milagros19853201 Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 ja mam pieniazki z bazarku i pytanie na konto deklaracji stalej czy jak przelac? w razie czego poprosze o numer konta Quote
milagros19853201 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 na konto z deklaracji polecialo 40 zł z mojego bazarku \poprosze o potwierdzenie jak powyzsza kwota dojdzie na :http://www.dogomania.com/forum/topic/146227-koniec-rozliczam-bazarek-na-potrzeby-blekiegofilonkacezarka-i-maszenki-suni-z-dar%C5%82owa-od-31-marca-do-14-kwietnia2100/ Quote
arim Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 na konto z deklaracji polecialo 40 zł z mojego bazarku \poprosze o potwierdzenie jak powyzsza kwota dojdzie na :http://www.dogomania.com/forum/topic/146227-koniec-rozliczam-bazarek-na-potrzeby-blekiegofilonkacezarka-i-maszenki-suni-z-dar%C5%82owa-od-31-marca-do-14-kwietnia2100/ Tu księgowość stanęła w miejscu w marcu,więc chyba nie tak szybko będzie potwierdzenie. W sumie zajrzałam na rozliczenie,to wychodzi ,że w lutym wpłaciły tylko 3 osoby i na tym wpłaty skończyły się i skończyło się rozliczanie. Płacimy deklaracje,tylko nikt tego nie rozlicza.:( Quote
dexterka Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Zawitał do nas ostatnio kuzyn męża- fotograf. Miał u nas sporo pracy:P Filetkowa sesja, mam nadzieję,że zdjęcia przydadzą się do ogłoszeń. Quote
Olena84 Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Ciocie dajcie to konto bo bazarek wstrzymany bo nie mam opisów i nie odpowiem na żadne pytanie, a chce wspomóc Filona Quote
dexterka Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 za marzec jeszcze nie otrzymałam zapłaty , ale Doda mnie uprzedzała ,że musiała wyjechać .Także czekam cierpliwie :) Quote
Olena84 Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Doda w tym lub przyszłym togodniu zrobi rozliczenie, ale SZUKA NOWEGO SKARBNIKA Quote
asiuniab Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 zapisuję sobie chłopaka; czy chłopak miał wsparcie od skarpety staruszkowej, jeśli nie to poproszę, o pomoc dla Niego, ale wpłatę chyba skierować od razu na konto dexterki? bo u dody mogą zalegnąć:( 1 Quote
dexterka Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Dostałam dzisiaj przelew za marzec, dziękuję. Filusiowi bardzo przydałaby się obroża / kropelki na kleszcze. Ktoś ma jakiś pomysł jak zorganizować pieniążki? Asuniab ja sobie nie przypominam, aby Fil korzystał ze skarpety Talcott Quote
asiuniab Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Dostałam dzisiaj przelew za marzec, dziękuję. Filusiowi bardzo przydałaby się obroża / kropelki na kleszcze. Ktoś ma jakiś pomysł jak zorganizować pieniążki? Asuniab ja sobie nie przypominam, aby Fil korzystał ze skarpety Talcott to ja poproszę o przyznanie zapomogi dla Filusia, może z tego można byłoby zakupić ochronę przeciwkleszczową i jeśli zostanie cosik, to przeznaczyć, na zmniejszenie zadłużenia; 1 Quote
barb Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 to ja poproszę o przyznanie zapomogi dla Filusia, może z tego można byłoby zakupić ochronę przeciwkleszczową i jeśli zostanie cosik, to przeznaczyć, na zmniejszenie zadłużenia; Z wczoraj uaktualnianego rozliczenia finansów Filona wynika, że ma on obecnie na koncie 348 zł (po zapłaceniu hotelu za marzec). Dobrze zrozumiałam ? ""Saldo na dzien 10.03: 203,42 zl + deklaracje od 10.02: 495 zł - hotel za marzec 350 zł Saldo na dzień 11.05: 348,42 zł" Quote
asiuniab Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 no, a do opłacenia hotel za kwiecień i już niedługo za maj:( z tego co ja rozumiem to rozliczenie, ale ponieważ Dody nie bardzo bywa, to każdy rozumie jak umie:( mi wychodzi, że Filon jest na minusie, jeśli opłacony będzie hotel na bieżąco 1 Quote
Madie Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Mogę kupić Filonowi Foresto - Dexterko, będzie dobre? Wolisz wysyłkę do siebie czy mogę przelać Ci pieniądze za nią i sama kupisz? Quote
dexterka Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Madie Foresto byłoby idealne:) Zabezpieczyłoby Filusia na cały sezon. A gdybyś jeszcze była tak miła i zajęłabyś się zakupem obroży to przynajmniej tyle miałabym z głowy :) Nie wszystkie firmy wysyłają preparaty przez pocztę/kuriera, wiem ,że Vitasol wysyła w cenie 99zl dla dużych psów https://www.facebook.com/pages/Vitasol-dla-aktywnych-ps%C3%B3w-i-kot%C3%B3w/331044967089797?fref=ts Quote
Malgoska Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 http://www.zookrak.com/pl,produkty,pokaz,foresto-obroza tu też dobre ceny obrózek Quote
barb Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 no, a do opłacenia hotel za kwiecień i już niedługo za maj:( z tego co ja rozumiem to rozliczenie, ale ponieważ Dody nie bardzo bywa, to każdy rozumie jak umie:( mi wychodzi, że Filon jest na minusie, jeśli opłacony będzie hotel na bieżąco Oczywiście, zgadzam się co do tego, że Filon jest na minusie. CHODZIŁO MI TYLKO O TO, ZE KWOTA 348,42 ZL (wykazana na koncie FILONA) TO RÓWNOWARTOŚĆ MIESIĘCZNEJ OPLATY ZA HOTEL (BEZ 1,58 Zł) czemu więc nie leci do Dexterki tytułem kwietnia? Jeśli problem w tym 1,58 zł do uzupełnię, tylko na czyje konto ? Dexterki ? Quote
barb Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Saldo na dzień 11.05: 348,42 zł RACHUNKI ZA HOTEL:- za luty i marzec: #887 SKOPIOWAŁAM ROZLICZENIE, BO NIE KAŻDEMU CHCE SIĘ BIEGAĆ I SZUKAĆ. asiuniab, brawo - zadziałalaś blyskawicznie i to zpozytywnym skutkiem. Quote
asikowska Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 czy ktoś ma kontakt z Doda i może zapytać dlaczego ten hotelik za kwiecień nie został zapłacony? i moje pytanie odnośnie pieniążków ze skarpety czy mogę je przelać bezpośrednio do dexterki? Quote
asikowska Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Filet nie ma kompletu deklaracji i z każdym miesiącem będzie trudniej, po zastanowieniu się mogę zostać nowym skarbnikiem, kochani zastanówcie się jak mu pomóc, nie jest starym psiakiem więc może też zaczniemy mu szukać intensywnie domu? od czerwca zwiększę też moją deklarację do 20 zł bo jeden psiak odszedł za tęczowy most 3 Quote
asiuniab Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Filet nie ma kompletu deklaracji i z każdym miesiącem będzie trudniej, po zastanowieniu się mogę zostać nowym skarbnikiem, kochani zastanówcie się jak mu pomóc, nie jest starym psiakiem więc może też zaczniemy mu szukać intensywnie domu? od czerwca zwiększę też moją deklarację do 20 zł bo jeden psiak odszedł za tęczowy most asikowska, dziękuję, że jesteś, ja właśnie tu przydreptałam, żeby podzielić się super informacją i poprosić, aby Dexterka przesłała do Ciebie nr konta, bo do dody na prawdę nie ma sensu; pieniądze mają być dostępne dla psiaka, a nie zamrażane na czyimś koncie; Dexterko prześlesz asikowskiej swój nr konta, oczywiście; no i jeszcze mamy nowego skarbnika i jeszcze dodatkowe deklaracje; Filet widzisz, cioteczki Cię kochają i nie opuszczą:) też się przyłączam do pytania, dlaczego kwiecień nie został opłacony? 2 Quote
asikowska Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 asiuniab ja też jestem deklarowiczem Fileta ale wstrzymałam bo nie było rozliczeń i na wątku była cisza i nadpłacę te dwa miesiące z tego co widziałam po postach Doda to nie ma teraz dostępu do kompa za często więc wstrzymajmy się z ocenami i wyciąganiem pochopnych wniosków, może po prostu życie się tak potoczyło że nie ma czasu...albo możliwości Quote
Recommended Posts