łamAga Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Dzisiaj jak byłam w miescie to ludzie chodzą już w zimówkach czapkach szalikach tylko kurcze co Oni założą jak dojdzie do -10ciu stopni hehe Mam taka nadzieje i juz sie doczekac nie mogę aż będe mogła z łatwoscią zawiaac sobie buty ;) Quote
marta1624 Posted October 25, 2014 Author Posted October 25, 2014 Nooo, wtedy to z domu nie wyjdą :) Jaką małą masz potrzebę... Chcesz tylko zawiązać buty :D Quote
łamAga Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Nooo, wtedy to z domu nie wyjdą :) Jaką małą masz potrzebę... Chcesz tylko zawiązać buty :D pewnie tak , beda kupowac jedzenie na allegro z dowozem o domu :D jak bedziesz w ciąży i juz bedziesz w 8 misiacu to poczujesz o czym pisałam , wszystko jest ok dopóki wlasnie nie ma potrzeby zawiazania buta , masakra , pol godziny to robię , a ile sie przy tym nastekam hehe no i wychodzenie w nocy z łózka żeby się wysikac , Boże kula sie na tym łóżku i skulnac się nie mogę hehe Quote
marta1624 Posted October 25, 2014 Author Posted October 25, 2014 Hehe no to powinnaś kupić buty na rzep :D A z tym wychodzeniem do łazienki to współczuję, jak miałam pęcherz przeziębiony to co chwile latałam :pissed: Quote
łamAga Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Hehe no to powinnaś kupić buty na rzep :D A z tym wychodzeniem do łazienki to współczuję, jak miałam pęcherz przeziębiony to co chwile latałam :pissed: Miałam taki zamiar ale jakoś kupiłam i tak wiązane :D To juz mozesz sie przyzwyczajac ze w ciąży będziesz tak biegała 9 miesięcy :P Quote
*Magda* Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Marta, śliczny pokoik będziesz miałą :) Jestem za :D kiedyś mi Magda obiecała że nauczy mnie być wredną , i nie nauczyła :huh: W kilka godzin na wystawie miałam Cię nauczyć? :mad: Quote
marta1624 Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 Hejka ;) Aga: Dzięki za pocieszenie, najwyżej na 9 miesięcy w WC zamieszkam :D Madzia: dziękuję :loveu: Według Agi miałaś wystarczająco czasu na naukę :D A jak nie to przez neta możesz ją uczyć :p Quote
łamAga Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Marta, śliczny pokoik będziesz miałą :) W kilka godzin na wystawie miałam Cię nauczyć? :mad: Według Agi miałaś wystarczająco czasu na naukę :D A jak nie to przez neta możesz ją uczyć :P hejka ;) dokładnie , mogło by to byc nauczanie internetowe :P Quote
*Magda* Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 dokładnie , mogło by to byc nauczanie internetowe :P Internetowo, to Wy się możecie na randki umawiać, a nie uczyć się być wredną :eviltong: Quote
łamAga Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Internetowo, to Wy się możecie na randki umawiać, a nie uczyć się być wredną :eviltong: mi się już randek odechciało :P za stara jestem :P Quote
*Magda* Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 mi się już randek odechciało :P za stara jestem :P Ale Marta jeszcze młoda :P Quote
łamAga Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Marta niech korzysta jak najbardziej :D nawet powinna :P Quote
marta1624 Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 A mnie się na randki nie chce chodzić :p Quote
łamAga Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 lyń :P a kto nastepny bedzie nam zdawał relacje z przebiegu ciąży ? :P Quote
marta1624 Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 Haha już o ciąży myślisz? Zanim zajdę w ciążę to już Jadzia (:grins:) zdąży "wyprodukować" przynajmniej 2, a ty jeszcze jedno :D Quote
rashelek Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Co do fototapet, to niestety droga impreza... Ale tak cudnie to wygląda, że pewnie sobie nie odpuszczę ;) Foootki bym pooglądała w końcu! Quote
łamAga Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Haha już o ciąży myślisz? Zanim zajdę w ciążę to już Jadzia ( :grins:) zdąży "wyprodukować" przynajmniej 2, a ty jeszcze jedno :D No Jadzia to na pewno ale ja to raczej na pewno nie :P Quote
Oscar Patric Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 a Ja uwielbiam na randki chodzić :) Quote
marta1624 Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 Ja najbardziej lubię w domciu siedzieć, ot jestem lyń :D Aga, widzisz jeszcze długo... :p Marta no efekt jest super :loveu: Jak przyjdą meble to zobaczę czy mi się tryptyk zmieści, bo mam już pomysł na tryptyk ze zdjęcia :grins: Quote
łamAga Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 len to ja jestem , dzisiaj mam rakiego lenia ze nawet ręka mi sie ruszyc nie chce :) Quote
marta1624 Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 Aż tak? To my byliśmy na spacerku, 3h, z tatą. I na dzisiaj koniec roboty :D Quote
kalyna Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Co do fototapet, to niestety droga impreza... Ale tak cudnie to wygląda, że pewnie sobie nie odpuszczę ;) Foootki bym pooglądała w końcu! ja mam fototapetę, ale już tyle lat jest na tej ścianie, że już mi sie znudziła... teraz są już o wiele piękniejsze, z ładniejszymi kolorami, efektami. Przecież ta moja ma już niecałe 20 lat, to jak to może wyglądać. A co chcesz na niej mieć? Też chcem jakieś fotyyy :P Quote
marta1624 Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 Fot ni ma :D A na serio, to nie mam nic nowego, jakiegoś lenia dostałam :) Muszę poszukać czegoś na kompie, czego nie dawałam :) Ja na fototapecie chciałam Kajkę, a rashelek napisze :) Quote
Recommended Posts