bea_m Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 No ładnie na Fredzia są chętni :mad: . Ula nam na zawał zejdzie :cool3: . Powodzenia. :loveu: Quote
Ulaa Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Już. Nie było co oglądać, bo Fredziak śpi :roll: Pogadałam więc z panami - bo pan przyjechał z synem (prawie dorosłym z wyglądu). Pan bardzo konkretny, miał przygarniętego collie. Fredziak bardzo mu się spodobał. Chciał go zabrać najszybciej jak się da :roll: Ale poprosiłam, by najpierw go poodwiedzał, pozabierał na spacery (za radą Buni - by nie oddawać od razu obcemu), oswoił się. To taki normalny pan w średnim wieku, który chce mieć normalnego psa do spacerów i towarzystwa. Zobaczymy jak to wyjdzie "w praniu" - gdy zacznie odwiedzać Fredka. Quote
Ada-jeje Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 To trzymamy kciuki za Fredzia tym bardziej ze do Trzebini to rzut kamieniem i jakby co to zawsze mozna sprawdzic jak sie kropek miewa. Quote
katya Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Spoko, Ulaa nie zapędzaj się, to na pewno nie byli ostatni zainteresowani :) Quote
Ulaa Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 katya napisał(a):Spoko, Ulaa nie zapędzaj się, to na pewno nie byli ostatni zainteresowani :) wiem wiem.. :lol: Quote
bea_m Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Dobry pomysł z tymi spacerkami. Przy okazji można sprawdzić jak panom zależy na psie (częstotliwość spacerków) Przy okazji możesz pana podszkolić. A tak przy okazji zaproś Pana na Forym Łaciate. Niech sobie poczyta o rasie i takich tam. Quote
bunia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ulaa ,a nie masz zdjęć pana z ukrytej kamery? :cool3: Pozdrów Fredzia od moich kropków:lol: Quote
Ulaa Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 bunia napisał(a):Ulaa ,a nie masz zdjęć pana z ukrytej kamery? :cool3: Pozdrów Fredzia od moich kropków:lol: Nawet z "jawnej" nie ma... Aparat na wygnaniu :roll: Quote
bea_m Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Buniu masz racje. Nasz Fredzio zasługuje na dobrego i przynajmiej w miarę przystojnego PANA. :lol: Quote
Ulaa Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 bea_m napisał(a):Buniu masz racje. Nasz Fredzio zasługuje na dobrego i przynajmiej w miarę przystojnego PANA. :lol: :evil_lol: przyznaję, że jak na ten wiek (coś w okolicach mojej mamy ;), po 40) pan całkiem znośny dla oka :eviltong: Quote
Ulaa Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Fredziak się obudził i zaczął interesować podwoziem. Założyłam mu kołnierz i jest zdziwiony bardzo, chodzi do tyłu :roll: wciąż spowolniały bardzo i chwiejny. Jak hcecie fotkę, to kto odbierze mmsa i wstawi? Quote
maciaszek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 To same dobre wieści :) !!! I kastracja udana i domek się kroi :) Bardzo dobrze. I Twoje podejście Ulu też jest bardzo, bardzo dobre! Quote
Ulaa Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jenny19 napisał(a):ja mogę odebrać i wstawić;) Proszę o nr tel na pw :p Quote
Diana S Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ulaa napisał(a)::evil_lol: przyznaję, że jak na ten wiek (coś w okolicach mojej mamy ;), po 40) pan całkiem znośny dla oka :eviltong: Ula jestes dobra.... pisaj co dalej czy facet nadal jest chetny na Dalmasia... ale jak piszesz ze konkretny... trzymam kciuki....:p Quote
Ulaa Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Na allegro http://www.allegro.pl/item215219219_piekny_dalmatynczyk_szuka_nowego_domku_.html ma 3 obserwatorów. Mam nadzieję, że to nie ktoś z Was :mad: Quote
maciaszek Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 My obserwujemy go tutaj :) Jak się chłopak czuje po wczorajszej narkozie? Quote
Ulaa Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Dziękuję Pianko za zmianę wieku w tytule Fredzia. Wszyscy są zgodni co do tego - Fredziak napewno tak stary jak 5 lat napewno nie jest. Ma jakieś 2-3 latka, sądząc po zachowaniu i wyglądzie (nawet sika jeszcze czasem jak sunia). Wet zasugerował się kolorem zębów, a one przecież wogóle starte nie są. Tylko żółte od jakichś antybiotyków albo atopa. A te 5 lat to jednak robiło złe wrażenie. Quote
Ulaa Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 maciaszek napisał(a):My obserwujemy go tutaj :) Jak się chłopak czuje po wczorajszej narkozie? Strasnie zmarnowany. Cały czas śpi, przenosi się tylko od czasu do czasu na trasie: fotel-ponton-łóżko-kanapa-miska z wodą. Nie poznaję go wogóle... Przyzwyczaił się do kołnierza, nawet spał w nim bez problemu. Zdjęłam dziś rano, bo ten smutek w jego oczach jest nie do wytrzymania, napewno go bolą ranki (ma 2, łącznie 7 szwów). Quote
Diana S Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Ulaa napisał(a):jakieś wieśniaki dzwoniły, ale spłoszyłam ich Jakie wiesniaki? Quote
bea_m Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 A co tu się nic nie dziewje? Ciotki brzuchy smażą w słoneczku? Quote
maciaszek Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 E tam smażą brzuchy. Chciały by smażyć, ale w pracy siedzieć muszą (przynajmniej ja)... :( Quote
Recommended Posts