Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję unikatowy :)

Króliś dalej nie chodzi, ale jakby ma czucie w łapach. Zaczęłam go smyrać to rozłożył pazury. Niestety, więcej nie rusza, tylko tymi "opuszkami". Reszte wlecze za sobą, tak jakby od kręgosłupa coś się stało (bo siedzi jakby na zadzie, na typowo siedząco. Poprzedni króliś jak miał paraliż to tylko łapami nie ruszał, ten jakby od połowy kręgosłupa). Ale poprzednio w ogóle nie reagował na smyranie, więc daje mi nadzieje. Planuje w środę jechać do weta, do innego miasta, który podobno zajmuje się zwierzętami hodowlanymi. Mam nadzieję że pomoże, jeśli nie, to zdecyduje się na uśpienie, żeby go nie męczyć :(

Posted

Hejka wszystkim :)

Stan na dziś- królik na 100% ma czucie w łapach, czemu nie chodzi, to nie wiem. Może kręgosłup? Je tylko te rzeczy które lubi, resztą gardzi. I wyostrzył mu się charakter- dzisiaj mnie dziabnął. Nawet nie wiem czy się cieszyć ;)

Posted

Hej ;)

Mam nadzieję, że wet znajdzie przyczynę niechodzenia królisia.

Posted

hejoł 

Hejka :)

po dobrym jedzonku należy się sowity odpoczynek 

O tak, należy się :D

Hej

Mam nadzieję, że wet znajdzie przyczynę niechodzenia królisia.

Hejka ;) Ja też mam taką nadzieję... No cóż, w środę się okaże...

Dobry wieczór 

No i co, czekacie dalej co będzie z królisiem?

Doberek :)

Madzia czekany do środy ;) Czucie w łapach jest, moja wetka nie zna się na innych zwierzakach jak psy/koty i chciała go od razu usypiać, zwłaszcza po poprzedniej miniaturce. Teraz w środę jadę do weta od zwierząt hodowlanych i podejmiemy decyzje ;) Jedyne co, to on jakby nie zwraca uwagi na swój stan. Po południu znowu na mnie chypnął z "warkotem", a potem wszamał marchewkę i chciał żeby go wypuścić...

A jutro przychodzi ostatnia paczka, Luckowa :loveu:

Posted

Hejka dziewczyny :)

Dzięki unikatowy :)

Aguś, jedyne jakie mi przychadzą do myśli to trixie ;) Moją utrzymują, chyba że chcesz coś pewniejszego to pitman, ale czy tani? :niewiem: A może z dogstyle zwykła bez tasiemek? Chyba drogo nie wyjdzie...

No a dzisiaj rano spacerek z kol i labkiem, oraz z panią z kundelkiem Cyrusem,  Kajka padła. Potem kurier z paczką ( :loveu:), i na końcu spacer z kol i goldenką ;) Jak zwykle wróciła mega czysta :grins:

Posted

chwali się paczką a nie pokazała co przyszło, a mnie to ścigała :eviltong:

Jeśli fajne i tanie obroże to polecam polować na bazarek u Taks. Wyroby to pierwsza klasa a i dochód na bidy idzie ;)

Posted

Jeśli fajne i tanie obroże to polecam polować na bazarek u Taks. Wyroby to pierwsza klasa a i dochód na bidy idzie ;)

dzisiaj wlasnie chciałam przejrzeć bazarki ;)