Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Niech idzie pod latarnie zarobić :diabloti:[/QUOTE]

I wróci z przychówkiem :D Aga to trzecią kup, nie niszcz sobie opinii złoczyńcy (u niektórych :D). A tak to jak Neron z obróżką będzie chodzić :diabloti: (oczywiście żartuję ;)). PS. Plan akwarium dla choma zrobiony, jestem zła bo to profilowane akwa, i w szerokości ma od 27 do max 35 cm, a ja miałam plany na więcej :(

Posted

[quote name='marta1624']Jasne :eviltong: Ty byś jej kupiła :diabloti: Przepuściłabyś kasę na co innego :D[/QUOTE]

Na swoje przyjemności :evil_lol: bo ona już była by "po" swoich przyjemnościach i pora na mnie :diabloti:

Posted

Neron nosi obróżki bo trzeba go za coś złapac jak trzeba go go domu zaciągnąć :evil_lol: kolce nosi tylko na spacerach , az taka zła nie jestem :evil_lol: poza tym ma nową , świecąca , ale tej to szkoda zakłdac więc leży i się kurzy :evil_lol: ostatnio Sebek ją miał na rolkach bo mieli przejazd pt " bezpieczna jazda " i każdy miał założyć coś odblaskowego to se Sebek zawinął na ręke obroże świecąca :ylsuper:

Posted

[quote name='dOgLoV']Neron nosi obróżki bo trzeba go za coś złapac jak trzeba go go domu zaciągnąć :evil_lol: kolce nosi tylko na spacerach , az taka zła nie jestem :evil_lol: poza tym ma nową , świecąca , ale tej to szkoda zakłdac więc leży i się kurzy :evil_lol: ostatnio Sebek ją miał na rolkach bo mieli przejazd pt " bezpieczna jazda " i każdy miał założyć coś odblaskowego to se Sebek zawinął na ręke obroże świecąca :ylsuper:[/QUOTE]

To ty jesteś zła pańcia, psa zaciągać do domu :D Kup mu róschoffffą obróżkę :diabloti: A Sebek ma pomysły :D Madzia Tora będzie utrzymywać waszą rodzinę :D

Posted

[quote name='dOgLoV']Własnie w tesco oglądałam czerwoną :evil_lol: ale stwierdziłam że nie będe z niego geja robiła bo była w kwiotki :evil_lol:[/QUOTE]
O w tesco są obroże? Dawno nie byłam :D A w kwiatki.... Mój Lucek ma :diabloti: Tylko turkusową :D

Posted

[quote name='marta1624']O w tesco są obroże? Dawno nie byłam :D A w kwiatki.... Mój Lucek ma :diabloti: Tylko turkusową :D[/QUOTE]

Ty już lepiej nie szalej bo rodziców z torbami puścisz :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ty już lepiej nie szalej bo rodziców z torbami puścisz :eviltong:[/QUOTE]

Zrobili to niech utrzymują :diabloti: Madzia moje wyglądają jak rasowe (prawie :eviltong:) to muszę pomyśleć o handlu jamniorami :diabloti: Tylko suczkę trzeba kupić... Może młode po ojcu będą miały super charakter :D

Posted

[quote name='magdabroy']No to bierz się za [B]c[/B]hodowlę :D:D:D

Doberek przed pracą ;)[/QUOTE]
Biorę, szukam pięknej (rasowej, ale bez todowodu, po co mi on :diabloti:) jamniczki, z charakterkiem mojego Lucka :D Hejka Madzia ;) U mnie piękna pogoda, żal w domu siedzieć. Niestety, robota jest, a ja tak bym nad zalew pojechała :(

Posted

[quote name='dOgLoV']Hello ;)

u nas taka pogoda że żar leje sie z nieba a co chwile pizga deszczem :evil_lol:[/QUOTE]

Hejka ;) U mnie gorąco, chociaż chmurki krążyły od wieczora ;) A teraz wyciągłam choma na wybieg (ciągle się mnie boi :(). No i Abiś bardzo ściemniał :)

Posted

Hejka ;) U mnie też nawet nieźle, nie narzekam :) A w środę nad zalew mam zamiar pojechać :loveu: Taka pogoda jeszcze może być, przynajmniej dzisiaj przetestowałyśmy kamizelkę :D

Posted

[quote name='marta1624']Hejka ;) U mnie gorąco, chociaż chmurki krążyły od wieczora ;) A teraz [B]wyciągłam choma[/B] na wybieg (ciągle się mnie boi :(). No i Abiś bardzo ściemniał :)[/QUOTE]

przeczytałam "wciągłam choma " i myślałam że jadłaś homara :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']przeczytałam "wciągłam choma " i myślałam że jadłaś homara :evil_lol:[/QUOTE]
Aż takich luksusów to ja nie jadam :D Ja "swojska baba z miasta", zadowalam się jajecznicą :D

Posted

[quote name='marta1624']Aż takich luksusów to ja nie jadam :D Ja "swojska baba z miasta", zadowalam się jajecznicą :D[/QUOTE]

nawet gdybym miała do wyboru homara czy jajecznice to bym jajecznice wybrała :lol: