Magda Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 pysiulka86 napisał(a):Ja wkońcu nazwałam tego swojego pieska Kika, chyba fajne imionko dla takiego maleństwa. Śliczne:loveu: Była na forum suczka Kika. Quote
Karolajnaxx Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Jeśli będziecie mieli yorka, to jak go nazwiecie? Ja, zważając na to, że planuję suczkę myslę nad imionami: - Ayo, - Carmen, - Dafnee, - lub imię miotuna literkę :p Quote
Guest Agata_B Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Karolajnaxx']Jeśli będziecie mieli yorka, to jak go nazwiecie? Ja, zważając na to, że planuję suczkę myslę nad imionami: - Ayo, - Carmen, - Dafnee, - lub imię miotuna literkę :p Ja wybrałam takie: -Sonia* -Tina* -Tara -Kara -lub coś wymyślę, jak np. miot będzie na lterkę C to wymyślę jakieś zaczynające sie na literke C :) Jeżeli miałabym pieska (ale to bardzo mało prawdopodobe) to: -Aris* -Oskar* -Ares -Atis *imiona oznaczone gwiazdką najbadziej mi się podobają :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 PositiveThought napisał(a):ładnie :loveu: mój potworzasty wabi się Aidi, a nazywany jest Aiduś, Dula, Dusiak, Duf... (jeszcze Majtki i Siusiak - wtajemniczeni wiedzą, o co chodzi... (; ) Ja wiem o co chodzi, wiem :lol: A Aidi'emu chociaż brakuje pewnych narządów i tak jest kochany :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Beatko, może pomyliło jej się z Arisem :lol: Wprawdzie ma je, ale tak jakby nie :evil_lol: Już raz się zdarzyło, że ktoś Arisa pomylił z Aidim :roll: To bhyna z powodu, że ich imiona zaczynają się na 'A'. Quote
Kaladan Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 York: Di (Didek, Didi) Gordony: Chani, Rubid, Rubia Irland: Rufus Kaukaz: Masza kot: Futar Quote
Guest Agata_B Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='PositiveThought']jakich narządów mu brakuje...? :hmmmm: jeśli chodzi Ci o mózg, to zapewniam, że go ma, choć rzadko to pokazuje :p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie dziwie sie ze zmienił orientacje! Przeciez chłop bez jaj to nie chłop! :lol: Quote
chemicalo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ja na każdego psa wołam "Ty Burku" :) Scoobiego i tak prędzej czy później by to spotkało. Quote
Guest Agata_B Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Bblue napisał(a):Ja na każdego psa wołam "Ty Burku" :) Scoobiego i tak prędzej czy później by to spotkało. :lol: Bblue lec do galerii Burka, bo fanki czekają za fotkami! :p Quote
Guest Agata_B Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Bblue napisał(a):Właśnie wstawiłam 10 fotek ;) Już lece :scared: Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Wznawiam wątek! Co myślicie nad imieniem SONIA dla yoreczki? Quote
chemicalo Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Agata_B napisał(a):Wznawiam wątek! Co myślicie nad imieniem SONIA dla yoreczki? Ja bym swoją Lady nazwała :loveu: Quote
MałaMi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Sonia ładnie dla każdej psinki :P Mnie się podoba dla suni: Fiona, Nelly, Shanti, Shira, Shila, Inka, Neska, Aisha, co o nich myślicie ? które najładniejsze ? :cool3: Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Alexis89']Sonia ładnie dla każdej psinki :P Mnie się podoba dla suni: Fiona, Nelly, Shanti, Shira, Shila, Inka, Neska, Aisha, co o nich myślicie ? które najładniejsze ? :cool3: Najładniejsze jest Nelly:loveu: Fiona i Shila tez cudne:loveu: reszta to takie przeciętne, ale tez bardzo ładne. Ja mojej suni chyba zostawie SONIA bo tak na nią wołają.;) A imię SONIA podoba mi się. W metryczce nie wiem jak ma. Quote
MałaMi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Agata_B']Najładniejsze jest Nelly:loveu: Fiona i Shila tez cudne:loveu: reszta to takie przeciętne, ale tez bardzo ładne. Ja mojej suni chyba zostawie SONIA bo tak na nią wołają.;) A imię SONIA podoba mi się. W metryczce nie wiem jak ma. Agata widze że nie w temacie jestem :eviltong::oops: Będziesz miała pieseczka już za niedługo ? Napisz coś więcej !! Za ile będzie u Ciebie ? Będzie z rodowodem ? Jeśli tak to z jakiej hodowli ? Zazdroszcze Ci :eviltong: Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Alexis89 napisał(a):Agata widze że nie w temacie jestem :eviltong::oops: Będziesz miała pieseczka już za niedługo ? Napisz coś więcej !! Za ile będzie u Ciebie ? Będzie z rodowodem ? Jeśli tak to z jakiej hodowli ? Zazdroszcze Ci :eviltong: Tak, będę miała na 95%, już za tydzien, ale nie chcę zapeszać :eviltong:. Będzie z rodowodem z hodowli Calamites. Sunia ma niecałe trzy miesiące. Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 nathaniel napisał(a):Sheesha :) Hmm... fajne :) Quote
agoosia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ja bym dodała jeszcze Majla Mona Roxi :) i Boni ale to chyba nie dla yoreczki Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 agoosia napisał(a):ja bym dodała jeszcze Majla Mona Roxi :) i Boni ale to chyba nie dla yoreczki Spodobało mi się imię ROXI :loveu: Sama nie wiem jak mam dać... :roll: Quote
Acia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 AgatuŚ zakładaj galeryjke! :cool3: Będziemy odliczaś z tobą :cool3: A pozatym czemu nic niemówiłaś?? :x Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Asia&Misia napisał(a):AgatuŚ zakładaj galeryjke! :cool3: Będziemy odliczaś z tobą :cool3: A pozatym czemu nic niemówiłaś?? :x Nie chciałam zapeszać ;) Galerie założę w ten dzień w którym przyjedzie do mnie psinka :) Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Bblue napisał(a):Za tydzień?! To rodzice się zgodzili? Tak, jeszcze nie są przekonani tak na 100%, ale namówie ich. Za niecały tydzień bo właścicielka Soni wyjeżdża za granicę. Quote
Recommended Posts