marta1624 Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 No upał straszny, tylko w domu siedzę :shake: Na nic siły nie mam ;) Quote
łamAga Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 [quote name='marta1624']No upał straszny, tylko w domu siedzę :shake: Na nic siły nie mam ;)[/QUOTE] ja trochę wyczesałam Nerona , musze codziennie chociaż te 15 min go czesać bo utone w kłakach :shake: Quote
marta1624 Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Ja ostatnio się zawzięłam i wyczesałam pół reklamówki i na razie odpukać spokój jest ;) Ale z niej się co chwile sypie, więc czekam kiedy zacznie znowu :roll: Quote
łamAga Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 [quote name='marta1624']Ja ostatnio się zawzięłam i wyczesałam pół reklamówki i na razie odpukać spokój jest ;) Ale z niej się co chwile sypie, więc czekam kiedy zacznie znowu :roll:[/QUOTE] ja ostatnio wyczesałam pol reklamówki , dzisiaj znowu pól a i tak dalej sie sypie :shake: Quote
marta1624 Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 O no to aż tak to nie ;) Trochę leci ale nie aż tak, da się przeżyć. Z jamnika gorzej ściągam głaskaniem :D Ogólnie to powinnam ją wyczesywać częściej to na pewno byłoby mniej, ale czasu mało a i ona czesania nie lubi. Quote
łamAga Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 [quote name='marta1624']O no to aż tak to nie ;) Trochę leci ale nie aż tak, da się przeżyć. Z jamnika gorzej ściągam głaskaniem :D Ogólnie to powinnam ją wyczesywać częściej to na pewno byłoby mniej, ale czasu mało a i ona czesania nie lubi.[/QUOTE] Jak nie lubi czesania to kup taka gumową rękawice i ją glaskaj :cool1: Quote
*Magda* Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 [quote name='dOgLoV']całkiem ok ;) siedze w domu i chowam sie przed upałem , jest nie do wytrzymania ;)[/QUOTE] I teraz się ciesz, że nie musisz w tych upałach pracować na hali :eviltong: Quote
marta1624 Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Tą rękawice mogę zamówić w zooplus za punkty ;) Ale muszę poczekać aż będę zamawiać ;) Quote
Ty$ka Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Mój linieje też okropnie. Upał daje się we znaki. Nie lubię lata! Quote
marta1624 Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Ja też nie :shake: Mogę z psem wyjść albo późno wieczór albo wcześnie rano, później Kaja się nie rusza :roll: Quote
*Magda* Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Ja byłam dziś o 7 rano (20'C) i po godz.16 chciałam iść, ale myślałam, że się roztopię :roll: Więc do auta, klima i nad jezioro :) Quote
marta1624 Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Za dobrze ci Magda z tym jeziorem :lol: Quote
*Magda* Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 [quote name='Ty$ka']Niektórym to dobrze, nad jezioro jeżdżą :siara:[/QUOTE] [quote name='marta1624']Za dobrze ci Magda z tym jeziorem :lol:[/QUOTE] Mi jak, mi ;) Mnie tam jezioro zwisa :eviltong: Ale Tora szczęśliwa :) Quote
marta1624 Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Muszę się przeprowadzić jeszcze bliżej jeziora :D Quote
Baski_Kropka Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 OoOo Baski nie lubił czesania znosił to dzielnie ale był to dla nas oboje obowiązek. A Dexio? Decio uwielbia czesankooo! Pierwsze dni u nas czesanko to była karta przetargowa, zeby chciał z nami w ogóle gadać to wyciągałam szczotkę a on cały w euforii szedł i się przyciskał do mnie z wyrazem pyska GŁASKAJ O PANI GŁASKAJ! <3 Quote
marta1624 Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Pozazdrościć Dexowa ;) Ogólnie mam bardzo ogarniętego psa- szła sobie bez smyczy przez trawnik niedaleko sklepu i wpadła w drzewo, bo się zapatrzyła :D A potem z wrażenia odskoczyła na bok, wprost na małą dziewczynkę, którą przewróciła (nic się małej nie stało, popchnęła ją masą ;). Mała szła sama piesa pogłaskać ;)) :mdleje: Quote
marta1624 Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 Witam wszystkich ;) Właśnie wróciłam z zad jeziora- fot 0 :D Nie miałam jak robić bo ogarniałam 3 psy (w tym 2 uciekinierów) kiedy obok byli państwo z ujadaczem :D Quote
Ty$ka Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Kurde, kolejna, co nad jezioro jeździ! Obrażam się na Was! :< Quote
łamAga Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 [quote name='marta1624']Witam wszystkich ;) Właśnie wróciłam z zad jeziora- fot 0 :D Nie miałam jak robić bo ogarniałam 3 psy (w tym 2 uciekinierów) kiedy obok byli państwo z ujadaczem :D[/QUOTE] Taka to pożyje :eviltong: Quote
marta1624 Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 Raz byłam a już zazdroszczą :eviltong: Ale wróciliśmy bo chmury się kłębiły i grzmiało (okazało się, że bez pocieszycielek mój pies się aż tak nie boi :multi:). A od piątku chwilowe ochłodzenie, ale że w szkole jestem w weekend to mi nawet bardzo pasuje ;) I wreszcie będę mogła spacerować i rowerować z psem bez tej duchoty ;) Quote
Ty$ka Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 U wszystkich ochłodzenie... u nas dalej ukrop... też chciałabym deszczyk, chmury ciemne itepe ;p Quote
marta1624 Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 U mnie na razie ukrop, więc też się palimy i leżymy w cieniu ;) Ale ochłodzenie ma przyjść, czekam z utęsknieniem ;) Quote
Recommended Posts