Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ty mi nawet nie gadaj o prezentach :nonono2:

Kombinuję jak koń pod górkę, co kupić moim bratanicom/bratankowi. I to musi być nie za duże, żeby mnie wysyłka do PL nie kosztowała majątek :mad:

Pewnie kupię dziewczynką kolorowanki, ale co Tymkowi?! No i co oprócz kolorowanek?! :hmmmm:

Posted

Ehh, ciężki wybór masz. Ja muszę mamie kupić, ale tu wymyśliłam portfel. A tacie? Też nie mam pojęcia :mdleje:

Dla dziewczynki to zależy od wieku... Jakieś spinki/gumki do włosów? Lalkę barbie (o ile nie za duża (?)). A chłopak... Samochodzik?

Posted

Ehh, ciężki wybór masz. Ja muszę mamie kupić, ale tu wymyśliłam portfel. A tacie? Też nie mam pojęcia :mdleje:

Dla dziewczynki to zależy od wieku... Jakieś spinki/gumki do włosów? Lalkę barbie (o ile nie za duża (?)). A chłopak... Samochodzik?

Ja muszę od Bogdana wydębić właśnie portfel, bo już taki nie fajny ten mój i zegarek, bo mi się zepsuł ;)

O dobra myśl z tymi gumkami/spinkami. Dzięki :buzi: A dziewczynki wszystkie w podobnym wieku: 3 latka, 3.5 lat, 4 latka :)

A dla Tymka to nie wiem czy autko?! On ma już 8 lat i ciężko mu coś wybrać :shake: