Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj jak ja nie lubię kupować prezentów dla bliskich bo nigdy nie wiem co kupić :p

Z siostrą wymyśliłyśmy, że mamie kupimy taki komino kaptur, żeby w zimę było jej ciepło bo nie chodzi w czapkach :p a tacie nową skórzaną saszetkę na dokumenty i pieniądze ;)

Siostrze nie wiem co kupię, a ja to chyba chcę coś do ćwiczeń, ciężarki, jakąś porządną matę, jakiś strój, bo wiem, że jak nie poproszę to sama się nie zbiorę do kupna :p A dla babć coś jeszcze będę myślała z siostrą co im kupić :) 

Posted

Marta, dzięki za chęci ;)

Lego byłoby jak najbardziej trafnym prezentem, ale...

Przesyłka będzie mnie kosztować tyle co klocki :shake:

A wtedy to żaden interes, bo jak mam wydać taką kasę na wysłanie, to wolę mu coś kupić dopiero jak będę w PL ;)

Ach, nic. Trzeba myśleć i szukać ;) Mam trochę czasu :)

Posted

Oj jak ja nie lubię kupować prezentów dla bliskich bo nigdy nie wiem co kupić :p
Z siostrą wymyśliłyśmy, że mamie kupimy taki komino kaptur, żeby w zimę było jej ciepło bo nie chodzi w czapkach a tacie nową skórzaną saszetkę na dokumenty i pieniądze
Siostrze nie wiem co kupię, a ja to chyba chcę coś do ćwiczeń, ciężarki, jakąś porządną matę, jakiś strój, bo wiem, że jak nie poproszę to sama się nie zbiorę do kupna A dla babć coś jeszcze będę myślała z siostrą co im kupić

Oh, jak dobrze że nie tylko ja mam problem z prezentami :) Ty już masz obmyślone chociaż trochę, to już lepiej :)

Marta, dzięki za chęci
Lego byłoby jak najbardziej trafnym prezentem, ale...
Przesyłka będzie mnie kosztować tyle co klocki :shake:
A wtedy to żaden interes, bo jak mam wydać taką kasę na wysłanie, to wolę mu coś kupić dopiero jak będę w PL

Ach, nic. Trzeba myśleć i szukać Mam trochę czasu

Spokoju :) Może coś mi wpadnie do głowy to napisze :)

Dla chłopca w tym wieku, to może fajna grę komputerową?

A to niezły pomysł :)
Posted

Też nie lubię wybierać prezentów, bo kupować i dawać tak, ale zawsze boję się, że nie trafię. Dlatego zazwyczaj sama coś robię i wtedy chcąc nie chcąc się zachwycają :megagrin:

Posted

heyoł :)

Hejka :)

Też nie lubię wybierać prezentów, bo kupować i dawać tak, ale zawsze boję się, że nie trafię. Dlatego zazwyczaj sama coś robię i wtedy chcąc nie chcąc się zachwycają :megagrin:

Fajny pomysł :) Tylko co ja bym mogła tacie zrobić? :niewiem: