Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Majka to wieloryb babci :D Były kiedyś tu z nią zdjęcia, taka jasnobrązowa ;)

Marta my teraz takie spacerki grupowe cosik mamy, nie wiem czemu tak wzięło :D Jutro idziemy szukać Notka (seter angielski) i kundelosa Szagiego ale nie wiem czy zdjęcia będą ;) No ale za to rzadko do Nera (bokser) chodzimy, bo się wprowadziła onka która chce nas zjeść, więc tylko buziak przez płot. No i Aresa (tego co został oddany) wcale nie spotykamy :( Ogólnie jakoś grupa się powiększa, bo doszedł Aro (wielkie owczarkowate coś),seter Noti i dalmat Dingo (to są psiaki do zabaw, nie licze tych co tylko przywitanie ;))

Posted

[quote name='marta1624']Tak i jestem z tego powodu strasznie niezadowolona :/ Majka zżera wszystko na swojej drodze, na spacerze ciągnie, więc po tygodniu będę miała dość :([/QUOTE]

To poczujesz sie jak ja z Qwendą , przed nią też trzeba wszystko chować , tylko tyle że na spacerach nie ciągnie :lol:

Posted

[quote name='marta1624']
Marta my teraz takie spacerki grupowe cosik mamy, nie wiem czemu tak wzięło :D Jutro idziemy szukać Notka (seter angielski) i kundelosa Szagiego ale nie wiem czy zdjęcia będą ;) No ale za to rzadko do Nera (bokser) chodzimy, bo się wprowadziła onka która chce nas zjeść, więc tylko buziak przez płot. No i Aresa (tego co został oddany) wcale nie spotykamy :( Ogólnie jakoś grupa się powiększa, bo doszedł Aro (wielkie owczarkowate coś),seter Noti i dalmat Dingo (to są psiaki do zabaw, nie licze tych co tylko przywitanie ;))[/QUOTE]

I wszystko stało się dla mnie jasne :evil_lol:
Faaajnie, że tak Wam się grono spacerowe powiększa! A psy bawią się ze sobą czy raczej to wspólne spacery tylko?

Posted

[quote name='rashelek']I wszystko stało się dla mnie jasne :evil_lol:
Faaajnie, że tak Wam się grono spacerowe powiększa! A psy bawią się ze sobą czy raczej to wspólne spacery tylko?[/QUOTE]
Z tymi jest zabawa ;) Mamy grupę co tylko spacer raz na jakiś czas, ale tamtych nie liczę :D Tylko na początku moja zawsze musi ustawić chłopów, że pod spódniczkę się nie zagląda :D
Pierwszy raz jak z kol gadałam to mówiłam że moja z jej sunią raczej się nie dogada, bo jej jest zbyt ruchliwa i skacze po psach. Ale o dziwo Kajka mnie zaskoczyła i od razu zaiskrzyło :D

Aga, to współczuję ci tym bardziej :D Ja mam ją mieć na tydzień, a już mam dość (chociaż jeszcze u mnie jej nie ma :D)

Posted

[quote name='marta1624']O ile mnie nie zje, jak już wciągnie cały dom :D[/QUOTE]

To skombinuj gdzieś klatke i ją tam trzymaj :evil_lol:

Moja tesciowa teraz bedzie sasiadce na spacery labka wyprowadzać :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']To skombinuj gdzieś klatke i ją tam trzymaj :evil_lol:

Moja tesciowa teraz bedzie sasiadce na spacery labka wyprowadzać :evil_lol:[/QUOTE]
Niech przyprowadzi do ciebie :D

Klatkę? No co ty, jeszcze koszty :D Łańcuch gdzieś jakiś znajdę u babci w kupie złomu :D

Posted

[quote name='marta1624']Niech przyprowadzi do ciebie :D

Klatkę? No co ty, jeszcze koszty :D Łańcuch gdzieś jakiś znajdę u babci w kupie złomu :D[/QUOTE]

Miała być u nas bo to suczka ale sasiadka stwierdziła że ma kojec i w nim budę , to pies bedzie w kojcu siedział a tesciowa ma tylko chodzić i sprawdzac czy ma jeśc pić i na spacery z nią chodzić :roll:

Posted

[quote name='marta1624']To jest labek podwórkowy? To w sumie lepiej chyba już by było jej u was niż w kojcu :/ A ile czasu?[/QUOTE]

Nie no to jest labek domowy , ale ta rodzina jest troche pojeba...a tzn trudna do zrozumienia , ta sasiadka tutaj mieszkała , kilka domów dalej , pozniej jej córka kupiła jej i jej mężowi mieszkanie w bloku , wyremontowała im je i się zamienili , ta sąsiadka poszła z mężem na bloki a jej córka z mężem i dzieciakami zamieszkała tutaj , więc labek poszedł na bloki , ale uwaga , Oni mają jeszcze kotkę , domową , wykastrowali ją żeby móc ją wypuszczać na dwór, i ta kotka została tutaj , ta ich córka pare miesiecy temu urodziła drugiego synka i lekarza nie badajac go stwierdzili ze jest uczulony na koty , i mąż tej córki okazje sie ze wywiózł gdzies tego kota , ta sąsiadka łaziła szukała go , płakała gdzie jest jej koteczek , a tej uj sie nie przyznał , w koncu sie wszystko wydało i kotek wrocił strasznie wychudzony przestraszony :mad:no zabiła bym gnoja :mad:no i ta sasiadka jedzie na wakacje , to córka jej sie nie zajmie labkiem bo pies fe brydny ( mieszka w bloku) i w ogóle i moze jej wlasnie tylko ten kojec ewentualnie udostępnić :mdleje: taka córeczka :roll:

Posted

[quote name='marta1624']Aha no fajna rodzinka nie ma co :( Najprościej powiedzieć że pies jest fe a kot uczula :/[/QUOTE]

dokładnie :roll: ale ta córka dziwna , pies bedzie za domem w kojcu a Ona nie mozemu mu iść dac jesc i pic tylko moja tesciowa ma leciec :stupid:

Posted

[quote name='dOgLoV']dokładnie :roll: ale ta córka dziwna , pies bedzie za domem w kojcu a Ona nie mozemu mu iść dac jesc i pic tylko moja tesciowa ma leciec :stupid:[/QUOTE]

No wiesz bo by się zaraziła od niej czymś :roll: Toż to same pchły i syf :roll:

Posted

[quote name='marta1624']No wiesz bo by się zaraziła od niej czymś :roll: Toż to same pchły i syf :roll:[/QUOTE]

fakt :splat:

ale zdjecia moze będą wspólne psiaków , bo mamy zamiar od czasu do czasu ja brac na podwórko zeby z Neronem poszalała , albo na pola na lince co by nam nie zwiała czasami :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Chcesz mnie katować zdjęciami labka :mdleje: :D

Zabierajcie ją, zawsze to jakiś kontakt z człowiekiem/psami, a nie tylko kojec ;) A Qwendi i Neron ją znają?[/QUOTE]

oczywiscie że chce :evil_lol:

Qwendi ją zna , Neron nie , ale myślę że nie bedzie porblemu , jak Sebastian ryknie to Neron ustąpi a Qwendi się uwali i będzie pewnie spać hehe :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']oczywiscie że chce :evil_lol:

Qwendi ją zna , Neron nie , ale myślę że nie bedzie porblemu , jak Sebastian ryknie to Neron ustąpi a Qwendi się uwali i będzie pewnie spać hehe :evil_lol:[/QUOTE]
Sebastian ma posłuch :D

Ja myślę że pies z suką prędzej się dogada (tak staroświecko myślę :D)- chociaż wiem, że są różne sytuacje i nieraz to nie działa ;) Moja z sukami różnie, ale psy są the best! :D A Neron taki lovelas to się powinien ucieszyć :D

Posted

[quote name='marta1624']Sebastian ma posłuch :D

Ja myślę że pies z suką prędzej się dogada (tak staroświecko myślę :D)- chociaż wiem, że są różne sytuacje i nieraz to nie działa ;) Moja z sukami różnie, ale psy są the best! :D A Neron taki lovelas to się powinien ucieszyć :D[/QUOTE]

Neron z Abbe , labką kuzynki sie tak zawsze wyszalał że padał jak kawka i nie miał siły łapą ruszyć wiec teoretycznie nie powinno być problemu , tylko że z kolei ma wielki uraz do biszkoptowych labków a ta suka jest biszkoptowa więc moze być różnie ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Neron z Abbe , labką kuzynki sie tak zawsze wyszalał że padał jak kawka i nie miał siły łapą ruszyć wiec teoretycznie nie powinno być problemu , tylko że z kolei ma wielki uraz do biszkoptowych labków a ta suka jest biszkoptowa więc moze być różnie ;)[/QUOTE]
Będzie dobrze ;) Martwisz się jak ja co do Szilki od kol ciężarówki ;) Wtedy też mówiłam że się źle skończy, a tu jak matka z córką ;) Neron wyszaleje się lepiej niż na spacerze :D

Posted

[quote name='marta1624']Będzie dobrze ;) Martwisz się jak ja co do Szilki od kol ciężarówki ;) Wtedy też mówiłam że się źle skończy, a tu jak matka z córką ;) Neron wyszaleje się lepiej niż na spacerze :D[/QUOTE]

Oby ;)

już sie doczekac nie mogę , podobno jadą na tydzien lub na 10 dni , więc trochę ich nie będzie ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Chcesz mnie katować zdjęciami labka :mdleje: :D [/QUOTE]

znam kilka labków w moim mieście,wszystkie to ciapy:diabloti: