łamAga Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Hejka ;) moglas isc z nami :D buuu biedna łapka :( Quote
Oscar Patric Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Stary Rok mija, lecz marzenia zostają... Niech one się Tobie wszystkie pospełniają. I z Nowym Rokiem, niech los Ci się odmieni, a ogród życia się zazieleni Quote
marta1624 Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Hejjj :) Madzia no Kajka :( Teraz bez bandaży łazi, bo jak ma założony to "biedny piesek, pani boli, nie mogę chodzić". A bez opatrunku nawet nie kuleje ;) Mało rozcięła, ale jednak :/ Aha z chęcią bym poszła z wami :) Unikatowy dziękuję :) A my "cierpimy"- znaczy Lucek śpi, a Kajka gryzie kość. Ale jak strzelają to czuje się niepewnie, a na dwór to od 16 nie wyszła :( Quote
łamAga Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 To podobnie u nas , Neron od południa na dworze nie był i ogon trzyma cały czas pod sobą :( a Qwendi leży na dworze i ma w doopie strzały heh Quote
marta1624 Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 To Qwendi i Lucek razem mogą być :D No Kajka aż tak to nie, w domu się bawi piłką (niestety sama, bo przez łapę nie rzucam), zżera kość, ale na dwór to ni hu hu :/ Zaraz strach, uciekanie do domu :( Quote
łamAga Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Ja wczoraj w nocy po Neronie sprzatałam , dzisiaj jak tak długo nie był na dworze też mogę sprzątać tylko co innego hehe Quote
marta1624 Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Moja do jutra wystrzyma, na szczęście :D Ale kurde, to głupie, taki strach przed niczym ważnym... Ale ja zawsze wiedziałam że ona głupia, do pańci się podała :p Quote
*Magda* Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Doberek :) A mnie dziś obudziły strzały chwilę po północy. Zeszłam więc na dół do toalety i sprawdzić przy okazji jak tam zwierzyniec :) Tora tylko podniosła łeb z miną "na ch*j mnie budzisz!", a kot nawet się nie ruszył :D Quote
marta1624 Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Dobry :) No wiesz w Sylwka spać :p Quote
*Magda* Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 No wiesz w Sylwka spać :P A kto mi zabroni?! :P :P :P To był mój pierwszy Sylwester od 14 lat bez imprezowy ;) Quote
marta1624 Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Ja ci zabraniam :p Taki też potrzebny, odpocząć można ;) Quote
*Magda* Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Ty sobie możesz zabraniać :P Pamiętaj, że to ja jestem matką, a Ty córką :P :D Quote
Erykowa Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Hej w Nowym Roku ! mam nadzieję,że łapka się szybko zagoi. Quote
marta1624 Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Hejka :) Zuzaw też mam nadzieję, chociaż Kajka to jakby nie zauważyła że ma łapę rozciętą, dzisiaj na spacerze tak o piłkę zebrała że trochę jej porzucałam ;) Madzia nie pamiętam, sklerozę mam :p Jak się tym ludziom nudzi... Mgła jak mleko, nic nie widać, a ci petardy strzelają... Dobrze że w mniejszych ilościach to Kajka olewała :) Mam zdjęcia z dzisiaj :grins: Tylko muszę dodać :p Quote
kalyna Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Obiecujesz te zdjęcia i nic nie ma :P No u nas też widno, godz. 11 a Ci strzelają. Ani nic nie widać, większość nieprzytomna jeszcze, ale Ci se strzelają... Quote
marta1624 Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Bo lenia mam :p Ale w końcu dodam! :p To jak u mnie, nie wiem po jakiego grzyba się trzaskać... Quote
marta1624 Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Hejka :) Tyś po Sylwku wszyscy żyjemy :D Kajka delikatnie się poplątała, popiszczała, ale krótko. Ogólnie dużo lepiej niż w tamtym roku, tylko na spacerze strach większy jak blisko strzelają ;) No to fotki, najpierw sylwestrowy Abik: I tak się napakowałem na Nowy Rok :D (jedno stare) Quote
marta1624 Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 I z Sylwka (jaka jakość... Może i dobrze bo mnie nie widać :p) Biedny piesio :D Takie niebo było rano: I spacerrrrek: Quote
marta1624 Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Hahahaha, uwielbiam Abika :D Napakował sobie 3 orzechy :D A potem z nimi popylał w kółku :p No to jeszcze fotki ze spacerku z goldenką: Tu wieczorny spacer, na który doczepił się sąsiad labek (ahh jakość...) Lucek pije :D Przeżył xP I na dokładkę Abiś z prezentem, który dostał pod choinką: Quote
angineuuka Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Ja mam taką samą różowa miskę dla królika :lol: Quote
marta1624 Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Haha moja z zooplus :D Bo szczurek nie umie z poidełka pić :p Quote
Recommended Posts