Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka Aga ;) Marta ja mam 2 nieogarnięte zwłaszcza jak idą razem, ale tylko jeden jest "mój". Z drugim wychodzę rzadko, z reguły rodzice (ich pies). Ale pewnie też przez to mam łatwiej że u siebie na podwórku z nimi ćwiczę/nawie się ;)

Ogólnie możecie mnie zgłaszać do TOZu- kazałam Kai iść na spacer w burzę :D Postępy są, potrafi się bawić, jest tylko delikatnie spięta ;) Na wyjściu 1 korekta łańcuszkiem, a potem szła już luzem. A jak zagrzmiało to tylko uszy w bok, wzrok na mnie, i dalszy spacer :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Dotarłam i do Ciebie :p
A teraz idę spać :eviltong:[/QUOTE]
Widziałam jak brnęłaś po galeriach :D Zagrzej łóżko, bo zaraz lecę :cool3:
Tak propos ciąży... Magda, tylko u ciebie mogłam zajść jak spalam :diabloti:

Posted

A potem już mogę? :D Masakra z tym gorącem... A o 9 wyszłam z psem na spacer, ledwo się człapała, ale z bramy pies wyleciał to biegać zaczęła. A mnie pokazywała jaka to biedna i zmęczona:mad: Potem miała zonk, bo z psem biega a pańcia zniknęła i trzeba szukać :D

Posted

[quote name='marta1624']A potem już mogę? :D Masakra z tym gorącem... A o 9 wyszłam z psem na spacer, ledwo się człapała, ale z bramy pies wyleciał to biegać zaczęła. A mnie pokazywała jaka to biedna i zmęczona:mad: Potem miała zonk, bo z psem biega a pańcia zniknęła i trzeba szukać :D[/QUOTE]

Ale Ty niedobra dla pieska jesteś :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']Bardzo niedobra :D Dobrze że zaraz o tym zapomnisz (jak ja :D) bo by mi ją odebrali :D[/QUOTE]

Ja już nic nie pamietam , mam dobrą pamiec ale krótką :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']A potem już mogę? :D Masakra z tym gorącem... A o 9 wyszłam z psem na spacer, ledwo się człapała, ale z bramy pies wyleciał to biegać zaczęła. A mnie pokazywała jaka to biedna i zmęczona:mad: Potem miała zonk, bo z psem biega a pańcia zniknęła i trzeba szukać :D[/QUOTE]
Biedny pies. Wcale sobie pańci nie wychował, nie pilnuje się go. :shake: