Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj jak byłam w miescie to ludzie chodzą już w zimówkach czapkach szalikach tylko kurcze co Oni założą jak dojdzie do -10ciu stopni hehe

Mam taka nadzieje i juz sie doczekac nie mogę aż będe mogła z łatwoscią zawiaac sobie buty ;)

Posted

Nooo, wtedy to z domu nie wyjdą :)

Jaką małą masz potrzebę... Chcesz tylko zawiązać buty :D

pewnie tak , beda kupowac jedzenie na allegro z dowozem o domu :D

jak bedziesz w ciąży i juz bedziesz w 8 misiacu to poczujesz o czym pisałam , wszystko jest ok dopóki wlasnie nie ma potrzeby zawiazania buta , masakra , pol godziny to robię , a ile sie przy tym nastekam hehe no i wychodzenie w nocy z łózka żeby się wysikac , Boże kula sie na tym łóżku i skulnac się nie mogę hehe 

Posted

Hehe no to powinnaś kupić buty na rzep :D

A z tym wychodzeniem do łazienki to współczuję, jak miałam pęcherz przeziębiony to co chwile latałam :pissed:

Miałam taki zamiar ale jakoś kupiłam i tak wiązane :D

To juz mozesz sie przyzwyczajac ze w ciąży będziesz tak biegała 9 miesięcy :P

Posted

Marta, śliczny pokoik będziesz miałą :)

Jestem za :D kiedyś mi Magda obiecała że nauczy mnie być wredną , i nie nauczyła :huh:

W kilka godzin na wystawie miałam Cię nauczyć? :mad:

Posted

Hejka ;)

Aga: Dzięki za pocieszenie, najwyżej na 9 miesięcy w WC zamieszkam :D

Madzia: dziękuję :loveu:

Według Agi miałaś wystarczająco czasu na naukę :D A jak nie to przez neta możesz ją uczyć :p

Posted

Marta, śliczny pokoik będziesz miałą :)

W kilka godzin na wystawie miałam Cię nauczyć? :mad:

Według Agi miałaś wystarczająco czasu na naukę :D A jak nie to przez neta możesz ją uczyć :P

hejka    ;)

dokładnie , mogło by to byc nauczanie internetowe :P

Posted

Haha już o ciąży myślisz? Zanim zajdę w ciążę to już Jadzia ( :grins:) zdąży "wyprodukować" przynajmniej 2, a ty jeszcze jedno :D

No Jadzia to na pewno ale ja to raczej na pewno nie :P

Posted

Ja najbardziej lubię w domciu siedzieć, ot jestem lyń :D

Aga, widzisz jeszcze długo... :p

Marta no efekt jest super :loveu: Jak przyjdą meble to zobaczę czy mi się tryptyk zmieści, bo mam już pomysł na tryptyk ze zdjęcia :grins:

Posted

Co do fototapet, to niestety droga impreza... Ale tak cudnie to wygląda, że pewnie sobie nie odpuszczę ;)

Foootki bym pooglądała w końcu!

ja mam fototapetę, ale już tyle lat jest na tej ścianie, że już mi sie znudziła...

teraz są już o wiele piękniejsze, z ładniejszymi kolorami, efektami. Przecież ta moja ma już niecałe 20 lat, to jak to może wyglądać.

A co chcesz na niej mieć?

Też chcem jakieś fotyyy :P

Posted

Fot ni ma :D A na serio, to nie mam nic nowego, jakiegoś lenia dostałam :) Muszę poszukać czegoś na kompie, czego nie dawałam :)

Ja na fototapecie chciałam Kajkę, a rashelek napisze :)