madziasto4 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Rorinus gratuluję i czekam na fotki maluszka :) Quote
Acia_ Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Oj coś sie Ronidius spóźnia :x Maluszek juz jest od wtorku a fot nima :x Quote
Rorinus Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 a oto foty !! :) [IMG]http://img297.imageshack.us/img297/9919/dsc00089ev8.jpg[/IMG] Chiron w drodze do nowego domu [IMG]http://img374.imageshack.us/img374/2458/dsc00090ds9.jpg[/IMG] Chrion na trwaniku przy stacji CPN :) [IMG]http://img374.imageshack.us/img374/2333/dsc00105kn6.jpg[/IMG] Piesio w Domku i moje kolano XD [IMG]http://img528.imageshack.us/img528/4994/dsc00106zr4.jpg[/IMG] a tu piesio na mojim łóżeczku ;) Quote
Acia_ Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Uuu tu lepsza jakość ni na gie gie ^^ :D :D Slodziuki :loveu: A niemowiłes ze ma na imie Chiron :cool3: Quote
ROZI_ Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Rorinus - gratulacje , piesek jest śliczny:loveu: Quote
danani Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Rorinus']a oto foty !! [URL]http://img528.imageshack.us/img528/4994/dsc00106zr4.jpg[/URL] a tu piesio na mojim łóżeczku ;)[/quote] które niebawem będzie również jego :evil_lol: ślicznioszek :multi: Quote
madziasto4 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Słodziak :) Ogól mu uszyska maszynką albo skróć włoski nożyczkami do paznokci ;) Quote
Rorinus Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='danani']które niebawem będzie również jego :evil_lol: ślicznioszek :multi:[/quote] juz jest xD Quote
agoosia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 nowy nasz kompan!! gratuluje nowego przyjaciela!! niech sie chowa i rosnie zdrowo!! Quote
Aga76 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Nareszcie są zdjęcia :sweetCyb: Cóż za słodziak :mdleje: Przede wszystkim niech się zdrowo chowa :calus: Pozdrawiamy. Quote
Rorinus Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 no chowa sie dobrze tylko ze niejest zbyt chętny do robienia na dworze :) robi kupy o nie ustalonych godzinach i wogule do tego ładuje mi sie na łóżko i budzi mnie wchodzeniem mi na twarz i lizanio-gryzieniem Xd ale mam go 4 dni :) narazie priorytet to czystosc i łóżko :) Quote
duszek01 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 a który York nie wchodzi na łózko i nie budzi lizaniem:lol: Quote
Rorinus Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 moze mi ktos pomoze chodzi o to jak nauczyc psa zeby nie gryzł podczas zabawy i jakie kary stosujecie bo nagrody to np smakołyk a niewidziałem zeby ktos wspominał o karze myslalem nad 2-3 minutowym zamknięciu pieska w łazience samego Quote
danani Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='duszek01']a który York nie wchodzi na łózko i nie budzi lizaniem:lol:[/quote] no właśnie :lol: to chyba nie york u mnie też tak miało być-zimny wychów itd.itp. piesek przyjechał ze swoją budką, w której miał spać ( od hodowcy)-fakt, że po przywiezieniu tam zasnął :lol: budka stała i stoi nadal w pokoju mojej córki następnego poranka wchodzę do pokoju-zaglądam do budki-psa nie ma, rozgladam się po pokoju-psa nie ma :shake: patrzę na łóżko córki, a tam leżący na grzbieciku Iwanek w pozie mówiącej- teraz wam pokażę, gdzie moje miejsce :evil_lol: i tak już zostało, tylko, że śpi ze mną, bo u mnie wygodniej :eviltong: Quote
Acia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 A własnie co do gryzienia: moj Misiu podczas zabawy gryzie rece i nogi :hmmmm: i poniewasz ma juz ostre ząbki to niejest miłe... ...jak temu zapobiec? :) Quote
koregra Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='duszek01']a który York nie wchodzi na łózko i nie budzi lizaniem:lol:[/quote] Mój :razz: bo jest za mała i nie wskoczy:evil_lol: Quote
agoosia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Asia to bardzo proste u mnie poskutkowało z wilkami i z moja Ariką jak szczeniaczek sie z Toba bawi i gryzie tymi szpilkami to nie robiąc zadnej głupiej miny czy pokazujac ze robi zle (wtedy moze dla zabawy zaczac tak robic) mow do niego czule ale wbij mu lekko paznokiec w podniebienie... ilekroc szczeniak bedzie chciał ugrysc bedzie wiedział ze spotka sieto z kontrreakcją i jego tez lekko zaboli... jesli jest uparty z czasem mozesz coraz to mocniej go szczypac ale pamietaj z wyczuciem i nie mow to niego w tym czasie jakby robił cos zle to wazne :) po 4 dniach powinnien mu ten nawyk przejsc Quote
Aga76 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 U mnie po raz kolejny sprawdziła się prosta, bezpieczna i chyba bardzo humanitarna metoda czyli mówienie 'ałłłaa' z odpowiednią intonacją głosu i przerwanie zabawy - od razu następuje koniec wbijania szpilek i po chwili bawimy się dalej bez bólu :loveu: Quote
agoosia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 u mnie jak tak robiłam to Arika sie jeszcze bardziej nakrecała ganiałą po pokoju wskakiwała na łozko gryzla zeskakiwała ganiała i tak w kólko Quote
Acia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 U mnie ,,Ałłłaaa" niedziała ale z paznokciami spróbuje :hmmmm: :D Quote
sugarr Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 A jaka różnica między ZK a tym klubem Psa Rasowego?? Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='sugarr']A jaka różnica między ZK a tym klubem Psa Rasowego??[/quote] Oj duża. :cool3: Klubu psa rasowego NIE POLECAM. Quote
chemicalo Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Agata_B']Oj duża. :cool3: Klubu psa rasowego NIE POLECAM.[/quote] Bo...? :cool3: Quote
Recommended Posts