marta1624 Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='Yuki_']Ale ja gadam z nimi na Fb, nie meilowo :mdleje:[/QUOTE] Dlatego właśnie się dziwię że masz problem. A zdjęcia mam 3 jednak z dzisiaj :D Quote
Aleksa. Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Też bym poszła nad wodę.. muszę się w końcu zmotywować i znaleźć czas.. :roll: Quote
marta1624 Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='Aleksandra95']Też bym poszła nad wodę.. muszę się w końcu zmotywować i znaleźć czas.. :roll:[/QUOTE] Ty masz lepszą wodę ;) Ja mam iść w środę, o ile pogoda się utrzyma ;) Quote
Aleksa. Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='marta1624']Ty masz lepszą wodę ;) Ja mam iść w środę, o ile pogoda się utrzyma ;)[/QUOTE] Dlaczego lepsza ? :cool3: Quote
marta1624 Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 Bo pewnie sama tez pójdziesz pływać. A ta moja tu blisko to tylko dla odważnych, i lepiej się nie napić :D Quote
Aleksa. Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Coś Ty, ja pływać nie umiem, a i muszę jakąś wode znaleźć :D mam koło siebie jakieś jeziorko, ale nie dość, że żeby ttam się dostać muszę tyle burków na wsi mijać, że aż się odechciewa .. :/ AAAA, w ciągu 2 min zrobiło się czarno zaraz burza walnie.. boję się :x Quote
marta1624 Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='dOgLoV']a gdzie fotka jak Ty się moczysz ? :eviltong:[/QUOTE] Kaja mi nie zrobiła:D Quote
maxishine. Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='Aleksandra95']Coś Ty, ja pływać nie umiem, a i muszę jakąś wode znaleźć :D mam koło siebie jakieś jeziorko, ale nie dość, że żeby ttam się dostać muszę tyle burków na wsi mijać, że aż się odechciewa .. :/ AAAA, w ciągu 2 min zrobiło się czarno zaraz burza walnie.. boję się :x[/QUOTE] Pływać nie umiesz? Wstydź się, ja od 7 roku pływam. :grins: U mnie godzinę temu burza poszła sobie :p Quote
marta1624 Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='Aleksandra95']Coś Ty, ja pływać nie umiem, a i muszę jakąś wode znaleźć :D mam koło siebie jakieś jeziorko, ale nie dość, że żeby ttam się dostać muszę tyle burków na wsi mijać, że aż się odechciewa .. :/ AAAA, w ciągu 2 min zrobiło się czarno zaraz burza walnie.. boję się :x[/QUOTE] No to widzę że masz przeboje z wodą jak ja, nie takie hop siup :D Ja tam się kąpie nad zalewem, ale woda do czystych nie należy ;) A burzy nie bój się, wtul się w sierściucha :D Quote
marta1624 Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='Yuki_']Pływać nie umiesz? Wstydź się, ja od 7 roku pływam. :grins: U mnie godzinę temu burza poszła sobie :p[/QUOTE] Byle nie do mnie! :D U mnie podgrzmiewało, ciemno się zrobiło, ale przeszła bokiem ;) Quote
Aleksa. Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Ja się kiedyś przytopiłam, potem miałam indywidualnego ratownika i nic.. po prostu się boję ;) Ale teraz jak raz na rok albo dwa :diabloti: jestem na basenie to sama powoli coś próbuję.. trochę przy śnanie, a osttanio w miarę mi szło.. co prawda własnym stylem :diabloti: Quote
maxishine. Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='Aleksandra95']Ja się kiedyś przytopiłam, potem miałam indywidualnego ratownika i nic.. po prostu się boję ;) Ale teraz jak raz na rok albo dwa :diabloti: jestem na basenie to sama powoli coś próbuję.. trochę przy śnanie, a osttanio w miarę mi szło.. co prawda własnym stylem :diabloti:[/QUOTE] Własnym stylem czyli jakim? :diabloti: Na pieska? :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='Aleksandra95']Ja się kiedyś przytopiłam, potem miałam indywidualnego ratownika i nic.. po prostu się boję ;) Ale teraz jak raz na rok albo dwa :diabloti: jestem na basenie to sama powoli coś próbuję.. trochę przy śnanie, a osttanio w miarę mi szło.. co prawda własnym stylem :diabloti:[/QUOTE] Styl na topielca? :D Quote
łamAga Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='marta1624']Kaja mi nie zrobiła:D[/QUOTE] No co za Kaja no :mad: do kojca z nią :eviltong: Quote
marta1624 Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='dOgLoV']No co za Kaja no :mad: do kojca z nią :eviltong:[/QUOTE] No co ty, za dobrze by miała :D Na półmetrowy łańcuch :diabloti: Quote
maxishine. Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='marta1624']No co ty, za dobrze by miała :D Na półmetrowy łańcuch :diabloti:[/QUOTE] Do piwnicy na łańcuch 50 cm :diabloti: Quote
marta1624 Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='Yuki_']Do piwnicy na łańcuch 50 cm :diabloti:[/QUOTE] Niestety na budowie jestem to piwnicy nie mam :( Ale mogę odbudować ją pustakami, żeby się ruszyć nie mogła :D Quote
Ty$ka Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 O fotki :D Jakoś pieski się za bardzo nie moczą na nich, tylko Kaja :p Ja pływać też nie umiem i się boję. Kilka razy się topiłam no i cóż... Quote
maxishine. Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 No to ja nie wiem gdzie wy pływacie że się topicie :shake: Quote
marta1624 Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='Ty$ka']O fotki :D Jakoś pieski się za bardzo nie moczą na nich, tylko Kaja :p Ja pływać też nie umiem i się boję. Kilka razy się topiłam no i cóż...[/QUOTE] Bo tylko Kaja na widok wody szaleje :D Mały pływa rzadziej (z reguły do mnie, lub jak zabawka jest bliżej rzucona), lub jak potrzymam Kaję (bo ona ma chęć zabawy, jak mały nie dotyka łapami podłoża :D) Moja mama tez się boi wody, wejdzie max do kolan. Podobno kiedyś dziadek ją wrzucił do wody, bo tak uczył pływać, i się podtopiła. No i lęk został :roll: Quote
Ty$ka Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='Yuki_']No to ja nie wiem gdzie wy pływacie że się topicie :shake:[/QUOTE] W wodzie :D Quote
łamAga Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='marta1624']No co ty, za dobrze by miała :D Na półmetrowy łańcuch :diabloti:[/QUOTE] ooo albo tak , kara musi być :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='dOgLoV']ooo albo tak , kara musi być :evil_lol:[/QUOTE] Z pewnością będzie wiedzieć o co chodzi :D Quote
łamAga Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='marta1624']Z pewnością będzie wiedzieć o co chodzi :D[/QUOTE] No ba :evil_lol: Quote
Recommended Posts