Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do Częstochowy zapewne dotrą, ale za jakiś tydzień-dwa. U nas wszystko jest z opóźnieniem, jak był rzut hurtty to dogo już wykupiło większość a u nas dopiero się pojawiły :lol:

Posted

Dziękuję ;) Ale on słodki tylko z wyglądu, nie z charakteru :D I chyba czeka nas wizyta u weta- mały wygryzł sobie sierść na ogonie i ciągle to liże (widać że go swędzi :shake:). Kupiłam dzisiaj tabletki na odrobaczenie dla moich (musiałam wciągnąć Kaję na wagę a potem do gabinetu, łatwo nie było :D)

Posted

No właśnie nie wiem co mu wyskoczyło :roll: Na razie polaliśmy pudrem w płynie i zobaczymy. A byłam u weta z Kają po tabletki, szkoda że wcześniej tego nie widziałam :shake:

Posted

Dzięki ;) Chociaż sąsiedzi i tak myślą że go nie karmimy :D A tak naprawdę to on potrafi jeść dużo, ale jeszcze więcej spala biegając ;) Ma więcej ruchu od Kajki :D

Posted

Mój poprzedni też miał figurę, ale nie aż taką ;) I jak wszedł w etap starości to mu się przytyło troszkę :roll: Ale Lucek pobija wszystkich, nawet bezdomne psy nie są tak szczupłe :D