Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

buuu droga ta zabawka... jajo nadaje się do basenu, inaczej może odpłynąć, bo pies tego nie chwyci. Prędzej piłkę Jolly co ma u mnie Ciaposław. Choć właśnie najlepsze będzie właśnie z jakimś sznurem

Na tej stronce, zajebiste są z jajem! http://pik-pik.pl/kategoria-produktu/kubki/

ja czekam aż coś będzie z ONkami :loveu:

hahaha ja na święta pewnie będę mieć kalendarz z Poczwarami :loveu:

Posted

buuu droga ta zabawka... jajo nadaje się do basenu, inaczej może odpłynąć, bo pies tego nie chwyci. Prędzej piłkę Jolly co ma u mnie Ciaposław. Choć właśnie najlepsze będzie właśnie z jakimś sznurem

ja czekam aż coś będzie z ONkami :loveu:

hahaha ja na święta pewnie będę mieć kalendarz z Poczwarami :loveu:

No właśnie bez sznura boję się że odpłynie :/ Poczekam na promocje, bo Jolly też tanio nie wyjdzie, no chyba że będzie promocja to kupię i dorobić sama sznur :)

A kubek z onkiem to by mi się przydał, nie powiem :]
Posted

Gdyby nie to obciążenie z przodu kochana to ja bym pewnie była teraz w pracy lub była bym w drodze do niej albo odsypiała bym nocke :D ale masz racje , to było by klawe życie :D nie nudziła bym się , szkoda ze moja praca jest za ciężka dla ciężarnej , ja by tam mogła pracować do dnia porodu ;)

Posted

Hejka Madzia ;)

Aga to bym szybko mamy szukała :D

Dziewczyny, mam problem. Muszę wybrać temat pracy inżynierskiej i mam zagwozdkę. Już myślę od ponad tygodnia, ale co temat wymyślę to znowu wychodzi, że dużo przepisów bym musiała kuć. A inny to zaś za krótko opisać, a potrzebuje 40-60stron. Macie jakieś pomysły na temat pracy z logistyki?

Posted

Haha ja właśnie miałam pytać, czy nie macie u siebie jakiejś listy tematów do wyboru, bo też nie wiem o czym pisać. A do końca miesiąca trzeba dać promotorce temat i plan :shake:

Posted

Uooooooo matko , ja niestety nie w temacie więc nie pomogę

Nic nie szkodzi Aguś :)

eloszki kaloszki

Hejka Angina :)

Ja inżyniera nie mam, więc nie pomogę

Ja jeszcze też nie, ale powalczyć muszę :p Ale jakby ci coś o transporcie wpadło co można o tym pisać to napisz ;)

Haha ja właśnie miałam pytać, czy nie macie u siebie jakiejś listy tematów do wyboru, bo też nie wiem o czym pisać. A do końca miesiąca trzeba dać promotorce temat i plan

To widzę że ten sam problem mamy :/ Ja mam do stycznia, więc trochę czasu, ale 0 pomysłów, a tu temat i spis treści trzeba :( I coś wybrać żeby o tym opowiadać na obronie przez 15 minut i praktyki mieć :mdleje:

Czemu jesteście na logistyce
bo ja szukam tematu z rachunkowości

Oj z rachunkowości to już w ogóle kosmos :( Ale damy radę, musimy :) A miałam iść na ekonomię, dobrze że nie poszłam :D

Kocham to.... Za dużo emotikon, trzeba pousuwać...
Posted

Marta takie mam od promotora (którego nawet nie wybrałam, ale to szczegół :)), mnie nic z nich nie kręci ale może ty znajdziesz ;)

Analiza działania satelitarnego systemu śledzenia pojazdów firmy …..
Kształtowanie systemu transportowego z zastosowaniem narzędzi logistyki miejskiej
Analiza działania systemu informatycznego ….. w przedsiębiorstwie logistycznym
Opracowanie koncepcji systemu planowania zabiegów naprawczych sieci dróg powiatu…
Analiza rozwoju ITS w aspekcie logistyki miejskiej
Optymalizacja tras przejazdu służb utrzymania ruchu powiatu …..
Analiza działania logistyki miejskiej z zastosowaniem narzędzi badawczych.

Wykorzystanie Strategicznej Karty Wyników w budowie wartości firmy.
Benchmarking wskaźników w budowie przewagi konkurencyjnej przedsiębiorstwa
Kluczowe czynniki sukcesu przedsiębiorstwa odpowiedzialnych społecznie
Zarządzanie wynikami a wartość przedsiębiorstwa.
Efektywny model biznesu a długoterminowy sukces przedsiębiorstwa
Układy sieciowe - kontekst strategiczny
Budowa strategii proekologicznych a społeczna odpowiedzialność biznesu

Planowanie potrzeb materiałowych na zderzaki producenta samochodów osobowych.
Technologia magazynowania oraz proces przepływu materiału w systemie zaopatrzenia na podstawie spółki Sistema Poland.
Analiza systemu logistycznego na poszczególnych etapach działalności produkcyjnej w firmie Johnson Controls International.
Analiza łańcucha dostaw nowych samochodów na podstawie przedsiębiorstwa CAT Polska.
Opracowanie nowego przepływu komponentów w ramach łańcucha dostaw do zakładu produkcyjnego Tofas w Turcji.
Wymagania stawiane firmom transportowym w przewozie spożywczych ładunków masowych płynnych na przykładzie firmy Unilever.
Usprawnienie dostarczania materiałów na linię produkcyjną w zakładzie Fiat Auto Poland.
Dobór przewoźnika w celu obniżenia kosztów dostaw w firmie Mid Ocean Logistics Poland.