Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']No upał straszny, tylko w domu siedzę :shake: Na nic siły nie mam ;)[/QUOTE]

ja trochę wyczesałam Nerona , musze codziennie chociaż te 15 min go czesać bo utone w kłakach :shake:

Posted

[quote name='marta1624']Ja ostatnio się zawzięłam i wyczesałam pół reklamówki i na razie odpukać spokój jest ;) Ale z niej się co chwile sypie, więc czekam kiedy zacznie znowu :roll:[/QUOTE]

ja ostatnio wyczesałam pol reklamówki , dzisiaj znowu pól a i tak dalej sie sypie :shake:

Posted

O no to aż tak to nie ;) Trochę leci ale nie aż tak, da się przeżyć. Z jamnika gorzej ściągam głaskaniem :D Ogólnie to powinnam ją wyczesywać częściej to na pewno byłoby mniej, ale czasu mało a i ona czesania nie lubi.

Posted

[quote name='marta1624']O no to aż tak to nie ;) Trochę leci ale nie aż tak, da się przeżyć. Z jamnika gorzej ściągam głaskaniem :D Ogólnie to powinnam ją wyczesywać częściej to na pewno byłoby mniej, ale czasu mało a i ona czesania nie lubi.[/QUOTE]

Jak nie lubi czesania to kup taka gumową rękawice i ją glaskaj :cool1:

Posted

[quote name='dOgLoV']całkiem ok ;) siedze w domu i chowam sie przed upałem , jest nie do wytrzymania ;)[/QUOTE]

I teraz się ciesz, że nie musisz w tych upałach pracować na hali :eviltong:

Posted

[quote name='Ty$ka']Niektórym to dobrze, nad jezioro jeżdżą :siara:[/QUOTE]

[quote name='marta1624']Za dobrze ci Magda z tym jeziorem :lol:[/QUOTE]

Mi jak, mi ;) Mnie tam jezioro zwisa :eviltong:
Ale Tora szczęśliwa :)

Posted

OoOo Baski nie lubił czesania znosił to dzielnie ale był to dla nas oboje obowiązek. A Dexio? Decio uwielbia czesankooo! Pierwsze dni u nas czesanko to była karta przetargowa, zeby chciał z nami w ogóle gadać to wyciągałam szczotkę a on cały w euforii szedł i się przyciskał do mnie z wyrazem pyska GŁASKAJ O PANI GŁASKAJ! <3

Posted

Pozazdrościć Dexowa ;) Ogólnie mam bardzo ogarniętego psa- szła sobie bez smyczy przez trawnik niedaleko sklepu i wpadła w drzewo, bo się zapatrzyła :D A potem z wrażenia odskoczyła na bok, wprost na małą dziewczynkę, którą przewróciła (nic się małej nie stało, popchnęła ją masą ;). Mała szła sama piesa pogłaskać ;)) :mdleje:

Posted

[quote name='marta1624']Witam wszystkich ;) Właśnie wróciłam z zad jeziora- fot 0 :D Nie miałam jak robić bo ogarniałam 3 psy (w tym 2 uciekinierów) kiedy obok byli państwo z ujadaczem :D[/QUOTE]

Taka to pożyje :eviltong:

Posted

Raz byłam a już zazdroszczą :eviltong: Ale wróciliśmy bo chmury się kłębiły i grzmiało (okazało się, że bez pocieszycielek mój pies się aż tak nie boi :multi:). A od piątku chwilowe ochłodzenie, ale że w szkole jestem w weekend to mi nawet bardzo pasuje ;) I wreszcie będę mogła spacerować i rowerować z psem bez tej duchoty ;)