Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ślicznie dizękujemy :)

Ponieważ jakoś nie mogę wyzdrowieć, a nawał pracy też nie chce ustępować, poprosiłam Ciocię sunia2000 o pomoc w diagnozowaniu Beldżusia.

Posted

Dziękuję za wpłaty - uzupełnię pod koniec tygodnia!
Paula - zapytam następnym razem, na razie czuję się jak maszynka do czytania prac studentów :)

Posted

Zosia123 napisał(a):
Dziękuję za wpłaty - uzupełnię pod koniec tygodnia!
Paula - zapytam następnym razem, na razie czuję się jak maszynka do czytania prac studentów :)

Oby było co czytać ;) bo różnie z tym bywa.
Miziaki dla Belgunia.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Oby było co czytać ;) bo różnie z tym bywa.
Miziaki dla Belgunia.

Na ilość nie narzekam, gorzej z jakością ;)
A cały piątek siedzę na ustnym, już się boję :(

Posted

Rozmawiałam z jednym lekarzem na klinikach, stwierdził że psy takich objawach i po takim zabiegu na podstawie tych wyników ciężko stwierdzić coś konkretnego. Polecił mi lekarza z poradni endoskopii i zalecił endoskopie i ewentualnie kolonoskopie - będzie wtedy widać wszystko jak na dłoni. Na razie do p.doktor nie mogłam sie dodzwonic.W przyszłym tyg mam kilka dni urlopu to bede próbowała ją złapać.Ale jak też się uprze na endoskopie to lipa, nie wiem czy w częstochowie można to zrobić:/

Posted

sunia2000 napisał(a):
Dotarły wpłaty od:
edyta szendzielorz - 5zł
beta - 100zł
kufcio - 30zł
mudliczka - 10zł
Dziękujemy:)

Zosi dopisz w rozliczeniu ostatnie 3 wpłaty:) Właśnie przelałam za kolejny miesiąc 250zł, stan konta wg moich obliczeń 770,50zl

Posted

Już uzupełniam rozliczenie :) Dziękujemy :)

Rozmawiałam przedwczoraj z panią Ewą. Podobno Beldżusiowi trochę się kał ustabilizował i mniej cieknie, nie trzeba juz co chwila myć pupy. Dostaje trochę suchego i trochę barfa z otrębami.
Podobno bardzo poweselał. Tylko jak były te najgorsze upały to wszystkie siedziały w cieniu albo w budach, tylko wieczorem wychodziły. Nawet państwo zorganizowali moczenie łap w stawiku :)

Posted

Nic dziwnego, że psiny nie chciały na ten upał wychodzić, były takie temperatury, że ledwo dało się wytrzymać:shake:
Dobrze, że z przypadłością już troszkę lepiej, ale z tego co piszesz Zosiu, to nadal są problemy, więc trzeba próbować szukać wyjścia z tej sytuacji:roll:

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z panią Ewą. Belgy bardzo wesoły się zrobił, bardzo się cieszy jak pani do niego wychodzi. Kupy się ustabilizowały, pupa też już nie codziennie do mycia i już tak nie śmierdzi jak na początku. Nie jest źle, tyle że on na pewno już domu nie znajdzie.

Posted

Zosia123 napisał(a):
Rozmawiałam dzisiaj z panią Ewą. Belgy bardzo wesoły się zrobił, bardzo się cieszy jak pani do niego wychodzi. Kupy się ustabilizowały, pupa też już nie codziennie do mycia i już tak nie śmierdzi jak na początku. Nie jest źle, tyle że on na pewno już domu nie znajdzie.

Zosia, nigdy nie mów nigdy. Pewnie, że nie będzie łatwo, ale kto nie próbuje ten nie ma...

Posted

paula_t napisał(a):
Zosia, nigdy nie mów nigdy. Pewnie, że nie będzie łatwo, ale kto nie próbuje ten nie ma...

No na pewno :)
Beldżuś ma super charakter, co jest poważnym atutem.

Posted

sunia2000 napisał(a):
Wpłaty z lipca:
20zł-Magda Iżykowska
10zł- szira
100zł- beta1
10zł - Basia nyczka
30zł - Kufcio
50zł- Agata Orlowska
20zł - Zosia123

I dziejsze wpłaty:
5zł - Basia Szendzielorz
10zł- mudliczka

Posted

sunia2000 napisał(a):
Poleciało kolejne 250zł za pobyt Belgy'ego na konto hoteliku:)

Dzięki :) Dobrze że na razie Belgy jest zabezpieczony finansowo :)

Posted

Mam smutną wiadomość... Dzisiaj rano Belgy umarł :(
Podobno zachowywał się normalnie, nic nie wskazywało na to, że coś mu jest. Dzisiaj rano też wszystko wyglądało normalnie, tylko że nie chciał zjeść śniadania. A gdy po godzinie pan zajrzał znowu do psów, Belgy nie żył :( Państwo przypuszczają, że to z upału, bo gorąco jest u nich okropnie, wszystkie psy leżą w cieniu i tylko pod wieczór ożywają. Może serduszko nawaliło, chociaż był przecież badany i weterynarz nie stwierdził problemów z sercem...
Jest mi okropnie przykro, przedłużyliśmy mu życie tylko o 4 miesiące...