Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja za to nigdy przenigdy nie kupię już meblościanki. Teraz mam fazę na minimalizm, jeśli chodzi o zagracenie mieszkania i będę rozstawiać meble, żeby nie było tak nawalone np. na jednej ścianie ;)

Biurko to fajna sprawa, ale jak się jest w szkole. Potem już jakoś tak "nie przystoi" :lol:

Co jeszcze zostało Ci do kupienia do pokoju? Tylko lapek? :D

Posted

Hmm, do kupienia to lapek, zamówić te meble (wreszcie :)), no i jakiś dywan (chciałam bez, ale nie mogę Lucka pozbawiać ulubionego miejsca). U mnie meble mogę tylko na jednej ścianie, inaczej mi się nie zmieszczą, a też dużo nie chciałam- niestety, ilość moich gratów przemówiła :p

Posted

Ja zamiast biurka w nowym pokoju bede mieć toaletke z lustrem zawieszonym na ścianie i czasem bede korzystać jako biurko,do tego łóżko,szafkę nocna i szafa na ubrania, kiedyś do tego dojdzie komoda i stolik z krzesłami.Tez uważam,ze stolik okrągły/ława z dwoma fotelami/krzesełkami bardziej ci sie przyda niz biurko typowe,nawet dla przyjęcia gościa;).

Posted

Ja zamiast biurka w nowym pokoju bede mieć toaletke z lustrem zawieszonym na ścianie i czasem bede korzystać jako biurko,do tego łóżko,szafkę nocna i szafa na ubrania, kiedyś do tego dojdzie komoda i stolik z krzesłami.Tez uważam,ze stolik okrągły/ława z dwoma fotelami/krzesełkami bardziej ci sie przyda niz biurko typowe,nawet dla przyjęcia gościa;).

Dzięki za rady, z biurka rezygnuję :)

Hej :)

Hejka ;)

Dziewczyny, ja się zabiję. Zakochałam się w meblach, ale przekraczają nasz budżet.... Chyba się wstrzymam i zaoszczędzę, ale tyle czasu minie... Opóźnienia straszne.... Powiedzcie czy ładne (jak się wam nie spodoba to może mi przejdzie :D)
http://www.szynaka.pl/system-417-meble-126-kuchenne-PL-pokojowe-115.htm
Posted

oo takie bardzo w moim stylu, piękne :loveu:

Ja też łóżko miałam mieć inne, tańsze. Ale dozbierałam i mam takie jak chciałam, także warto poczekać ;)

Posted

Na spokojnie sie zastanów,meble nie zając,kup takie które najbardziej sie podobają,choć trzeba czekać,na lata bedą..)

No właśnie te ostatnie podobają mi się najbardziej więc będę zbierać kasę i czekać :) Do kupienia szafa, stolik RTV+półka, i coś wysokiego na koniec (witryna? regał? Nie mam pomysłu), no i stolik. Dozbieram i zamówię ;)

oo takie bardzo w moim stylu, piękne :loveu:

Ja też łóżko miałam mieć inne, tańsze. Ale dozbierałam i mam takie jak chciałam, także warto poczekać

Dzięki za opinię :) W moim stylu też właśnie sa :)

A z łóżkiem... U mnie musi być to rozkładana kanapa, bo jakby goście (moi) przyszli to u mnie w pokoju :) I mam wzór wybrany, tylko kolor na wstrzymanie bo nie było wiadomo czy meble w brązie, jasne, czy biało-szare ;) Ale chociaż wzór wybrany :grins:

I ostatecznie te kręcą mnie najbardziej :) Tylko dylemat (znowu :D)- ma być szafa, potem RTV, a potem....

Witryna szeroka, ale wtedy meble na ścisk do ściany, bez przerw między elementami, czy...
http://www.gama-sklep.com.pl/item/witryna-monez-01-z-oswietleniem-18797/2638

Witryna wąska, ale 250zł więcej jest za oświetlenie wewnątrz, czy....
http://www.gama-sklep.com.pl/item/witryna-monez-03-z-oswietleniem-18798/2638

Szafka bez oświetlenia, ale też nie taki ładny jak witryna, choć bardziej funkcjonalny....
http://www.gama-sklep.com.pl/item/szafka-monez-05-18800/2638
Posted

No ja mam sofę ;)

teoretycznie do spania mam rozkładać, ale mi się nie chce i śpię na połówce :P to co, że już spadłam, ale rozkładać nadal nie będę.

ja mam identyczną, z takimi samymi poduszkami http://www.meblebeta.pl/sofa-milena

Najładniejsza jest wg mnie pierwsza, ale jednak ja szukałabym bez oświetlenia, taka sknera jestem, także poszłabym w tą trzecią :evil_lol:

Posted

No mnie też się nie chce rozkładać, więc zazwyczaj jest rozłożona zawsze, a składana dla gości :D

Ja też sknera, no ale meble kupiec raz to się zastanawiam. Pierwsza tańsza, no i wąska, to bym zrobiła sobie przerwy między szafkami... Hmm, no muszę myśleć :)

Super kanapa, właśnie celuję w podobną ale na mecie jej nie mogę znaleźć...

Ale pogoda... Miałam iść na spacer a tu leje deszcz od rana :(

Posted

U my kilka razy na łóżkach, kanapach się przejechaliśmy z BRW i do tej pory nie trafiliśmy na coś, z czego byśmy byli 100% zadowoleni.

U nas też tak  było. :D

Posted

U my kilka razy na łóżkach, kanapach się przejechaliśmy z BRW i do tej pory nie trafiliśmy na coś, z czego byśmy byli 100% zadowoleni.
U nas też tak  było. :D

Chyba nie da się trafić w 100% na ideał :)

U mnie też łac przestało teraz, ale ile naciapało to naciapało :/