Talia Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 O matko! Kocham te wielkie czarne i błyszczące chomicze oczka :loveu: Quote
rashelek Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 To nie wiem, skąd Wy bierzecie tą pogodę, u nas jest chłodno ale słonecznie :D Chomiś jest przeuroczy po prostu, super ma to umaszczenie! Quote
łamAga Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Dzień doberek ;) Jak ja kocham te wypchane chomisie policzki :loveu: Quote
Ty$ka Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 weź wyjdź z tymi zdjęciami, chcę choooomiikkaaaaaa :( [url]http://i61.tinypic.com/2dqsetl.jpg[/url] słodziak :loveu: Quote
marta1624 Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 Hejka ;) No widzę że chomiś kradnie nie tylko moje serce :D Zaczął gryźć po palcach (delikatnie ;)). A pogoda dzisiaj super, za to ja dzisiaj dzień jeżdżony- najpiwrw sklep, potem do garażu samochód naprawić, a potem znowu sklep (wyprzedaże w Castoramie, wróciliśmy z meblami ogrodowymi :D). Jestem padnięta, a psy nieszczęśliwe bez spaceru :/ Ale jutro idziemy na długo, to odbijemy sobie :D Quote
łamAga Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Już myślałam że i Ty sobie odwyk robisz :mad: Quote
marta1624 Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 [quote name='dOgLoV']Już myślałam że i Ty sobie odwyk robisz :mad:[/QUOTE] Ja? Jakbym mogła :D Ja tylko pojeździłam sobie, a że tablet nieczynny to nie mam takiego dostępu do dogo (kompa nie chce mi się odpalać, a fon malutki ;)). Ale jutro kurier odbiera tablet, to niedługo wróci :D Quote
łamAga Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Ja na fonie nawet nie umiem wejśc na dogo :oops: Quote
*Magda* Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Hej Marta :) Moja Tora miała dziś krótki spacer :oops: Ale w weekend nadrobimy i będzie biegać nad morzem, po plaży....:loveu: Daj chomisiowi surowego mięsa :diabloti: Quote
marta1624 Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 [quote name='magdabroy']Hej Marta :) Moja Tora miała dziś krótki spacer :oops: Ale w weekend nadrobimy i będzie biegać nad morzem, po plaży....:loveu: Daj chomisiowi surowego mięsa :diabloti:[/QUOTE] Hejka ;) Nawet nie wiesz jak ci morza zazdroszczę ;) Też bym pojechała, ale niestety w tym roku nie ma szans :( Z ze spacerkami... No my już 3 dni to tylko takie krótkie- bo albo czasu nie ma, albo pogoda :/ Ale nic im nie będzie, po działce mogą biegać (dobra, oszukuję sama siebie, i tak nie biegają :D). A co do mięsa.... Chomika też na barfa przestawić? :D Aga ja wejść umiem, ale mnie wkurza ten mały ekranik ;) No ale pocierpię :D Quote
łamAga Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 A ja jak chce sie zalogować to mi jakiś biuletyn wyskakuje i w ogóle nie mogę galerii wyszukać :mad: za tępa jestem na takie rzeczy :eviltong: Quote
marta1624 Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 [quote name='dOgLoV']A ja jak chce sie zalogować to mi jakiś biuletyn wyskakuje i w ogóle nie mogę galerii wyszukać :mad: za tępa jestem na takie rzeczy :eviltong:[/QUOTE] Nie ty jedna tępa jesteś, nawet nie wiesz ile mi zajęło ogarnięcie tego w stopniu średnio zadowalającym :D Quote
*Magda* Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Chomik jest nie tylko roślinożercą, ale też mięsożercą ;) Ja moim dawałam co kilka dni surową wołowinkę. Odrobinę, bo wielkości paznokcia od kciuka ;) Ale możesz dać gotowane albo kulkę suchej karmy psiej/kociej ;) Quote
łamAga Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 [quote name='marta1624']Nie ty jedna tępa jesteś, nawet nie wiesz ile mi zajęło ogarnięcie tego w stopniu średnio zadowalającym :D[/QUOTE] To ja musze się jeszcze wiele do takiego stopnia nauczyć :lol: Quote
marta1624 Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 [quote name='magdabroy']Chomik jest nie tylko roślinożercą, ale też mięsożercą ;) Ja moim dawałam co kilka dni surową wołowinkę. Odrobinę, bo wielkości paznokcia od kciuka ;) Ale możesz dać gotowane albo kulkę suchej karmy psiej/kociej ;)[/QUOTE] O dzięki tego nie wiedziałam ;) Czytałam kiedyś na jakimś forum ale wzięłam to za żart :D Aga powoli się nauczysz. Np za 20lat będziesz umieć :diabloti: Quote
marta1624 Posted August 29, 2014 Author Posted August 29, 2014 [quote name='zuzaw']Witam chomik przesłodki[/QUOTE] Hejka ;) Chomiś dziękuje, od tych konplementów to już się rozpływa w słodyczy :D Quote
marta1624 Posted August 29, 2014 Author Posted August 29, 2014 No i spacerek zaliczony, 2h chodziłyśmy z kol i Szagim (niestety pani od Notka zachrowała :(). I byłam nad wodą z psami, bo pogoda super ;) Oby się utrzymała, idealnie na dworze :loveu: Wieczorem idę po tatę do pracy, to trzymajcie kciuki żebym nie znalazła jakiegoś zwierza :D Quote
łamAga Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Hejka ;) U nas też pogoda super , nawet troche za ciepło :lol: Musisz uważać z tymi zwierzakami bo to chyba zaraźliwe jest , wczoraj wchodze do łazienki przed spaniem a tam zaba :evil_lol: siedziała sobie na środku i się gapiła , zanim się zastanowiłam co by z nią zrobić to spierdzieliła mi pod szafkę i zniknęła , dzisiaj Sebek z latarką jej szukał ale nie znalazł , ciekawe jak Ona w ogóle tam wlazła do tej łazienki :lol: Quote
Ty$ka Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Nie wiedziałam, że chomiki jedzą mięso, łał :O Na dogo tyle człowiek się uczy :loveu: Ciesze się, że spacer udany. Masz fotki? Quote
marta1624 Posted August 29, 2014 Author Posted August 29, 2014 Fotek niestety nie mam ze spacerku, ale z wypadu nad wodę mam kilka ;) A kciuków za bardzo nie trzymałyście, bo się szczylek przyplątał i szedł ze mną po tatę :D Na szczęście jak wracaliśmy to domek się odnalazł ;) Ale tata dał zakaz wychodzenia po siebie :diabloti: [IMG]http://i61.tinypic.com/2zpma2e.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 [quote name='Aleksandra95']Ja w większości siedze na tel :D[/QUOTE] Może i ja kiedyś się naumiem :evil_lol: [quote name='marta1624']Fotek niestety nie mam ze spacerku, ale z wypadu nad wodę mam kilka ;) A kciuków za bardzo nie trzymałyście, bo się szczylek przyplątał i szedł ze mną po tatę :D Na szczęście jak wracaliśmy to domek się odnalazł ;) Ale tata dał zakaz wychodzenia po siebie :diabloti: [url]http://pl.tinypic.com/r/2zpma2e/8[/url][/QUOTE] hahahahaha może Ty lepiej na prawde nie ruszaj się z domu :lol: fajny szczylek :lol: Quote
marta1624 Posted August 29, 2014 Author Posted August 29, 2014 [quote name='dOgLoV']Może i ja kiedyś się naumiem :evil_lol: hahahahaha może Ty lepiej na prawde nie ruszaj się z domu :lol: fajny szczylek :lol:[/QUOTE] No zamknę się w pokoju :diabloti: Jutro jedziemy znowu na grzybki (ostatnio w fatalne miejsce, więc mało. Jutro w nnasze sprawdzone z lat poprzednich ;)). Quote
łamAga Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 raczej to nie pomoże :eviltong: jak Ty tak zwierzaki przyciągasz to dają rade wejść nawet przez zamknięte okno :diabloti: Tez bym sie przejechała ale gdyby mi ktoś obiecał ze nie bedzie tam pajeczyn i pająków :eviltong: Quote
Recommended Posts