Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Wiem, wiem :) Leniwa :eviltong: Jutro posiedzę od 8 do 20 bo nie mam jak się urwać- cały dzień egzaminy, a ostatnie zajęcia z przewalonym panem który nigdy wcześniej nie puszcza :shake: Za to w poniedziałek jadę z kol do Częstochowy na zakupy :D[/QUOTE]

chyba sobie podamy rękę... bo też tak mam...
ale ja już wiem, ze zwieję, bo idę na zakupy :loveu:

Posted

U nas w TK aktualnie niewiele jest, z akcesoriów jedna obróżka i 4 pary siodełkowych szelek w malutkich rozmiarach :P Tylko zabawek masa i niektóre świetniaste :loveu:

Posted

[quote name='marta1624'][B]Kalyna[/B] mam do 20 jutro, a pociąg do domu po 15 :diabloti:[/QUOTE]
nooo to my mamy lepiej, bo ostatni pociąg o 19:30 :evil_lol:

[quote name='marta1624']Ja właśnie po zabawki ;) Miałam zamawiać z Neta a tu w TK promocja :D a potrzebuję coś do wody, i piłki ;)[/QUOTE]

noo mnie też te zabawki interesują, ale najpierw muszę obczaić cenę :lol:

Posted

Z tego co wiem to bumerang do wody 29,90 a piłki różne 24,90 do 29,90. Zobaczę w poniedziałek ;)

A pociąg ostatni mam po 21, ale ja planuje jechać tym po 15 :diabloti: Ten i tylko ten :D

Posted

[quote name='rashelek']To piłek nie ma, raczej takie futerkowe zwierzaki, szarpaki, jakieś pluszaki były. A co za promocja ma być? Bo do nas wszystko z opóźnieniem dociera ;)[/QUOTE]

Na psie zabawkowe hity mówią że akcesoria firmy Chuckit- różne ;)

Posted

Ni pięknie :diabloti:
to ja jeżdżę pociągiem, z sąsiadką, z koleżanką, z kuzynką, z mamą, z tatą, a czasem sama :lol: także siedzę prawie zawsze na wszystkim :splat:
full wypas ;)

[quote name='marta1624']Na psie zabawkowe hity mówią że akcesoria firmy Chuckit- różne ;)[/QUOTE]

noo coś mi się wydaje, ze w końcu do koleżanki do Poznania pojadę :siara:

Posted

[quote name='marta1624']Czujesz potrzebę ją odwiedzić? :D[/QUOTE]
duuuużą :diabloti:
miałam jechać jak były szelki, ale odwidziały mi sie :evil_lol:

Posted

Ooo nie ma dla mnie bardziej pociesznych zdjęć niż psy w wodzie :lol: Swoją drogą nie wiedziałam że w Łazach są takie tereny ;)
I tak nawiasem mówiąc- ot kiedy TK Maxie są rzeczy dla zwierzaków ;| Tyle razy bywałam i nigdy nie widziałam :(

Posted

Dzięki ;) No tereny nawet mamy, nie mogę narzekać ;) A w TK maxx zaczął się szał chyba od szelek hurtta, potem było parę innych akcesoriów a teraz te zabawki ;) Jak będziesz do z reguły znajdują się z tyłu sklepu.

Guest wolfheart
Posted

ja mam chęć na coś z Hurrta,ale jedynie przez neta mogę zamówić,na naszym zadupiu nie ma fajnych sklepów

Guest wolfheart
Posted

widziałam taką oczojebną różową obroże i ją chcę właśnie kupić :diabloti: tylko czekam na kaskę za kurs:cool3: