troglodytes Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Właśnie wróciłem z podróży służbowej i nadrabiam zaległości Quote
halcia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Pyta ktos o nasza cuna zlakniona pieszczot dropiata Lawie????Nie wiedza ludzie co traca!!!!!!!Milosc obustronna gwarantowana! Quote
albiemu Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 halcia wiemy i zaglądamy do Lawii, podoba mi się Twoja "natarczywosc Lawiowa" to może dać nieoczekiwany efekt pomimo, że jesteś na wątku SAMY :D BUZIAKI - SZCZĘŚCIE TY MOJE :) Quote
troglodytes Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 SAMA prosi o pomoc dla kumpli http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76659 :-( :-( :-( Quote
troglodytes Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 SAMA oznajmia, że jest jej super ale prosi o pomoc dla innych psiaków w potrzebie - link powyżej ;) Quote
albiemu Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 ponoć jakis gość chce oddać husky do schroniska, którą kiedys z Orzechowców już wziął bo mu źle składu węgla pilnuje - wiesz troglodytes mam nadzieję to jakis żart jest Quote
troglodytes Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Meldujemy, że właśnie SAMA i my wróciliśmy z urlopu :p Quote
troglodytes Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Sama ma się wspaniale, więc proponujemy ( z braku wpisów ) zamknąć ten wątek. O ewentualne pytania na tema Samy prosimy : [email protected] lub : 509 518 897 Quote
troglodytes Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Meldujemy, że u SAMY wszystko wspaniale :razz: W końcu przestała się bać. Ale nadal kuca jak przypadkowo podniesie się przy niej rękę. Musiała być strzasznie bita. Tego chyba nie zapomni nigdy. Quote
Ulka18 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Na pewno nie zapomni...ale czas i milosc troche zaleczy rany. Dla Samy to w sumie dobrze, ze trafila do schroniska, bo dzieki temu uwolnila sie od oprawcy i znalazla wspanialy dom :multi: Quote
albiemu Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 to prawda, nie mogła w lepsze ręce trafić :) Quote
troglodytes Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 SAMA życzy wszystkim psiakom w potrzebie aby w Nowym Roku znalazły domek. SAMA życzy sobie aby wątek "psy w potrzebie" nie miał sensu istnienia Quote
troglodytes Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [quote name='szybszy_od_dylizansu']W którym miejscu według ciebie oceniam to co robisz? Spytałem się tylko jak można poznać DOBRĄ ADOPCJĘ po kilkunastu minutach, godzinach od wydania psa. Proszę o wskazanie gdzie podważam to co robisz. Widzę , że mało znasz się na husky skoro po głębokim oddechu oceniłaś , że nie będzie uciekać. Może to ja nie znam się na tych psach... Pozwolimy się przypomnieć : niebawem minie 4 lata jak Sama jest u nas. Nigdy nie próbowała uciekać. Piszę to jako wskazówkę dla tych którzy obawiają się adopcji husky przez ten mit o uciekaniu. Nie wiem czy zasługą tego jest obecność innych psów czy ( nieskromnie ) nasza opieka. Ale jest jak jest. Kiedyś córka potknęła się w lesie i łapiąc się z bólu za kolano wypuściła smycz. Sama nie ruszyła się od niej. Kiedyś wiatr otworzył źle zabezpieczoną bramę. Sama stała w linii ogrodzenia wyglądając na szosę - nie wyszła. Sunia ma się dobrze. Do towarzystwa ma obecnie 5 husky i labkopodobną Labę ( też adoptowana ). Nie zapomniała chyba jednak o biciu u poprzedniego właściciela. Nadal jest bardzo nieufna wobec obcych, nieraz reaguje agresją. Ale ponieważ, z racji stosunku do psów, uchodzimy za idiotów mało kto nas odwiedza i generalnie cieszymy się, że tylko nas zaakceptowała. Nie będę skromny ale wyrażę życzenie : Więcej takich adopcji na "Dogomanii" pozdrowienia dla ALBIEMU i Was wszystkich Quote
Recommended Posts