Oscar Patric Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 witanko,gratuluję 5 :klacz: koszyk podoba mi się :) Quote
marta1624 Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Dziękuję unikatowy :) Króliś dalej nie chodzi, ale jakby ma czucie w łapach. Zaczęłam go smyrać to rozłożył pazury. Niestety, więcej nie rusza, tylko tymi "opuszkami". Reszte wlecze za sobą, tak jakby od kręgosłupa coś się stało (bo siedzi jakby na zadzie, na typowo siedząco. Poprzedni króliś jak miał paraliż to tylko łapami nie ruszał, ten jakby od połowy kręgosłupa). Ale poprzednio w ogóle nie reagował na smyranie, więc daje mi nadzieje. Planuje w środę jechać do weta, do innego miasta, który podobno zajmuje się zwierzętami hodowlanymi. Mam nadzieję że pomoże, jeśli nie, to zdecyduje się na uśpienie, żeby go nie męczyć :( Quote
łamAga Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Hejka ;) super prezenciki sprawiłaś psiakom :loveu: zdrówka dla królisia :calus: Quote
marta1624 Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Hejka :) Dzięki Aguś :loveu: A Kajka najbardziej się cieszy z piłki tenisowej Konga, bo ją znalazła po ponad pół roku na działce :megagrin: I ciągle z nią łazi :D Quote
marta1624 Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Noo, ale psa nie ogarniesz- ma 4 takie same, a zawsze wybiera tą konkretną :D Quote
łamAga Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 No wiesz ja też mam około 50ciu par spodni a nosze jedne :P ( pomijając fakt że teraz w więcej nie wchodzę :oops: ) :P Quote
marta1624 Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Aguś ale ty masz różne, nie jednakowe :) Dzięki Madzia, przyda się ;) Quote
marta1624 Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Hejka wszystkim :) Stan na dziś- królik na 100% ma czucie w łapach, czemu nie chodzi, to nie wiem. Może kręgosłup? Je tylko te rzeczy które lubi, resztą gardzi. I wyostrzył mu się charakter- dzisiaj mnie dziabnął. Nawet nie wiem czy się cieszyć ;) Quote
marta1624 Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Dobry Aguś :) Ale towarzystwo moje zmęczone... Pogryzły kości i śpią :) Quote
kalyna Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Ale towarzystwo moje zmęczone... Pogryzły kości i śpią :) po dobrym jedzonku należy się sowity odpoczynek :lol: Quote
Guest TyŚka Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Hej ;) Mam nadzieję, że wet znajdzie przyczynę niechodzenia królisia. Quote
*Magda* Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Dobry wieczór :) No i co, czekacie dalej co będzie z królisiem? Quote
marta1624 Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 hejoł Hejka :) po dobrym jedzonku należy się sowity odpoczynek O tak, należy się :D Hej Mam nadzieję, że wet znajdzie przyczynę niechodzenia królisia. Hejka ;) Ja też mam taką nadzieję... No cóż, w środę się okaże... Dobry wieczór No i co, czekacie dalej co będzie z królisiem? Doberek :) Madzia czekany do środy ;) Czucie w łapach jest, moja wetka nie zna się na innych zwierzakach jak psy/koty i chciała go od razu usypiać, zwłaszcza po poprzedniej miniaturce. Teraz w środę jadę do weta od zwierząt hodowlanych i podejmiemy decyzje ;) Jedyne co, to on jakby nie zwraca uwagi na swój stan. Po południu znowu na mnie chypnął z "warkotem", a potem wszamał marchewkę i chciał żeby go wypuścić... A jutro przychodzi ostatnia paczka, Luckowa :loveu: Quote
Oscar Patric Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 zdrówka dla króliczka,miłego dzionka :) Quote
łamAga Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Hello ;) ja chyba musze wreszcie obroże kupić , ma ktos linka do fajnych i tanich ? :D Quote
marta1624 Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Hejka dziewczyny :) Dzięki unikatowy :) Aguś, jedyne jakie mi przychadzą do myśli to trixie ;) Moją utrzymują, chyba że chcesz coś pewniejszego to pitman, ale czy tani? :niewiem: A może z dogstyle zwykła bez tasiemek? Chyba drogo nie wyjdzie... No a dzisiaj rano spacerek z kol i labkiem, oraz z panią z kundelkiem Cyrusem, Kajka padła. Potem kurier z paczką ( :loveu:), i na końcu spacer z kol i goldenką ;) Jak zwykle wróciła mega czysta :grins: Quote
kalyna Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 chwali się paczką a nie pokazała co przyszło, a mnie to ścigała :eviltong: Jeśli fajne i tanie obroże to polecam polować na bazarek u Taks. Wyroby to pierwsza klasa a i dochód na bidy idzie ;) Quote
łamAga Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 ooo z pitmana z tego co kojarze fajne były , musze luknąć ;) Quote
łamAga Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Jeśli fajne i tanie obroże to polecam polować na bazarek u Taks. Wyroby to pierwsza klasa a i dochód na bidy idzie ;) dzisiaj wlasnie chciałam przejrzeć bazarki ;) Quote
Recommended Posts