łamAga Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='marta1624']Już sobie to wyobraziłam :D[/QUOTE] ja nie bo zanim by się dojrzały to Marta od Lunki by je zjadła :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='dOgLoV']ja nie bo zanim by się dojrzały to Marta od Lunki by je zjadła :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: Quote
łamAga Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='marta.k9080']:diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: sama bym rwała :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 powiedziałam mamie żeby rurki kupiła jutro:diabloti: Quote
łamAga Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='marta.k9080']powiedziałam mamie żeby rurki kupiła jutro:diabloti:[/QUOTE] ja najpierw do lekarza pojde a pozniej stwierdze czy bede jadła coś słodkiego :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 jak se pomyślę,że na obiad mam jutro zupę,to mogę się napchać słodyczami...w końcu to tylko zupa:diabloti: Quote
łamAga Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Ty nawet jak byś świniaka miała na obiad to możesz sobie pozwolić , ja nawet pry zupie musze stopować :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 Ja planuje kupić jeszcze rurek, bo właśnie 2 paczkę zaczęłam :mdleje: Quote
łamAga Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='marta1624']Ja planuje kupić jeszcze rurek, bo właśnie 2 paczkę zaczęłam :mdleje:[/QUOTE] normalnie grzeszysz :lol: Quote
*Magda* Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Marta, co by Ci te rurki nie wyszły tę samą stroną co wchodzą :diabloti: Quote
marta1624 Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 A i cycki jakoś nie większe... :diabloti: Quote
marta1624 Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='magdabroy']Marta, co by Ci te rurki nie wyszły tę samą stroną co wchodzą :diabloti:[/QUOTE] Nie wyjdą :eviltong: Najwyżej drugą :D Quote
łamAga Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 w co jak w co ale w cycki to na pewno Ci nie wejdą :eviltong: zajdz w ciąże zobaczysz jak Ci urosną :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 W ciąży to mi urośnie zwłaszcza coś innego :D Se wypcham stanik :diabloti: Quote
rashelek Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 A ja wczoraj wieczorem pochłonęłam całą Milkę Oreo :loveu: Ale nie łudzę się, że pójdzie w cycki :evil_lol: Quote
Talia Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Widzę, że nie tylko mnie atakują słodkości. Odkąd jestem u TŻ (czyli od końcówki czerwca) jem jak nienormalna. Pół mojego dnia to jest jedzenie. Tylko spacer z psami, trochę tresury z małą i ciągle siedzę na tym forum... Ale z drugiej strony gdzie ja tu mam wyjść? Chyba w końcu muszę jechać na jakiś spacer, bo aż mi głupio. :shake: Wczoraj oznajmiłam wszem i wobec, że jestem grubasem :diabloti: Właśnie zjadłam miskę owsianki. Czas chyba kupić syrop na sraczkę i zażywać co kilka dni :razz: Quote
marta1624 Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 Hejka dziewczyny ;) No ja to łasuch, jem duużo :D Ale dzisiaj nie pada to na spacerek pójdę, może spalę :D Quote
łamAga Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Mi zostały jedynie chipsy z paru dni i arbuz :roll: Quote
marta1624 Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 A ja dzisiaj zjadłam wszystkie rurki :D Jeszcze jutro dokupię (mam nadzieję ;)). No i po spacerku, ludzi tyle co komarów nad zalewem, zero swobody :roll: Lucek tatę wyszarpał (cały spacer smyczowy) i tata ma dość :D Bo układ był- tata prowadzi małego, ja Kaję. Więc tata na smyczy, a moja luzem bo się słucha w stopniu zadowalającym :D Quote
kalyna Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 hahaha to u mnie jest tak, że jak idę z Owczarami, a moja mama/siostra idą z Ciapkiem.. i kto jest bardziej zmęczony, zziajany i ponaciągany? no przecież nie ja :loveu: Ale z Was żarłoki, ja próbuję się odchudzać (znowu!) a Wy ciągle o jedzeniu i jedzeniu :shake: Quote
marta1624 Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 Bo my chcemy tłuste chodzić, więc żremy :D To masz jak u mnie- ja idę spokojnie z Kajką, zależy od miejsca i czasu luzem lub na smyczy, a rodzice wyciągani na wszystkie strony przez Lucka :D On jak idzie to aż dyszy, tak ciągnie. Ale cóż, malutki biedny piesek.... Tata się wkurza, a mama tylko: przesadzacie, da się wytrzymać :D Quote
Guest wolfheart Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='marta1624']Bo my chcemy tłuste chodzić, więc żremy :D[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakbym tyła od tego co jem ,to chyba bym się toczyła już jak beczka Quote
łamAga Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Hejka ;) Ja zjadłam obiad i od razu usiadłam do kamyków :lol: odchudzanie jest nie fajne :evil_lol: Quote
Recommended Posts