marta1624 Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Nie ma sprawy :) Hmm... Jak 8 lat to ciężko :( Na necie na smyku znalazłam takie: http://www.smyk.com/prezenty-dla-chlopca-8-11-lat Może coś dojrzysz :) Quote
vege* Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Oj jak ja nie lubię kupować prezentów dla bliskich bo nigdy nie wiem co kupić :p Z siostrą wymyśliłyśmy, że mamie kupimy taki komino kaptur, żeby w zimę było jej ciepło bo nie chodzi w czapkach :p a tacie nową skórzaną saszetkę na dokumenty i pieniądze ;) Siostrze nie wiem co kupię, a ja to chyba chcę coś do ćwiczeń, ciężarki, jakąś porządną matę, jakiś strój, bo wiem, że jak nie poproszę to sama się nie zbiorę do kupna :p A dla babć coś jeszcze będę myślała z siostrą co im kupić :) Quote
*Magda* Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Marta, dzięki za chęci ;) Lego byłoby jak najbardziej trafnym prezentem, ale... Przesyłka będzie mnie kosztować tyle co klocki :shake: A wtedy to żaden interes, bo jak mam wydać taką kasę na wysłanie, to wolę mu coś kupić dopiero jak będę w PL ;) Ach, nic. Trzeba myśleć i szukać ;) Mam trochę czasu :) Quote
Aleksa. Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Dla chłopca w tym wieku, to może fajna grę komputerową? ;) Quote
marta1624 Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Oj jak ja nie lubię kupować prezentów dla bliskich bo nigdy nie wiem co kupić :p Z siostrą wymyśliłyśmy, że mamie kupimy taki komino kaptur, żeby w zimę było jej ciepło bo nie chodzi w czapkach a tacie nową skórzaną saszetkę na dokumenty i pieniądze Siostrze nie wiem co kupię, a ja to chyba chcę coś do ćwiczeń, ciężarki, jakąś porządną matę, jakiś strój, bo wiem, że jak nie poproszę to sama się nie zbiorę do kupna A dla babć coś jeszcze będę myślała z siostrą co im kupić Oh, jak dobrze że nie tylko ja mam problem z prezentami :) Ty już masz obmyślone chociaż trochę, to już lepiej :)Marta, dzięki za chęci Lego byłoby jak najbardziej trafnym prezentem, ale... Przesyłka będzie mnie kosztować tyle co klocki :shake: A wtedy to żaden interes, bo jak mam wydać taką kasę na wysłanie, to wolę mu coś kupić dopiero jak będę w PL Ach, nic. Trzeba myśleć i szukać Mam trochę czasu Spokoju :) Może coś mi wpadnie do głowy to napisze :) Dla chłopca w tym wieku, to może fajna grę komputerową? A to niezły pomysł :) Quote
Guest TyŚka Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Też nie lubię wybierać prezentów, bo kupować i dawać tak, ale zawsze boję się, że nie trafię. Dlatego zazwyczaj sama coś robię i wtedy chcąc nie chcąc się zachwycają :megagrin: Quote
marta1624 Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 heyoł :) Hejka :) Też nie lubię wybierać prezentów, bo kupować i dawać tak, ale zawsze boję się, że nie trafię. Dlatego zazwyczaj sama coś robię i wtedy chcąc nie chcąc się zachwycają :megagrin:Fajny pomysł :) Tylko co ja bym mogła tacie zrobić? :niewiem: Quote
marta1624 Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Jak miło- wypuściłam chomika i straciłam kawałek koca :loveu: Quote
marta1624 Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Szkoda mi się go zrobiło, i chciałam wykorzystać to że wcześniej wstał :p Quote
marta1624 Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Najwyżej zjem go na śniadanie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Najwyżej zjem go na śniadanie :evil_lol: Kogo? Chomika? Quote
marta1624 Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Noo, chomika :D Koca nie będę zjadać :p Quote
marta1624 Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Eee tam, toż to samo białko :D Quote
marta1624 Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Osz Ty okrutna :lmaa: :jumpie: Tak, wiem... Jestem bestią :evil_lol: Quote
marta1624 Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Hahaha tekst z Hell's kitchen- "co ty mi tu podajesz? Toż to wygląda jak mięso z chomika!" :jumpie: :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Martuś, znalazłam już prezent dla Tymka ;) Więc akcja "szukanie prezentów" zakończona :D Quote
*Magda* Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Kupiłam mu książkę "Przygody Tomka Sawyera" :) Quote
marta1624 Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 O tajny prezent :) Przynajmniej nie zabije cię koszt wysyłki :) A dzisiaj.... Idę na spacer z labkiem Tomciem :jumpie: A potem z kol i jej goldenką :jumpie: Quote
*Magda* Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Kupiłam ją tutaj i wysyłka do mnie jest gratis :) A do PL, to myślę, że 3-4 euro jak zmieszczę to do koperty ;) Quote
marta1624 Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 No to jeszcze spoko :) Czytałam ją kiedyś pamiętam :D Quote
Recommended Posts