Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doszly wplaty:
asikowska 10 zl
Mruczka 25 zl
grazia 40 zl
ania91sc 30 zl - moze w końcu odwiedzisz mnie? mieszkamy obok :evil_lol:

bardzo dziekuje za wplaty, ja juz po urlopie :(

Posted

[quote name='grazia_1979']nastepnym razem jak zapomnę to prosze mi przysłac pismo z odsetkami karnymi :)[/QUOTE]

oczywiscie, ze przesle :diabloti:

doszly nowe wplaty;
barbarela 20 zl
milagros 5 zl
maruda666 20 zl

zaplacilam tez za hotel za wrzesien 350 zl - dexterko daj znac jak dojdzie :)

saldo filonka na dzien dzisiejszy 657,75 zl

co u chlopaczka ????

Posted

Witajcie po przerwie:) Pieniążki dotarły, dziękuję bardzo. Rachunek wyślę jak zwykle do Dody.

Ogładałyście zdjęcia spacerkowe? Nie są rewelacyjnej jakości ponieważ robiłam je w jednej ręce trzymając aparat a w drugiej Filonka:P

Filon czuje się dobrze, obserwuję jego tłuszczaka , nic a nic się nie zmienił, a nawet wydaje mi się,że jest mniejszy. Czy ktoś mógłyby napisać nowy tekst uwzględniająć informacje , które podałam kilka postów wyżej? Trzeba zacząć chłopaka porządnie ogłaszać , bo zasługuje w pełni na nowy dom. Można by wykupić ogłoszenia , na bazarku u Kejciu jest 20 ogłoszeń za 2,50zł , a podobnych bazarków jest mnóstwo.

Bardzo proszę o udostępnianie Filutka na fb

https://www.facebook.com/udexterki/photos/a.324277251030967.1073741829.323405407784818/343959755729383/?type=3&theater

e67i35.jpg

fcuy3d.jpg

2lnecf9.jpg

244u1b6.jpg

Posted

Jestem i ja...ech to nowe Dogo :nerwy: od dwóch dni zabieram się za bazarek i ciągle coś nie tak...

Postaram się kolejny raz zrobić ogłoszenia,wygląda jednak na to,że one mało szczęśliwe dla Filonka :sad: Z tekstem będzie ciężko,może po prostu napiszę jakieś zdanie i dodam dexterko Twoje info z poprzedniej strony?chyba,że ktoś się ulituje i napisze tekst? ;)

Ps.ogłoszenia z lipca wyglądały tak: http://www.najpewniej.pl/anons.php?nr=198299

Posted

Nowe wplaty:

monika083 40 zl

madie 300 zl

dorotkem 50 zl

natie 10 zl

dziekujemy bardzo, spojrzcie na post rozliczeniowy. Rece opadaja.

na kilku wątkach już się z tym spotkałam....masakra

Posted

wplacilam za hotel za pazdziernik 350 zl, filon ma teraz na koncie ok. 600 zl.

Jestem naprawde zalamana tymi rozliczeniami... w wolnym czasie bede musiala to wszystko uporządkowac.

Posted

wplacilam za hotel za pazdziernik 350 zl, filon ma teraz na koncie ok. 600 zl.

Jestem naprawde zalamana tymi rozliczeniami... w wolnym czasie bede musiala to wszystko uporządkowac.

Doda wejdź sobie na stary wątek Filona - na starej dogo i sobie skopiuj rozliczenia. Nie ma się po co załamywać - zobacz http://stara.dogomania.pl/forum/threads/250659-FILON-ju%C5%BC-w-hoteliku-%29-poznaje-%C5%9Bwiat-po-9-latach-w-schronie-szukamy-DS-%21

Tylko nie czekaj za długo bo to ma zniknąć...

Posted

przekopiowalam, tabelki i tak nie ma, ale jest duzo lepiej :) dziekuje!

Na razie nie zaktualizowalam te nowe wplaty, tylko dopisalam na koncu. Saldo jest przed rozliczeniem.

Jeszcze raz dzieki :)