Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']Też bym poszła nad wodę.. muszę się w końcu zmotywować i znaleźć czas.. :roll:[/QUOTE]
Ty masz lepszą wodę ;) Ja mam iść w środę, o ile pogoda się utrzyma ;)

Posted

Coś Ty, ja pływać nie umiem, a i muszę jakąś wode znaleźć :D mam koło siebie jakieś jeziorko, ale nie dość, że żeby ttam się dostać muszę tyle burków na wsi mijać, że aż się odechciewa .. :/

AAAA, w ciągu 2 min zrobiło się czarno zaraz burza walnie.. boję się :x

Posted

[quote name='Aleksandra95']Coś Ty, ja pływać nie umiem, a i muszę jakąś wode znaleźć :D mam koło siebie jakieś jeziorko, ale nie dość, że żeby ttam się dostać muszę tyle burków na wsi mijać, że aż się odechciewa .. :/

AAAA, w ciągu 2 min zrobiło się czarno zaraz burza walnie.. boję się :x[/QUOTE]
Pływać nie umiesz? Wstydź się, ja od 7 roku pływam. :grins:

U mnie godzinę temu burza poszła sobie :p

Posted

[quote name='Aleksandra95']Coś Ty, ja pływać nie umiem, a i muszę jakąś wode znaleźć :D mam koło siebie jakieś jeziorko, ale nie dość, że żeby ttam się dostać muszę tyle burków na wsi mijać, że aż się odechciewa .. :/

AAAA, w ciągu 2 min zrobiło się czarno zaraz burza walnie.. boję się :x[/QUOTE]
No to widzę że masz przeboje z wodą jak ja, nie takie hop siup :D Ja tam się kąpie nad zalewem, ale woda do czystych nie należy ;)

A burzy nie bój się, wtul się w sierściucha :D

Posted

[quote name='Yuki_']Pływać nie umiesz? Wstydź się, ja od 7 roku pływam. :grins:

U mnie godzinę temu burza poszła sobie :p[/QUOTE]

Byle nie do mnie! :D U mnie podgrzmiewało, ciemno się zrobiło, ale przeszła bokiem ;)

Posted

Ja się kiedyś przytopiłam, potem miałam indywidualnego ratownika i nic.. po prostu się boję ;)
Ale teraz jak raz na rok albo dwa :diabloti: jestem na basenie to sama powoli coś próbuję.. trochę przy śnanie, a osttanio w miarę mi szło.. co prawda własnym stylem :diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Ja się kiedyś przytopiłam, potem miałam indywidualnego ratownika i nic.. po prostu się boję ;)
Ale teraz jak raz na rok albo dwa :diabloti: jestem na basenie to sama powoli coś próbuję.. trochę przy śnanie, a osttanio w miarę mi szło.. co prawda własnym stylem :diabloti:[/QUOTE]
Własnym stylem czyli jakim? :diabloti: Na pieska? :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Ja się kiedyś przytopiłam, potem miałam indywidualnego ratownika i nic.. po prostu się boję ;)
Ale teraz jak raz na rok albo dwa :diabloti: jestem na basenie to sama powoli coś próbuję.. trochę przy śnanie, a osttanio w miarę mi szło.. co prawda własnym stylem :diabloti:[/QUOTE]
Styl na topielca? :D

Posted

[quote name='Yuki_']Do piwnicy na łańcuch 50 cm :diabloti:[/QUOTE]
Niestety na budowie jestem to piwnicy nie mam :( Ale mogę odbudować ją pustakami, żeby się ruszyć nie mogła :D

Posted

O fotki :D Jakoś pieski się za bardzo nie moczą na nich, tylko Kaja :p

Ja pływać też nie umiem i się boję. Kilka razy się topiłam no i cóż...

Posted

[quote name='Ty$ka']O fotki :D Jakoś pieski się za bardzo nie moczą na nich, tylko Kaja :p

Ja pływać też nie umiem i się boję. Kilka razy się topiłam no i cóż...[/QUOTE]
Bo tylko Kaja na widok wody szaleje :D Mały pływa rzadziej (z reguły do mnie, lub jak zabawka jest bliżej rzucona), lub jak potrzymam Kaję (bo ona ma chęć zabawy, jak mały nie dotyka łapami podłoża :D)

Moja mama tez się boi wody, wejdzie max do kolan. Podobno kiedyś dziadek ją wrzucił do wody, bo tak uczył pływać, i się podtopiła. No i lęk został :roll: