się zaaklimatyzował:multi: i on i jego koleżanka wyglądają na zachwyconych swoim towarzystwem :)[/QUOTE] Myślę, że ogromną rolę w aklimatyzacji odegrała Klara Ale się cieszę:multi::multi::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Alla Chrzanowska wpłaciła dla Aiszuni czerwcową deklarację 20,- dziękujemy serdecznie:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Mysza2 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Bo Lakuś w domu, albo na działce jak pozna wszystkie nowe dźwięki i ludzi to jest jak normalny pies. Ale cokolwiek nowego i nieznanego to panika:) Dlatego taki dom z ogrodem i drugim psem to wymarzony dla niego:) Quote
Ada-Vebby Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Cudne fotki :)Ogromna radość gdy się takiego Lakusia ogląda i czyta wspaniałe wiadomości.Szczęściarz chłopak, ale to dzięki Wam dziewczyny! Quote
Marycha35 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Tak jest, brawa Dziewczynki, kawał supero roboty!!!:):):) Quote
Gabi79 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Na koncie Aiszy 50,- zł od Natalii F. Bardzo serdecznie dziękujemy!!! Quote
Mysza2 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 [quote name='Gabi79']Na koncie Aiszy 50,- zł od Natalii F. Bardzo serdecznie dziękujemy!!![/QUOTE] Bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu: Pani Natalia też wspomogła taką samą kwotą naszego Murzynka :loveu::loveu: O kurcze, przecież to już czerwiec, zaraz robię przelewy :oops: Quote
Gabi79 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 [quote name='Mysza2']Bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu: Pani Natalia też wspomogła taką samą kwotą naszego Murzynka :loveu::loveu: O kurcze, przecież to już czerwiec, zaraz robię przelewy :oops:[/QUOTE] Tak, Natalia mi pisała, że wsparła też Murzynka:multi::multi::multi: Dziękujemy raz jeszcze!!! Quote
Gabi79 Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 (edited) Na koncie Aiszy czerwcowe deklaracje od Myszy2(20,-) i p. Zofii od Biszkopcika (20,-) i Yoany (15,-) Dzięki serdeczne!!! Edited June 4, 2014 by Gabi79 Quote
Mysza2 Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Na konto Aiszuni poszło 15 zł z tego bazarku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252040-Koniec-rozliczamy-Nasiona-pomidor%C3%B3w-dla-Aiszy-do-22-04-2014-godz-22-00[/url] Potwierdź Gabuniu na bazarku jak dolecą:) Quote
Gabi79 Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 [quote name='Mysza2']Na konto Aiszuni poszło 15 zł z tego bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252040-Koniec-rozliczamy-Nasiona-pomidorów-dla-Aiszy-do-22-04-2014-godz-22-00[/URL] Potwierdź Gabuniu na bazarku jak dolecą:)[/QUOTE] Pieniążki już na koncie Aiszy, zaraz zamelduję na bazarku:loveu: Quote
Mysza2 Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Jutro zadzwonię do Kasi jak tam Aiszunia. Pani Małgosi od Lakusia damy spokój do weekendu:) Quote
AgusiaP Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 Gabrysiu ja wpłacę pieniążki w następnym tygodniu ;) Quote
AgusiaP Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 [quote name='Mysza2']No wreszcie jesteś Agunia:):)[/QUOTE] No jestem Eluśka :) Quote
paula_t Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 [quote name='Mysza2']Jutro zadzwonię do Kasi jak tam Aiszunia. Pani Małgosi od Lakusia damy spokój do weekendu:)[/QUOTE] Ja się zawsze "boję", że nowy domek oskarży mnie o jakiś stalking albo cuś:evil_lol:;) Quote
Mysza2 Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 [quote name='paula_t']Ja się zawsze "boję", że nowy domek oskarży mnie o jakiś stalking albo cuś:evil_lol:;)[/QUOTE] Mam to samo:) Zawsze się staram postawić z drugiej strony i nie wiem czy chciałabym, żeby ze dwa razy w tygodniu ktoś mnie nagabywał:):) Quote
andegawenka Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) [quote name='paula_t']Ja się zawsze "boję", że nowy domek oskarży mnie o jakiś stalking albo cuś:evil_lol:;)[/QUOTE] .............................................................. no własnie;) Edited June 6, 2014 by andegawenka Quote
Alla Chrzanowska Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 [quote name='Gabi79']Myślę, że ogromną rolę w aklimatyzacji odegrała Klara Ale się cieszę:multi::multi::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Alla Chrzanowska wpłaciła dla Aiszuni czerwcową deklarację 20,- dziękujemy serdecznie:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] Niech służy Dziewczynce! Quote
Mysza2 Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 [quote name='Alla Chrzanowska']Niech służy Dziewczynce![/QUOTE] Służy:):) Rozmawiałam z Kasią, u Aiszuni wszystko dobrze, jest posłuszna bardzo, obrasta sierścią, dostała od Kasi nową obróżkę. Chodzą na spacery w pola i do lasu. Jak dziewczyna jeszcze trochę obrośnie to wymienimy zdjęcia w ogłoszeniach:) Telefonów wprawdzie nie ma, ale my nie czekamy na 100 tylko na ten jeden właściwy:) Quote
Alla Chrzanowska Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Cieszę się, że u Aiszuni wszystko ok. A telefon? Tak ma być ten jeden jedyny i za to trzymam kciuki. Quote
Ada-Vebby Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 ..i ja bardzo,bardzo zaciskam kciuki za ten jedyny...:) Quote
halszka Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Ciocie przepraszam,że tutaj dodaję,ale pilna sprawa:-( Sosnowiec! [URL="http://up.programosy.pl/foto/brys_1.jpg"][IMG]http://up.programosy.pl/foto/brys_1.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts