Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siemka ;) Magda ja też miałam problem z kontaktem, najlepiej przez fb (ale ktoś z nas nie ma i pasuje mu założyć :diabloti:).

Rashelek są trwałe, pomarańczowe :D szukałam piłek ok 6cm średnicy które wytrzymają więcej niż 1 rzut ;) No i polecała je Magda ;)

Posted

marta1624 napisał(a):
Siemka ;) Magda ja też miałam problem z kontaktem, najlepiej przez fb (ale ktoś z nas nie ma i pasuje mu założyć :diabloti:).

Rashelek są trwałe, pomarańczowe :D szukałam piłek ok 6cm średnicy które wytrzymają więcej niż 1 rzut ;) No i polecała je Magda ;)

Prędzej Tora nie dostanie nowych szelek, niż ja założę fb :eviltong:
Zresztą, w ostateczności, mogę do Marty zadzwonić :eviltong:

Polecam, polecam te piłki :)

Posted

marta1624 napisał(a):
Hejka ;) Zrobiłam zdjęcie Lucyny w szelkach ale wstawić wieczorem, bo na tablecie siedzę ;)

to lepiej zleź z niego bo pęknie :eviltong:

Posted

marta1624 napisał(a):
Ooo to pochwal się jak dojdą ;) Brzmi świetnie ;)

Dostałam już namiary na przelew od Marty, więc mam nadzieję, że w następnym tygodniu szelki już będą :)

dOgLoV napisał(a):
to lepiej zleź z niego bo pęknie :eviltong:

:evil_lol:

Posted

Mogę wydać na coś innego :) Dla psów :D Ogólnie ostatnio miałam ochotę trzepnąć Kaję- poszłam na rowering z nią, trasą gdzie biegnie luzem 3km w 1 stronę. Jest to nieuczęszczana droga asfaltowa, a po bokach pobocze utwardzone, dalej skoszona trawa. I jakkolwiek bym nie jechała, to Kaja zawsze wybiera asfalt :angryy: Najgorsze podłoże jakie może być. I nie wiem czy ją tam na smyczy trzymać, czy to olać :shake:

Posted

Codziennie to nie, z 2 razy w miesiącu ;) Nie chciałabym jej na smyczy ciągać bo tak nam wygodniej, ale uparciuch po poboczu nie biega :angryy: Ale biegnie swoim tępem, zatrzymuje się jak chce, więc to tak jakby sama biegała ;)