Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki :) Nad morzem tylko jeden dzień, bieda :( Jedną noc jechaliśmy, potem na miejscu cały dzień, i kolejną noc wracaliśmy. Ale o dziwo w pociągu spałam więc się nie zmęczyłam bardzo :) A suka zajmowała cały przedział :D Ale jechaliśmy z psiarzami, była hitem, nikomu nie wadziła :D A powrót był w przedziale, gdzie jechała suka west terierka :) 

Posted

Haha ale aż w szoku byłam- bo jednak owczarek ma złą opinię, a tu wszyscy miziają, nikt się nie czepia (w pociągu suka bez kagańca, nad morzem też), dużo psów na plaży... Ogólnie było super, ale za krótko :( 

• 3 weeks later...
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Hejka :) Weszłam z ciekawości to i odkurzę :) 

Dla bezfejsowych- Madzia :) - tak, od jakiegoś czasu mieszka z nami Nasturcja Zbójnickie Chomiczki, śliczna, długowłosa, kremowa dziewczynka, zbój jakich mało, do tej pory zniszczyła mi więcej rzeczy w domu niż moje psy razem wzięte :D (pewnie zdjęcia mi usuną, bo nie zmniejszone, ale zaryzykuję). 

18700169_1339083176207039_5158315019367325601_n.jpg

Posted

A w lipcu jak wszystko dobrze pójdzie jadę po drugiego Zbója do hodowli :) Znaczy małego mam zaklepanego, ale poród 6 czerwca planowany i nie wiadomo czy mama w ciąży :) A z innych rzeczy moja mama ma operację usunięcia guzów na tarczycy, jedzie do szpitala od 1 czerwca, i się wszyscy denerwujemy. Psy żyją, chociaż proszą się o przerobienie na mielonkę, a mnie i Kajkę można spotkać na dogtrekkingach :) teraz piszę pracę magisterską, w lutym mam obronę, poza tym nudy :D 

Posted

Nie dziękuję :) 

Długowłosa, bo ma sukienkę (i jej ciągle sierść rośnie). Samiczki długowłose mają tylko sukienki, ale samczyki są kompletnie długowłose (chociaż zależy od skojarzenia pary). Ale u Nastki widać długowłosość po sukience, krótkowłose takich nie mają :) 

Posted

Miło Cię tu czytać ;)

Trzymam kciuki za mamę :* moja mama miała kiedyś "usuwaną " (czy jak to się nazywa ) tarczycę , do dzisiaj ma slad na szyi jak by ktoś jej kiedyś podciął gardło ;)