Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki kochane kupuja na mym bazareczku cegiełki :iloveyou: :iloveyou: sciskam kciuki mocnooooooo!
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251682-Ratunkowy-slonius-na-transport-dwoch-sunieczek-zapraszam-kochani-od-12-03-18-03-g22[/URL]

Posted

[quote name='ewa gonzales']Cioteczki kochane kupuja na mym bazareczku cegiełki :iloveyou: :iloveyou: sciskam kciuki mocnooooooo!
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251682-Ratunkowy-slonius-na-transport-dwoch-sunieczek-zapraszam-kochani-od-12-03-18-03-g22[/URL][/QUOTE]
Ewuniu:) ślicznie dziękujemy jesteś kochana:):)

Posted

[quote name='złośnica93']Deklaruję dla Pandorki 20 zł, co miesiąc do kwietnia, a potem zobaczę czy uda mi się kontynuować wpłaty.

Ps. jestem z Białej Podlaskiej.[/QUOTE]

Super! Ale co miesiac do kwietnia czyli na razie na dwa miesiące?

Posted

[quote name='złośnica93']Deklaruję dla Pandorki 20 zł, co miesiąc do kwietnia, a potem zobaczę czy uda mi się kontynuować wpłaty.

Ps. jestem z Białej Podlaskiej.[/QUOTE]
to ja proponuję, żebyś wpłaciła na razie jednorazowe za m- III i m-c IV a jak będziesz wiedziała, czy będziesz kontunuować, to wtedy się zadeklarujesz, czy tak może być? później kinga_kinga7 wyśle Ci dane do przelewu:):) serdecznie dziękujemy:)

Posted (edited)

[B]a ja melduję, że w niedzielę 16.03. br. jadę do schroniska spakować dziewczyny:):) !!!!!!! [/B]
chcę załatwić kąpiel i kropelki na kleszcze i pchełki:):) zawiozę 2 książeczki zdrowia i te środki:) są już kupione:):) chciałabym porozmawiać z weterynarzem, ale Go nie będzie! ogólnie dziewczyny wyglądają na zdrowe :) myślę, że Kasia dostanie 22.03. br. dwa pachnidła:):)
zapomniałam napisać, że te rzeczy zasponosorowała dziewczynom założycielka wątku kinga_kinga7:):)

Edited by danusiadanusia
Posted

Na razie wpłaciłam za marzec, po koniec marca wpłacę za kwiecień, ale myślę, że dalej tez dam radę. Napisałam tak, bo niczego na 100% nie jestem pewna.

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/125447-danusiadanusia"]danusiadanusia[/URL][COLOR=#3E3E3E] może bym mogła odwiedzić sunie? Mówisz, że 16 jedziesz do nich, ale jeśli bym przeszkadzała to ok, rozumiem, w końcu pieski się stresują jak ktoś obcy się kręci...[/COLOR]

Posted

[quote name='danusiadanusia']to ja proponuję, żebyś wpłaciła na razie jednorazowe za m- III i m-c IV a jak będziesz wiedziała, czy będziesz kontunuować, to wtedy się zadeklarujesz, czy tak może być? później kinga_kinga7 wyśle Ci dane do przelewu:):) serdecznie dziękujemy:)[/QUOTE]

Wpłaciłam za marzec, wpłacę za kwiecień, myślę, że dalej też się uda. Napisałam tak jak napisałam, ponieważ nie jestem pewna na 100%.

Mam takie pytanie czy mogę odwiedzić dziewczyny? Danusiu, co Ty na to? Nie wiem czy to w sumie dobry pomysł, aby sunie nie stresowały się przy obcej osobie.

Posted

[quote name='złośnica93']Wpłaciłam za marzec, wpłacę za kwiecień, myślę, że dalej też się uda. Napisałam tak jak napisałam, ponieważ nie jestem pewna na 100%.

Mam takie pytanie czy mogę odwiedzić dziewczyny? Danusiu, co Ty na to? Nie wiem czy to w sumie dobry pomysł, aby sunie nie stresowały się przy obcej osobie.[/QUOTE]

jasne, że tak:) możesz zapisać się do wolontariatu jak dasz radę:) każde ręce są na wagę złota:) a Ty jesteś z Białej Podl., bo ja mieszkam w Radzyniu Podl.