łamAga Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Fotki sweet <3 : ślicznie razem wyglądacie <3 Quote
Aleksa. Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 super widok! http://i58.tinypic.com/ju9zs4.jpg Quote
marta1624 Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Fotki sweet <3 : ślicznie razem wyglądacie <3 Dziękować :) Wtedy próbowałam jakoś je ustawić, ale nie współpracowały :p super widok! http://i58.tinypic.com/ju9zs4.jpg Mi się też podoba :D Quote
*Magda* Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Zdjęcia słodziaśne :) Kajka wygląda świetnie z bandażem na łapce :D Quote
marta1624 Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Dzięki :) Ma minę cierpiętnika :D Biedny, malutki piesek :p I po zabandażawaniu nagle ją łapka boli, biedota :p Quote
kalyna Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 oooo zdjęcia :D Piękna Kaja i jaki ma uhehłany, śliczny pycholek ;) Biedna łapka... Lucek to tak pije, jak moi Panowie. Suka od razu cała się pakuje do wody :P A chomiś uroczy, też aktywnie żyje u Was :D Quote
marta1624 Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 No wreszcie jakieś dałam :D Kajka biedna ale jak bandaż miała ;) Teraz nie zakładam to wcale nie widać że przecięta łapa :) Lucek już kiedyś pływał więc ostrożny :D Kajka też w taki sposób pije, bo się boi pływanka po jednym takim :D Ale w lato to nieraz pływają, chociaż rzadko bo ich raczej gonię- w oczku są ryby, złote karasie, i wolę żeby psy im wizyt nie robiły :) Za to basen w lato mają więc niech nie narzekają :p A chom- no aktywnie, chociaż i tak grubasek :D Zazwyczaj biorę go na wybieg 3 razy w tygodniu, po od 30minut do 3 godzin, zależy o której wstanie ;) A wybieg to cały pokój :) Quote
*Magda* Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Dobry wieczorek ;) Dobry wieczorek ;) Aga, powtarzasz się :P Quote
Erykowa Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Hej Chomisko cudne,taka biała kuleczka :) A i piękne zdjęcie pod choinka-takie rodzinne :) Spacerowe jak i u nas błotno śniezne widzę. Quote
marta1624 Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Aguś doberek Aguś doberek :p Hejka zuzaw ;) No taka kulka się zrobiła :D I tak, błotko mamy... Dzięki unikatowy :) Chociaż to słodziak diabełek :D Quote
Guest TyŚka Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Fotki rewelacja :) Uwielbiam Kajkę - "niezdarę" ;) A jamniki wprost genialnie wyglądają w ubranku - a Wasz kaftanik cuudo, musi być ciepły :) Hahaha, jeden z moich chomików za wybieg uważał... mnie samą ;p Quote
marta1624 Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Dzięki :) Kajka to prawdziwa ciapa :D A kaftanik małemu się podoba, sam się nadstawia do ubierania :) A Kajul jak go widzi to ucieka bo myśli że jej założę :D Ogólnie od jakiegoś czasu jak widzi szelki to się kuli, uszy położone, nie czuje się komfortowo... A niby nic się z ich udziałem nie działo. Na szczęście tylko przy założeniu tak, potem lata jakby ich nie widziała :) Mój łazi po mnie tylko chwilę- i po palcach szczypie :D Potem łazi po podłodze/gryzie dywan/biega w kółku/wlazi za meble/je/robi bobki/gryzie chusteczki/robi demolkę :D Taki głupek :p Quote
rashelek Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Nareszcie się doczekałam tych zdjęć :D Rodzinne pod choinką najlepsze! No i chomcio grubasek mnie rozczula :loveu: Szybkiego powrotu do łapowej sprawności życzymy :) Quote
marta1624 Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Hejka :) Wieje jak diabli :( I jeszcze facet ze szkoły kazał poprawiać projekt na jutro, do zrobienia 20 stron... A tu dopiero ze szkoły wróciłam :( Marta raz na jakiś czas dodaję :D A chomik nie jest gruby, się mówi puszysty :D Quote
łamAga Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Puszysty :D czeka Cie nocka z nauką ;( nie zazdroszczę .... Quote
marta1624 Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Puszysty :D Gruby to takie nie na czasie :p Ja sobie też nie zazdroszczę, więc na dogo siedzę :p Takie pilne rzeczy mnie tu trzymają... :D Ale w końcu zrobić muszę :/ Quote
łamAga Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Gruby to tak obraźliwie a puszysty to tak ladniej brzmi :D Ja też wiem ze powinnam isc pospać ale jakos szkoda mi czasu na spanie ostatnio ;) Quote
Recommended Posts