Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajne zdjęcie ;)

pochwal się, co to za karma. Ja jestem załamana. Ciapek TOTW je tylko kilka kulek dziennie, no chyba że mu dosmaczę olejem, wtedy wciśnie więcej. Tak myślę, że może jest taka syta. Przecież na Boscha, Brita i Brit Care rzucał się z ogromnym apetytem. I nie wiem o co chodzi.

Posted

Zamówiłam Lukullusa z wołowiną i pstrągiem ;) Spróbuję czy posmakuje, bo cena w miarę zachęca (zwłaszcza w promocji :D) a i skład wydaje się niezły ;)

Hmm, TOTW nie miałam (a chciałam), ale może faktycznie jest syta ;) A na inne rzeczy do jedzenia jest chętny po zjedzeniu swojej porcji? Bo może mu nie pasujepasuje jednak TOTW :/

Posted

Noo stęka pod lodówką, ale wydaje mi się, że on i tak domaga się kości, tęskni się za takim żarełkiem. Bo zawsze jak dostawał karmę to i tak kości jakieś tam były. No apetyt ma, ale na dodatki to on zawsze chętny na ciasteczka itp. Albo to wina ryby, bo jakoś nigdy nie przepadał za nimi.

Jak dostawał surową rybę to jadł, bo Owczary jadły, jak gotowaną to jak go przypiliło. O sam z siebie to jadł smażoną :mdleje:

Posted

No to następnym razem może inny smak weź? Chyba że mu nie wolno... A jak nie to zgłodnieje i będzie jadł, z surowego to ciężko na suche chyba wrócić, bo jednak smaczniejsze jest ;)

Posted

No to następnym razem może inny smak weź? Chyba że mu nie wolno... A jak nie to zgłodnieje i będzie jadł, z surowego to ciężko na suche chyba wrócić, bo jednak smaczniejsze jest ;)

Na razie na tej jeszcze trochę pociągnie. Coraz bardziej się przekonywuje na tej, ale tylko u mnie mogą być taaaakie cyrki :loveu:

Posted

Hejka ;)

Alina, musi się przekonać :) I u mnie też by był cyrk, nie martw się :)

Marta właśnie z tego powodu je lubię :D

Byłam dzisiaj w Lidlu po spodnie, kupiłam 2 pary ;) A ludzie rzucili się na buty jesienne za 249zł, bo 3 minutach już nie było :p

Posted

A jakie spodnie ? ja czasami tam fajne widzę ale tam nie ma nawet jak przymierzyc :/ a wiara dziwna ze za taka kase buty tam kupują :/ moze i sa dobre ale za tyle kasy to ja sie bic o buty nie musze , pojdę do lepszego sklepu i tez mam porządne bez walki :/ kużwa ale mi nawala dogo :/ w ogóle nie ma ikonek musze co chwile edytowac to co napisałam :/

Posted

Hejka Kasia ;)

Aga spodnie jeansy za 37zł, kupiłam 2 pary (zwykłe i bordowe) na spacery z psem, bo chodze w brzydkich dresach :)

A mi wyjątkowo dogo nie muli :loveu:

I skąd ja to znam... Zamówiłam karmę i zrobili TOTW w promocji :D

Posted

Aga spodnie jeansy za 37zł, kupiłam 2 pary (zwykłe i bordowe) na spacery z psem, bo chodze w brzydkich dresach :)

Ja na spacery zawsze mam brzydkie dresy albo jakies stare spodnie moro albo cos w tym stylu , szkoda nowych spodni na spcery z psami :D

Posted

Mnie też zawsze szkoda :p Ale niekiedy idę w miasto w "dzień świąteczny" (rynek :D) i wtedy mi pasuje trochę lepsze. Ale tych "wyjściowych" mi szkoda :p

Orientujecie się czy na zooplusie jest opcja płatności po 14 dniach? Bo chciałam zamówić jeszcze jeden worek karmy, ale nie wchodzi mi ta opcja :/

Posted

Nie ma się z czego śmiać niestety- kaczka sąsiada przefrunęła do nas na plac, jak byliśmy w sklepie, i niestety nie przeżyła tej wycieczki :(

I po spacerze Kajka ma ranę na łapie z tyłu, delikatnie pokrwawiona, posmarowałam rivanolem i zobaczymy. Widać że ją boli, nie staje na niej :(

Posted

Nie ma się z czego śmiać niestety- kaczka sąsiada przefrunęła do nas na plac, jak byliśmy w sklepie, i niestety nie przeżyła tej wycieczki :(

I po spacerze Kajka ma ranę na łapie z tyłu, delikatnie pokrwawiona, posmarowałam rivanolem i zobaczymy. Widać że ją boli, nie staje na niej :(

No to rzeczywiście nieciekawy dzień :(

Posted

Kaczka miała nauczkę. Sąsiad miał do Was pretensje? Bo uważam, że byłyby nieuzasadnione.

Zdrówka dla Kajki.

Posted

Dzięki dziewczyny ;)

Nie, sąsiad nie ma pretensji. Na placu przelatywały już 2 razy kury, i 1 raz kaczka, ale tamtym nic nie było, bo nasze psy przy nas normalnie spacerują przy ptactwie. Tylko jak same zostają to pogrom (jeśli zwierzę ucieka, kiedyś przyjechaliśmy i pisklak z nimi łaził, no ale to tylko zwierzę, instynkt mówił uciekaj). I przez cały rok co jego ptactwo przeleciała do nas, to tylko mówił, że musi lotki poobcinać, a do dzisiaj tego nie zrobił :/ Mam nadzieję że teraz wreszcie to zrobi :/ Już wystarczy że na wiosnę pisklaki przechodzą przez siatkę, i trzeba ich pilnować.

A na dokładkę nie wiem czy Kajkę faktycznie łapa boli, czy przesadza (to panikara, lubi oszukiwać). Łapa wymyta,jak zapomina to niby nie kuleje, za piłką by biegać chciała bo przynosi, a potem olśnienie, i nagle znowu ją boli, póki nie pokażę np smaczka. Ehh, zobaczymy jutro ;)