Guest TyŚka Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Jednak wszystko funkcjonowało bez zarzutu na innym komputerze - i tak skorzystałam z DDD :D Cieszę się. Quote
kalyna Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Jednak wszystko funkcjonowało bez zarzutu na innym komputerze - i tak skorzystałam z DDD :D Cieszę się. ja też skorzystałam... i się nie cieszę, mam wyrzuty sumienia :evil_lol: Quote
marta1624 Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Oj, ja jak patrzę na portfel to się bardzo nie cieszę... Ale paczki przyjdą to radość będzie :evil_lol: Quote
aganela Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Ja tak samo...pustki w portfelu...a z zamowieniem szelek spóźniłam się minutę i musiałam domawiać jakąś karmę- wzięłam happy dog, żeby przesyłka darmowa była od 149zł...;/ Quote
marta1624 Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 I jakie wzięłaś szelki? Kolor :) No i jak zwykle w grudniu, zaczyna się wszystko u mnie sypać. 2 lata temu odszedł mój jamnik, rok temu dziadek, a dzisiaj królik dostał paraliżu tylnych łap i nie chodzi... Quote
Guest wolfheart Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 a dzisiaj królik dostał paraliżu tylnych łap i nie chodzi... ojej bidulek :lookarou: Quote
*Magda* Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Hej Marta :) A ja mam pusty portfel, bo kupiłam sobie sukienkę i bieliznę :eviltong: A pies nic nie dostanie :evil_lol: Quote
rashelek Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Szkoda królisia bardzo... Co teraz, będziecie go próbować leczyć? Już się nie moge doczekać fotek zakupów :loveu: Quote
łamAga Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Nasze zwierzaki też nic nie dostaną :P za duzo mam chrzesniaków , dla Marysi już prezent prawie mam na mikołaja , tzn pierwsza czesc druga dokupie w piatek , do Stasia nie mam nawet pomysłu o Gabi nie wspominając :P a milokał już w sobote .... Quote
marta1624 Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Hejka :) Aguś zwierzaki niech się cieszą z obecności swoich ludziów :p I Fabianka :loveu: Marta byłam u wetki, nie ma pojęcia co się stało. Miałam tak samo z domowym, leczyliśmy,i przegraliśmy walkę :( Wetka proponuje od razu go uśpić, ale ja jeszcze czekam... Ten królik jest dla mnie wyjątkowo szczególny, dziadek mi go dał niedługo przed śmiercią... Podejrzewa jakąś tam chorobę, bo tak nagle się to stało... Magda dla siebie zakupy też ważne, Torze dasz jakąś kość i się będzie cieszyć :) Sylwia oj biedny, leży cały czas w jednym miejscu, i jakby nie ma czucia w łapach. Nie wiem co mogło mu się stać. Od zawsze jest puszczony praktycznie 24h/dobę,bo 2 pozostałe to staruszki,co nie lubią poza klatką siedzieć. Ma swoją zagrodę, klatkę cały czas otwartą, już od ponad roku. Nigdy nie skakał wysoko, raczej panikarz, który musi mieć grunt pod łapami. Dlatego nie wierzę że skoczył gdzieś :( Quote
kalyna Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Biedny króliś :( trzymajcie się, może wyjdzie z tego ;) Quote
*Magda* Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Martuś, u mnie kiedyś szczurek dostał nagle paraliżu nóżek :( Nie dało się go uratować :lookarou: Quote
marta1624 Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Alina mam nadzieję :( Wetka mówi, że nie będzie nas na koszty naciągać i dawać zastrzyki, ale nie wiem, czy faktycznie tak jest czy nie zna się na królikach i tak mówi na odczepnego. Królik dalej nie chodzi, na razie czekamy. Puk pyk angina :D A u mnie dzisiaj słoneczko, kurier ma być z mięsem, mam fotki małego w ubranku ale czasu niet, projekt do zrobienia, pokój do skończenia... Quote
marta1624 Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Martuś, u mnie kiedyś szczurek dostał nagle paraliżu nóżek :( Nie dało się go uratować :lookarou: No właśnie u mnie miniaturka też :( Leczyliśmy do końca, zastrzyki, sterydy, ale nie pomogło. Musieliśmy go uśpić :( A tu jeszcze królik podwórkowy, jak w lato się muchy zlecą, to nie będzie dobrze... Quote
Guest wolfheart Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 siemka :) a mojego zamówienia jeszcze nawet nie wysłali ,zmawiałam z Karuska :lmaa: Quote
kalyna Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 siemka :) a mojego zamówienia jeszcze nawet nie wysłali ,zmawiałam z Karuska :lmaa: to tak jak u mnie :evil_lol: za to dzisiaj ma przyjechać i tak czekam na kuriera... bo rano był z zooplusa... Quote
marta1624 Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Moje z karuska w drodze :grins: Aspol był dzisiaj, fera jeszcze w kompletacji. A. i zoodragon w drodze :D Quote
kalyna Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Moje z karuska w drodze :grins: Aspol był dzisiaj, fera jeszcze w kompletacji. A. i zoodragon w drodze :D moje z karuska też :loveu: oo ile kg z Aspolu zamówiłaś? Quote
angineuuka Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Na fejsbuku jest profil królika o bezwladzie nóg. Może odezwij się do nich? Chociaż bez kroliczego weta nic nie zrobisz.. Quote
Guest TyŚka Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Ojej, współczuję z królisiem... trzymam kciuki za dobrego weta. A u mnie niby zamówione, ale karusek milczy :( Quote
Recommended Posts