Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 648
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już. Nie było co oglądać, bo Fredziak śpi :roll:
Pogadałam więc z panami - bo pan przyjechał z synem (prawie dorosłym z wyglądu).
Pan bardzo konkretny, miał przygarniętego collie. Fredziak bardzo mu się spodobał. Chciał go zabrać najszybciej jak się da :roll: Ale poprosiłam, by najpierw go poodwiedzał, pozabierał na spacery (za radą Buni - by nie oddawać od razu obcemu), oswoił się.
To taki normalny pan w średnim wieku, który chce mieć normalnego psa do spacerów i towarzystwa. Zobaczymy jak to wyjdzie "w praniu" - gdy zacznie odwiedzać Fredka.

Posted

Dobry pomysł z tymi spacerkami. Przy okazji można sprawdzić jak panom zależy na psie (częstotliwość spacerków) Przy okazji możesz pana podszkolić. A tak przy okazji zaproś Pana na Forym Łaciate. Niech sobie poczyta o rasie i takich tam.

Posted

bunia napisał(a):
Ulaa ,a nie masz zdjęć pana z ukrytej kamery? :cool3:
Pozdrów Fredzia od moich kropków:lol:

Nawet z "jawnej" nie ma... Aparat na wygnaniu :roll:

Posted

bea_m napisał(a):
Buniu masz racje. Nasz Fredzio zasługuje na dobrego i przynajmiej w miarę przystojnego PANA. :lol:

:evil_lol:
przyznaję, że jak na ten wiek (coś w okolicach mojej mamy ;), po 40) pan całkiem znośny dla oka :eviltong:

Posted

Fredziak się obudził i zaczął interesować podwoziem. Założyłam mu kołnierz i jest zdziwiony bardzo, chodzi do tyłu :roll: wciąż spowolniały bardzo i chwiejny.

Jak hcecie fotkę, to kto odbierze mmsa i wstawi?

Posted

Ulaa napisał(a):
:evil_lol:
przyznaję, że jak na ten wiek (coś w okolicach mojej mamy ;), po 40) pan całkiem znośny dla oka :eviltong:

Ula jestes dobra.... pisaj co dalej czy facet nadal jest chetny na Dalmasia... ale jak piszesz ze konkretny... trzymam kciuki....:p

Posted

Dziękuję Pianko za zmianę wieku w tytule Fredzia.
Wszyscy są zgodni co do tego - Fredziak napewno tak stary jak 5 lat napewno nie jest. Ma jakieś 2-3 latka, sądząc po zachowaniu i wyglądzie (nawet sika jeszcze czasem jak sunia). Wet zasugerował się kolorem zębów, a one przecież wogóle starte nie są. Tylko żółte od jakichś antybiotyków albo atopa. A te 5 lat to jednak robiło złe wrażenie.

Posted

maciaszek napisał(a):
My obserwujemy go tutaj :)
Jak się chłopak czuje po wczorajszej narkozie?

Strasnie zmarnowany. Cały czas śpi, przenosi się tylko od czasu do czasu na trasie: fotel-ponton-łóżko-kanapa-miska z wodą. Nie poznaję go wogóle...
Przyzwyczaił się do kołnierza, nawet spał w nim bez problemu. Zdjęłam dziś rano, bo ten smutek w jego oczach jest nie do wytrzymania, napewno go bolą ranki (ma 2, łącznie 7 szwów).