figa33 Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Becia66 napisał(a):Fuguniu kiedy do nas przyjeżdżasz ? zaproszenie ciągle aktualne. . ano , miałam jechać w przyszłym tygodniu na narty w Bieszczady , ale śniegu niet ale na pewno Beciu zawitam do Was , murowane :lol: Becia66 napisał(a): Jeśli chcesz być gwałcona to zbieraj się szybko :diabloti:. :evil_lol::evil_lol: Quote
Agula99 Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Mailo do domu, Mailo do domu, MILO DO DOMU~!~~~~~~~!!!!!!! Quote
Agula99 Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Mam nadzieję majuska że nowe zdjęcia Mailo są piękne, bo właśnie rozmawiałam z panią (tą ze Szczecina, która była zainteresowana Pedro i która rzuca uroki na psy, że szybko idą do nowych domków, ciągle pani jest ze mną kontakcie), no i pani mówiła, że te zdjęcia Mailo są kiepskie i to pewnie dlatego nikt się nim nie interesuje, przecież on jest taki piękny!!! Pani obiecała, że teraz zapatrzy się na niego co by szybko domek znalazł, no a z nowymi fotkami to tylko rachu, ciachu!!! :razz: Quote
majuska Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Dopiero mam chwilę usiąść na kompa ( znowu bachor chory i zero czasu..... ) a jeszcze mi fotoszop coś szwankuje i źle docina foty , zaraz coś spróbuję dodać, fotki sa chyba spoko do ogłoszeń, miałam dziś całkiem fajny telefon o Mailo, zobaczymy co z tego będzie ;) Quote
majuska Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 No, udało się :) Sweet focie z Mailo: https://picasaweb.google.com/103708767168284502423/Mailo# Quote
figa33 Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 śliczne fotki , faktycznie słodziutkie :loveu: Quote
Agula99 Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Mailo widać żywe srebro, nie usiedzi ani chwili, motorek ma i już :) no to trzymam kciuki, bo on nam się za bardzo zasiedział, niee?? :lol: Quote
Becia66 Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 świetne foty, kawał dobrej roboty majuska. Quote
ariete2503 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Nie wiem jak wy, ale ja mam wrażenie, że Mailo robi się coraz bardziej smutny. Mimo, że nie jest mu u nas źle i ma kumpla Czestera, to jednak starsznie brakuje mu kontaktu z człowiekiem. Jak dzisiaj nosiłam go trochę na rękach, to wtulił się we mnie, jak małe dziecko i zamknął oczka...No i ma niesamowicie smutne spojrzenie, jak go opuszczamy. Wydaje mi się, że pozostałe psiaki jakoś lepiej sobie radzą. Quote
figa33 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 biedna psinka , psy nie powinny być samotne .. nikt nie powinien być samotny jeśli tego nie chce Quote
Agula99 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 No faktycznie Mailo ma fazę tęsknoty, żal mi go, powinni się o niego zabijać i już powinien mieć swojego ludzia...mam nadzieję, że się długo nie zasiedzi i lada dzień domek się pojawi. Quote
Becia66 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Figuniu proszę zrób mu świeże ogłoszenia z nowymi fotkami :modla: Quote
figa33 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Becia66 napisał(a):Figuniu proszę zrób mu świeże ogłoszenia z nowymi fotkami :modla: jasne ,że zrobię Quote
karolakola Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Wiecie co..ja bym z niego takiego biedaka nie robiła bo niezłe ziółko z niego rośnie, warto uprzedzić ewentualnych nowych właścicieli bo się mocno mogą zdziwić. Całą sobotę obszczekiwał Mieszka, na spacerze jak zobaczyliśmy w oddali psa to tez już zaczął dumnie wypinać pierś i poszczekiwać zaczepnie. Mały bo mały ale może nieźle dac popalić jak go nie okiełznają zawczasu. Quote
majuska Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Karola, a co on tam ma z nudów robić, uczy się szczekania w grupie i takich tam psich przepychanek...:roll: Miewam o niego telefony, ale kurna no nie czuję tego, nie czuję...np. "kwiatek z wczoraj " czy ten piesek jeszcze aktualny? po ustaleniu który..no tak, aktualny...czy można po niego przyjechać ? ale jakie warunki pan ma dla niego, gdzieś tu z okolicy pan jest ?...ze wsi....a gdzie piesek miałby mieszkać, w domu, czy na zewnątrz?? ..w domu i na zewnątrz...a macie ogrodzone ....nie ....no to jak na zewnątrz..no na łańcuszku:grab::grab:...( jak oni to pieszczotliwie ujmują...na łańcuszku ) a dziś miałam telefon, bardzo miła pani, piesek do domu, już nawet jest łóżeczko dla niego...no ale dom bez ogrodzenia, niby ma na spacery chodzić, pod Przeworskiem, miejscowość Rączyna, oczekuję na las rąk do sprawdzenia tego domu:cool3:, bo ja nie dam rady...... Quote
karolciasz28 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Sprawdziłam sobie odległość z Adamówki, bo chyba będziemy w sobotę.To 48 km. Zagadywać tatę czy byśmy nie podjechali? Tylko ja się boję, musiałybyście mnie poinstruować. Quote
Agula99 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Ja to go widzę w jakimś fajnym domku, albo bloku, widocznie to jeszcze nie jego czas i to nie to! Trzeba odebrać pogadać i poczuć, że to jest TO :) Quote
majuska Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Oj no właśnie ja też tego nie czuję..napisałam Wam, że jest taka opcja, bo sama nie wiem co z tym zrobić..jakoś tak dziwnie ta pani mówiła, tak "bardzo słodko":roll:..niby na wizytę ok, ale on apracuje na zmiany i trzeba się jakoś dogadywać... Quote
Agula99 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Głos wewnętrzny i przeczucia są najważniejsza majuska, nie ma se co głosy zawracać taką odległością, trzeba poczekać i już!! Quote
karolakola Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Ty Majuska nie bądź taka nadgorliwa bo psów za chwilę nie będzie do wyprowadzania jak przytulisko opustoszeje :evil_lol: Ja się podpisuję pod tym co mówi Agula, noża na gardle nie mamy - za fajny psiak żeby trafił do domu gdzie zostanie pozostawiony sam sobie. Każdy z psów się naczekał i doczekał to i na Maila przyjdzie pora Quote
karolakola Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 karolakola napisał(a): za fajny psiak żeby trafił do domu gdzie zostanie pozostawiony sam sobie. Każdy z psów się naczekał i doczekał to i na Maila przyjdzie pora Zresztą co ja wygaduję ...... żaden psiak nie powinien trafić do domu w którym będzie olewany Quote
figa33 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 czyli Mailo nie da sobie w kaszę dmuchać charakterna psinka wiecie jak zachowuje się w stosunku do dzieci ? Quote
karolakola Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Myślę że do domu z dziećmi jak najbardziej....... broń boże nie robię z niego potwora bo 100 % słodziak ale typem wycofanego misiaczka to on nie jest. Jak go tylko ktoś nie rozpuści jak dziadowski bicz to będzie pies marzenie. Quote
Agula99 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Mailo na pewno da sobie radę w życiu, po prostu przychodzi taki moment, kiedy on ma ochotę na czułości, przytulania, głaskania, przecież to dziecko, nie oszukujmy się, brakuje mu mamy i faktycznie wtedy robi się taki smutny. Quote
Recommended Posts