Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yuki_']A ten syryj z ogłoszenia??[/QUOTE]
Pisałam wiadomość ale cisza. Dostałam zdjęcie nowego chomisia ze znajomego sklepu, i prawdopodobnie będzie dżungar ;) Tylko z rodzicami jeszcze problem :(

Hejka Madzia ;)

Noo, przestało wreszcie padać :multi:

Posted

[quote name='Yuki_']U mnie to nie przejdzie.
Dostanę szlabany, jeszcze matka zrobi mojej Fidze coś albo zabierze laptopa. i nie wiadomo co jeszcze zrobi, bo zdolna jest do wszystkiego...[/QUOTE]
Współczuję :shake: U mnie to tylko 10 minut gadki ;)

Magda pewnie tak zrobię, ale poczekam na dobrą okazję- czyli kiedy tata będzie w idealnym nastroju :D Bo mama to na 100% się nie zgodzi, i pewnie przez jakieś pół roku nie zauważy chomisia :D Ale tata musi być w dobrym nastroju, to będzie mniej gadania ;) A za ten czas odświeżę klatkę, posprawdzam co muszę kupić, co mam itp. ;)

Posted

Hejka laski ;) Dzisiaj idę na skromny spacerek- tylko 1 obcy pies :diabloti: A na serio to biorę moje 3 psiaki i kol z goldenem na spacerek, więc gotki pewnie będą ;) No tylko trzeba zapoznać goldenkę i Majkę ze sobą ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Gotek nie musisz dawac , ważne żeby fotki były :evil_lol:[/QUOTE]
Ja wolę gotki :diabloti:

Angi na razie klatka stoi pusta od wczoraj, nikt jej nie zauważył :D A schowana nie jest, na komodzie :D