Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wstawiaj foty szczesliwa dziewczyno bo znow dzieki twojemu dobremu serduszku jeden psiak znalazl wspanialy domek, dzieki tobie cala masa osob jest szczesliwa a nowej rodzince Fredzia zyczymy samych wspanialych chwil spedzonych z psiakiem jak rowniez dziekujemy za przygarniecie psiny.Ulka a na ciebie juz nastepna bieda czeka w schronie.

• Replies 648
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:laola::laola:
:beerchug: :beerchug: :cunao: :cunao: :cunao:
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Fredku, bądź szczęśliwy!:multi:

Ulu, bardzo, bardzo, bardzo Ci dziękuję :Rose::Rose::Rose:

Posted

:sweetCyb: no to :sweetCyb: super wiadomość :sweetCyb:
Ula, dziękujemy za pomoc i tymczas, wszystkim wspierającym finansowo dziękujemy za rozbicie skarbonek, a nowym właścicielom dziękujemy za dom docelowy i czekamy na relacje :lol:

Posted

Niestety nie zdążyłam zamówić worka karmy dla Fredzia, dostał więc zapas na kilka dni. Ale w przyszłym tyg pójdzie cały wór do nowego domku (potwierdzenie wysłania oczywiście zeskanuję i wstawię) oraz adresówkę do obroży.
I to by było na tyle OD WAS/NAS dla Fredzia.

Powodzenia w nowym życiu chłopczyku mój kochany :loveu:

Posted

Dostałam mmsa :multi::

Jesteśmy już na miejscu FREDI wesoły biega po ogrodzie

a tutaj powtanie z Mamą nowego Pana :loveu: która tak bardzo płakała po stracie tamtego Kropka

Posted

dawno tu nie byłam z powodu braku netu, a tu takie wiesci ze az lzy mi sie w oczach krecą!

cudownie! Ulaa gratuluje i dziekuje za tymczasik! był pod fachowa opieką ! ehh wszyscy jestescie the best!
jak milo czytac takie wiesci!
i lobuziak znalazł swojegio amatora no no...cuda faktycznie sie zdazaja :evil_lol:

Posted

:placz: ale się rozczuliłam :oops: . Dziewczyny jestem z Was dumna. Współpraca na 6. Ulaa, Maciaszek i inni :loveu:

A Fredziowi - Wszystkiego Najlepszego życzę!!!!!

Posted

Co za powitanie Fredzia przez mamme nowego wlasciela psa normalnie ryczec mozna, i pomyslec ze jednak jest wiecej takich ludzi jak my i oby ich przybywalo z dnia na dzien.

Posted

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

I pomyslec że dopiero co martwilismy się o to czy mały wyjdzie z choróbska, a tu już pięky i zdrowy pojechał do SWOJEGO domu :loveu: :multi:

Posted

bea_m napisał(a):
A Ulaa jak zwykle ma zapchaną skrzynkę :mad: . Pewnie wszyscy z gratulacjami wypisują :loveu:

Nie, załatwiamy następnym domki :multi: Trzeba iść za ciosem, Fredzio zrobił wiele dobrego dla swoich pobratymców :p

Posted

A ja troche odbiegne od tematu Fredzia ale tez o kropka chodzi, Mecka ma domek na kropkowatego niestety nie ma dojscia do netu. Skontaktujcie sie z nia telefonicznie. Kto potrzbuje nr telefonu do Mecki prosze o PW to podam.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
A ja troche odbiegne od tematu Fredzia ale tez o kropka chodzi, Mecka ma domek na kropkowatego niestety nie ma dojscia do netu. Skontaktujcie sie z nia telefonicznie. Kto potrzbuje nr telefonu do Mecki prosze o PW to podam.

ten "domek" jest już na dogo... :roll:

Posted

Uwaga, powalę Was :evil_lol:

Dostałam dzisiaj mmsa:

Witam noc minęła spokojnie teraz byliśmy na spacerze i Fredi 1 raz łapał w rzece dołączan fotkę

Widzicie... on jest w rzece aż po sam brzuszek prawie!! :loveu: Kochany chłodzi sobie podwozie i... zapomniał o mnie :roll: Ech, szczęśliwy psiak :multi:

We wrześniu chyba pojedziemy go odwiedzić, kocham te rejony w ktorych teraz mieszka. Jeśli miałabym się przeprowadzić, to właśnie tam. Niesamowici ludzie, miejsca, woda, powietrze... i wspomnienia :roll: Fredziu, jakim Ty jesteś szczęściarzem :loveu: