Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ja nie bo zanim by się dojrzały to Marta od Lunki by je zjadła :evil_lol:[/QUOTE]

:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

powiedziałam mamie żeby rurki kupiła jutro:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']powiedziałam mamie żeby rurki kupiła jutro:diabloti:[/QUOTE]

ja najpierw do lekarza pojde a pozniej stwierdze czy bede jadła coś słodkiego :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

jak se pomyślę,że na obiad mam jutro zupę,to mogę się napchać słodyczami...w końcu to tylko zupa:diabloti:

Posted

Widzę, że nie tylko mnie atakują słodkości. Odkąd jestem u TŻ (czyli od końcówki czerwca) jem jak nienormalna. Pół mojego dnia to jest jedzenie. Tylko spacer z psami, trochę tresury z małą i ciągle siedzę na tym forum... Ale z drugiej strony gdzie ja tu mam wyjść? Chyba w końcu muszę jechać na jakiś spacer, bo aż mi głupio. :shake: Wczoraj oznajmiłam wszem i wobec, że jestem grubasem :diabloti:
Właśnie zjadłam miskę owsianki. Czas chyba kupić syrop na sraczkę i zażywać co kilka dni :razz:

Posted

A ja dzisiaj zjadłam wszystkie rurki :D Jeszcze jutro dokupię (mam nadzieję ;)).

No i po spacerku, ludzi tyle co komarów nad zalewem, zero swobody :roll: Lucek tatę wyszarpał (cały spacer smyczowy) i tata ma dość :D Bo układ był- tata prowadzi małego, ja Kaję. Więc tata na smyczy, a moja luzem bo się słucha w stopniu zadowalającym :D

Posted

hahaha to u mnie jest tak, że jak idę z Owczarami, a moja mama/siostra idą z Ciapkiem.. i kto jest bardziej zmęczony, zziajany i ponaciągany? no przecież nie ja :loveu:

Ale z Was żarłoki, ja próbuję się odchudzać (znowu!) a Wy ciągle o jedzeniu i jedzeniu :shake:

Posted

Bo my chcemy tłuste chodzić, więc żremy :D

To masz jak u mnie- ja idę spokojnie z Kajką, zależy od miejsca i czasu luzem lub na smyczy, a rodzice wyciągani na wszystkie strony przez Lucka :D On jak idzie to aż dyszy, tak ciągnie. Ale cóż, malutki biedny piesek.... Tata się wkurza, a mama tylko: przesadzacie, da się wytrzymać :D

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Bo my chcemy tłuste chodzić, więc żremy :D[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakbym tyła od tego co jem ,to chyba bym się toczyła już jak beczka