Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
14 minut temu, Olena84 napisał:

Kluska jakaś niepodobna do siebie;).

To nic do Maćka, ale Pandi wygląda na smutną, myślę że tęskni za Anią:(

Niepodobna bo wysychaj po kąpieli:) Z resztą jak i Panda:) Czy o coś innego chodzi?

Jasne, że ma prawo tęsknić za tamtymi ludźmi, ale uwierz mi, że tylko w tym czasie, w kojcu, była taka przygaszona. Normalnie wygląda na zadowoloną i sama podchodzi i się przymila co jest dla mnie wielkim zaskoczeniem bo przecież ona nigdy za wielką sympatią do mnie nie pałała:) Raczej zawsze lubiła obszczekać, trzymać na dystans,  nawet trochę się bać.

Posted

Noc Pandi minęła wzorowo:) Wieczorem, po jedzeniu poszła spać jak u siebie - żadnego szczekania ani piszczenia:)

Jak zrobić wspólny wątek? Wybierasz jeden wątek, który przyjmie tę drugą suczkę, na której wątku piszesz post (np dużą czcionką w innym kolorze), że od tej chwili ma połączony wątek z Kluską/Pandi i podajesz link do niego, a dokładnie do strony wątku gdzie dołącza ta suczka. Na połączonym już wątku też piszesz podobny post, że od tej chwili dołącza do tego wątku taka suczka i podajesz link. Możesz jeszcze zedytować pierwszy post by były w nim informacje o obu psicach. Sprawy rozliczeniowe też już by były prowadzone na jednym wątku więc trzeba by rozgraniczać które pieniądze są dla kogo by się nie pomieszało. Prostsze niż ten mój opis:)  

Posted
Godzinę temu, Maciek777 napisał:

Noc Pandi minęła wzorowo:) Wieczorem, po jedzeniu poszła spać jak u siebie - żadnego szczekania ani piszczenia:)

Jak zrobić wspólny wątek? Wybierasz jeden wątek, który przyjmie tę drugą suczkę, na której wątku piszesz post (np dużą czcionką w innym kolorze), że od tej chwili ma połączony wątek z Kluską/Pandi i podajesz link do niego, a dokładnie do strony wątku gdzie dołącza ta suczka. Na połączonym już wątku też piszesz podobny post, że od tej chwili dołącza do tego wątku taka suczka i podajesz link. Możesz jeszcze zedytować pierwszy post by były w nim informacje o obu psicach. Sprawy rozliczeniowe też już by były prowadzone na jednym wątku więc trzeba by rozgraniczać które pieniądze są dla kogo by się nie pomieszało. Prostsze niż ten mój opis:)  

Ok! postaram się to zrobić wieczorem jak wrócę do domu:) jakby coś było nie tak czekam na podpowiedzi:) bardzo dziekuję:)