Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny mam problem :( Muszę kupić meble do pokoju, i za Chiny nie wiem które- bardziej klasyczne czy nowoczesne?

mam do wyboru takie:

http://www.agatameble.pl/produkty/produkt/mebloscianki/mebloscianka-arista

te są bardziej tradycyjne, 2 kolory. Zakochana w nich moja mama. A mnie kuszą te:

http://www.meblewojcik.pl/kolekcje/szczegoly/25/CLUB

Na żywo ładniejsze, nowoczesne. Które wybrać?

Posted

Nie ułatwiacie :D Mnie się podobają oby dwa komplety, może bardziej drugi ale też ma swoje wady, których jednak pierwszy nie ma... I stąd dylemat ;) Na razie 2:1 dla jedynki :)

Posted

Kurcze miała bym problem , i te i te meble są ładne .... chociaż te co Ty wybrałaś to są chyba takie śliskie i z doświadczenia wiem że strasznie kurz sie na nich osadza ....

Posted

Sprawdzonej firmy nie mam ale ja mam meble z Bodzia i nie jeste zadowolona a brat ma z black red withe i są super tylko ze On ma własnie takie sliskie i moze wytrzec kurz odejdzie a kurz sie elektryzuje i osadza sie dosłownie na meblach za jego plecami , no i szuflady te na dotyk bez klamek , to wszedzie gdzie dotknie żeby otworzyć zostawia linie papilarne :D

Posted

Sprawdzonej firmy nie mam ale ja mam meble z Bodzia i nie jeste zadowolona a brat ma z black red withe i są super tylko ze On ma własnie takie sliskie i moze wytrzec kurz odejdzie a kurz sie elektryzuje i osadza sie dosłownie na meblach za jego plecami , no i szuflady te na dotyk bez klamek , to wszedzie gdzie dotknie żeby otworzyć zostawia linie papilarne :D

Ja mam Forte ;)
Kupione tu w niemcowni, bo Forte jest tu od groma :D

To brat nie ukryje że tam mieszka :D

Hmmm, Madzia a zadowolona jesteś? Bo na necie to widzę że opinie pół na pół o tych firmach, o których myślałam...
Posted

Ale mam problemy, nie ma co :D Z innymi rzeczami do kupienia nie miałam jakoś takich problemów ;) Jeszcze mam dylemat czy brać biurko, czy już w sumie to zbędne (5 semestr, czy mi się przyda?). No ale na kompa/laptopa to chyba by się przydało... Chyba że jakoś inaczej rozmieścić lapka? Ehh, zanudzam...

Posted

Te nr 1 meble są suuuper, podobają mi się :p
Takie porblemy Marta to są fajne problemy, lubię myśleć nad wystrojem wnętrz :D

Posted

Hahaha jakbyś widziała jak ja niedawno wybierałam łóżko do pokoju. Bo ciągle miałam 30 letnie, aż sprężyny powyłaziły i na wczoraj miałam kupić łóżko. Hahah te łóżka mi się po nocy śniły :lol:

Ja mam obecnie meblościankę i jeśli będę zmieniać to już w życiu nie wezmę biurka. Szkoda miejsca. Laptopa to lepiej sobie na ławie postaw. Ja już mam na oku mniej więcej jakie chcem. Tradycyjne, dobierane, w kolorze coś podobnego, co podałaś w pierwszym linku ;)

Posted

Te nr 1 meble są suuuper, podobają mi się :p
Takie porblemy Marta to są fajne problemy, lubię myśleć nad wystrojem wnętrz :D

No to teraz się skłaniam ku 1, dzięki dziewczyny :)

Ja też uwielbiam wnętrza "wystrajać", ale zawsze wychodzi mi tak, że mi się kilka podoba i dylematy :)

Hahaha jakbyś widziała jak ja niedawno wybierałam łóżko do pokoju. Bo ciągle miałam 30 letnie, aż sprężyny powyłaziły i na wczoraj miałam kupić łóżko. Hahah te łóżka mi się po nocy śniły :lol:

Ja mam obecnie meblościankę i jeśli będę zmieniać to już w życiu nie wezmę biurka. Szkoda miejsca. Laptopa to lepiej sobie na ławie postaw. Ja już mam na oku mniej więcej jakie chcem. Tradycyjne, dobierane, w kolorze coś podobnego, co podałaś w pierwszym linku ;)

To ja łóżko o dziwo wybrałam szybko. Mam nadzieję :D

No właśnie nie wiem czy nie zrezygnować z biurka, bo to koszt i zwłaszcza duża strata miejsca. A szkołę teoretycznie niedługo kończę, bo w 7 semestrze, no a po szkole to biurko chyba tylko do gier (nieraz sobie lubię pociupać :D), ale na ławie też mogę sobie grać...
Posted

Dobry Madzia ;)

Alina ja lekcje zawsze na łóżku robiłam :D

No chyba że projekty, no to wtedy nie miałam wyboru i komp :)

Aga mam stacjonarke, ale planowany laptop ;) Więc na nowych pokój będzie lapek na pewno :)

No to biurka nie biorę, sama meblościanka :) Dzięki za pomoc ;)