ola.przybysz Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Cześć! Śliczne pieski :) Ale wydaje mi się, że już je znam, nie wiem skąd, ale wydają mi się takie znajome Quote
marta1624 Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Cześć! Śliczne pieski :) Ale wydaje mi się, że już je znam, nie wiem skąd, ale wydają mi się takie znajome O komuś się udało zalogować :p Quote
marta1624 Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 o na reszcie :DGratuluję :D Kanapa przyszła, nie mamy filcowych podkładek i mieliśmy jechać, a tu goście :loveu: :pissed: Quote
ola.przybysz Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Ha ha ty to zawsze masz szczęście :D Quote
marta1624 Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Ha ha ty to zawsze masz szczęście :D Wiem :D Poprawka, czekam na 4 paczki :p Coś zamówiła oprócz obroży i adresowej? Rozwijasz się :D witanko :) Hejka unikatowy :) Quote
ola.przybysz Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Wiem, że wiesz, by ty wszystko wiesz :P Quote
angineuuka Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Obroże, adresowki, szelki i smycz :p Quote
marta1624 Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Doberek mamusiu :) Angina szalejesz z zakupami :D A szelki gdzie zamawiałaś? Quote
marta1624 Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Czyżby biedronki? :) Bo je widziałam na bazarku, nawet się zastanawiałam ale nie chciałam cię przebijać :D Quote
angineuuka Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Tak :D możesz brać bo jedne nadal są wolne. Bez praebijania Quote
marta1624 Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 O to idę zajrzeć :grins: Tylko skąd znowu kasę wziąć :niewiem: :D Quote
marta1624 Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Hejka :) Nie biorę bo kasy pożałowałam :grins: A tu niedługo święta, więc trzeba będzie prezenty pokupować :D Quote
*Magda* Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Ty mi nawet nie gadaj o prezentach :nonono2: Kombinuję jak koń pod górkę, co kupić moim bratanicom/bratankowi. I to musi być nie za duże, żeby mnie wysyłka do PL nie kosztowała majątek :mad: Pewnie kupię dziewczynką kolorowanki, ale co Tymkowi?! No i co oprócz kolorowanek?! :hmmmm: Quote
marta1624 Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Ehh, ciężki wybór masz. Ja muszę mamie kupić, ale tu wymyśliłam portfel. A tacie? Też nie mam pojęcia :mdleje: Dla dziewczynki to zależy od wieku... Jakieś spinki/gumki do włosów? Lalkę barbie (o ile nie za duża (?)). A chłopak... Samochodzik? Quote
*Magda* Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Ehh, ciężki wybór masz. Ja muszę mamie kupić, ale tu wymyśliłam portfel. A tacie? Też nie mam pojęcia :mdleje: Dla dziewczynki to zależy od wieku... Jakieś spinki/gumki do włosów? Lalkę barbie (o ile nie za duża (?)). A chłopak... Samochodzik? Ja muszę od Bogdana wydębić właśnie portfel, bo już taki nie fajny ten mój i zegarek, bo mi się zepsuł ;) O dobra myśl z tymi gumkami/spinkami. Dzięki :buzi: A dziewczynki wszystkie w podobnym wieku: 3 latka, 3.5 lat, 4 latka :) A dla Tymka to nie wiem czy autko?! On ma już 8 lat i ciężko mu coś wybrać :shake: Quote
Recommended Posts