Ada-jeje Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Wstawiaj foty szczesliwa dziewczyno bo znow dzieki twojemu dobremu serduszku jeden psiak znalazl wspanialy domek, dzieki tobie cala masa osob jest szczesliwa a nowej rodzince Fredzia zyczymy samych wspanialych chwil spedzonych z psiakiem jak rowniez dziekujemy za przygarniecie psiny.Ulka a na ciebie juz nastepna bieda czeka w schronie. Quote
katya Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 :sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb: Quote
maciaszek Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 :laola::laola: :beerchug: :beerchug: :cunao: :cunao: :cunao: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Fredku, bądź szczęśliwy!:multi: Ulu, bardzo, bardzo, bardzo Ci dziękuję :Rose::Rose::Rose: Quote
MichalMi Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 :sweetCyb: no to :sweetCyb: super wiadomość :sweetCyb: Ula, dziękujemy za pomoc i tymczas, wszystkim wspierającym finansowo dziękujemy za rozbicie skarbonek, a nowym właścicielom dziękujemy za dom docelowy i czekamy na relacje :lol: Quote
Ulaa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Niestety nie zdążyłam zamówić worka karmy dla Fredzia, dostał więc zapas na kilka dni. Ale w przyszłym tyg pójdzie cały wór do nowego domku (potwierdzenie wysłania oczywiście zeskanuję i wstawię) oraz adresówkę do obroży. I to by było na tyle OD WAS/NAS dla Fredzia. Powodzenia w nowym życiu chłopczyku mój kochany :loveu: Quote
Ulaa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Dostałam mmsa :multi:: Jesteśmy już na miejscu FREDI wesoły biega po ogrodzie a tutaj powtanie z Mamą nowego Pana :loveu: która tak bardzo płakała po stracie tamtego Kropka Quote
iwonus22 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Czy można wziąść Kropka już na stałe do domciu?Jak TAK to ja jestem ZA Quote
Ambra Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 dawno tu nie byłam z powodu braku netu, a tu takie wiesci ze az lzy mi sie w oczach krecą! cudownie! Ulaa gratuluje i dziekuje za tymczasik! był pod fachowa opieką ! ehh wszyscy jestescie the best! jak milo czytac takie wiesci! i lobuziak znalazł swojegio amatora no no...cuda faktycznie sie zdazaja :evil_lol: Quote
bea_m Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 :placz: ale się rozczuliłam :oops: . Dziewczyny jestem z Was dumna. Współpraca na 6. Ulaa, Maciaszek i inni :loveu: A Fredziowi - Wszystkiego Najlepszego życzę!!!!! Quote
Ada-jeje Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Co za powitanie Fredzia przez mamme nowego wlasciela psa normalnie ryczec mozna, i pomyslec ze jednak jest wiecej takich ludzi jak my i oby ich przybywalo z dnia na dzien. Quote
bea_m Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 A Ulaa jak zwykle ma zapchaną skrzynkę :mad: . Pewnie wszyscy z gratulacjami wypisują :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: I pomyslec że dopiero co martwilismy się o to czy mały wyjdzie z choróbska, a tu już pięky i zdrowy pojechał do SWOJEGO domu :loveu: :multi: Quote
Ulaa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 bea_m napisał(a):A Ulaa jak zwykle ma zapchaną skrzynkę :mad: . Pewnie wszyscy z gratulacjami wypisują :loveu: Nie, załatwiamy następnym domki :multi: Trzeba iść za ciosem, Fredzio zrobił wiele dobrego dla swoich pobratymców :p Quote
Ruth Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 :multi::multi::multi::multi: Super!!!! Następna szczęśliwa psinka! No to Fredi, powodzenia w nowym domku :thumbs:. Quote
Pianka Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 No to zmieniamy tytuł i przenosimy :multi: Quote
madzia828 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 super super :multi::multi: Fredi powodzenia;) Quote
Diana S Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Co za radosc iz Fredzik ma wymarzony domek... bedzie kochany...zdjecie z nowa pancia juz pokazalao ze tak bedzie!:multi::multi::smilecol::laola: Quote
Ulaa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 A ja się teraz przyjrzałam i widzę, że nowa Pańcia ma nawet ubranko w kropki :lol: Quote
Ada-jeje Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 A ja troche odbiegne od tematu Fredzia ale tez o kropka chodzi, Mecka ma domek na kropkowatego niestety nie ma dojscia do netu. Skontaktujcie sie z nia telefonicznie. Kto potrzbuje nr telefonu do Mecki prosze o PW to podam. Quote
Akitka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Ale mnie tu dawno nie było, a tu takie wieści... Hurra! :multi:Powodzenia dla Fredzia w nowym domeczku... :kciuki: Quote
Ulaa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Ada-jeje napisał(a):A ja troche odbiegne od tematu Fredzia ale tez o kropka chodzi, Mecka ma domek na kropkowatego niestety nie ma dojscia do netu. Skontaktujcie sie z nia telefonicznie. Kto potrzbuje nr telefonu do Mecki prosze o PW to podam. ten "domek" jest już na dogo... :roll: Quote
Ulaa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Uwaga, powalę Was :evil_lol: Dostałam dzisiaj mmsa: Witam noc minęła spokojnie teraz byliśmy na spacerze i Fredi 1 raz łapał w rzece dołączan fotkę Widzicie... on jest w rzece aż po sam brzuszek prawie!! :loveu: Kochany chłodzi sobie podwozie i... zapomniał o mnie :roll: Ech, szczęśliwy psiak :multi: We wrześniu chyba pojedziemy go odwiedzić, kocham te rejony w ktorych teraz mieszka. Jeśli miałabym się przeprowadzić, to właśnie tam. Niesamowici ludzie, miejsca, woda, powietrze... i wspomnienia :roll: Fredziu, jakim Ty jesteś szczęściarzem :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 A Ulu Ty jesteś wspaniałą osobą dzieki której to szczęscie go spotkało :loveu: Quote
Akitka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 To świetne, że Fredzio ma tak dobrze w nowym domeczku. :cool3: Quote
maciaszek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Świetne wieści :) A ten domek to dzięki Tobie Ulu przecież !!!! Quote
Recommended Posts