Nadziejka Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Klusienko i Panduniu :iloveyou: :iloveyou: sciskam za wasze zdrowko , za wszystko :modla:niechaj się uda Quote
danusiadanusia Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 to już nawyk zaglądam na wątek:) ale jest mi bardzo przykro:(:( dlaczego wiecie...... Quote
danusiadanusia Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='ewa gonzales']Danuniu sciskam kciuki :modla: :modla:[/QUOTE] Ewciu dziękuję:):) Quote
Olena84 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Musimy jakoś dość do porozumienia bo będzie szkoda dla psów:( Quote
danusiadanusia Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='Olena84']Musimy jakoś dość do porozumienia bo będzie szkoda dla psów:([/QUOTE] zgadzam się:):) Quote
danusiadanusia Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='Olena84']brakuje jeszcze ok 20zł deklaracji?[/QUOTE] chyba tak! Quote
Nadziejka Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Cioteczki kochane kupuja na mym bazareczku cegiełki :iloveyou: :iloveyou: sciskam kciuki mocnooooooo! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251682-Ratunkowy-slonius-na-transport-dwoch-sunieczek-zapraszam-kochani-od-12-03-18-03-g22[/URL] Quote
danusiadanusia Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='ewa gonzales']Cioteczki kochane kupuja na mym bazareczku cegiełki :iloveyou: :iloveyou: sciskam kciuki mocnooooooo! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251682-Ratunkowy-slonius-na-transport-dwoch-sunieczek-zapraszam-kochani-od-12-03-18-03-g22[/URL][/QUOTE] Ewuniu:) ślicznie dziękujemy jesteś kochana:):) Quote
Nadziejka Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 To nie ja , to los i dziewczyny kochane moje bazareczkowe [IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/love%281%29.gif[/IMG]:multi: Quote
danusiadanusia Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 dziewczyny w następną sobotę tj. 22 marca br. już wyjeżdżają z Białej Podlaskiej:):) Quote
storozak Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 trzymam kciuki!! Dziewczyny szykujcie się:) Quote
złośnica93 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Deklaruję dla Pandorki 20 zł, co miesiąc do kwietnia, a potem zobaczę czy uda mi się kontynuować wpłaty. Ps. jestem z Białej Podlaskiej. Quote
Olena84 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 [quote name='złośnica93']Deklaruję dla Pandorki 20 zł, co miesiąc do kwietnia, a potem zobaczę czy uda mi się kontynuować wpłaty. Ps. jestem z Białej Podlaskiej.[/QUOTE] Super! Ale co miesiac do kwietnia czyli na razie na dwa miesiące? Quote
danusiadanusia Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 [quote name='złośnica93']Deklaruję dla Pandorki 20 zł, co miesiąc do kwietnia, a potem zobaczę czy uda mi się kontynuować wpłaty. Ps. jestem z Białej Podlaskiej.[/QUOTE] to ja proponuję, żebyś wpłaciła na razie jednorazowe za m- III i m-c IV a jak będziesz wiedziała, czy będziesz kontunuować, to wtedy się zadeklarujesz, czy tak może być? później kinga_kinga7 wyśle Ci dane do przelewu:):) serdecznie dziękujemy:) Quote
danusiadanusia Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 (edited) [B]a ja melduję, że w niedzielę 16.03. br. jadę do schroniska spakować dziewczyny:):) !!!!!!! [/B] chcę załatwić kąpiel i kropelki na kleszcze i pchełki:):) zawiozę 2 książeczki zdrowia i te środki:) są już kupione:):) chciałabym porozmawiać z weterynarzem, ale Go nie będzie! ogólnie dziewczyny wyglądają na zdrowe :) myślę, że Kasia dostanie 22.03. br. dwa pachnidła:):) zapomniałam napisać, że te rzeczy zasponosorowała dziewczynom założycielka wątku kinga_kinga7:):) Edited March 14, 2014 by danusiadanusia Quote
danusiadanusia Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 [quote name='Olena84']No to dobrze, że się uda![/QUOTE] jak się chce! to wszystko można:):):) stara zasada! z każdej sytuacji jest wyjście!!!:):) Quote
złośnica93 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Na razie wpłaciłam za marzec, po koniec marca wpłacę za kwiecień, ale myślę, że dalej tez dam radę. Napisałam tak, bo niczego na 100% nie jestem pewna. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/125447-danusiadanusia"]danusiadanusia[/URL][COLOR=#3E3E3E] może bym mogła odwiedzić sunie? Mówisz, że 16 jedziesz do nich, ale jeśli bym przeszkadzała to ok, rozumiem, w końcu pieski się stresują jak ktoś obcy się kręci...[/COLOR] Quote
złośnica93 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 [quote name='danusiadanusia']to ja proponuję, żebyś wpłaciła na razie jednorazowe za m- III i m-c IV a jak będziesz wiedziała, czy będziesz kontunuować, to wtedy się zadeklarujesz, czy tak może być? później kinga_kinga7 wyśle Ci dane do przelewu:):) serdecznie dziękujemy:)[/QUOTE] Wpłaciłam za marzec, wpłacę za kwiecień, myślę, że dalej też się uda. Napisałam tak jak napisałam, ponieważ nie jestem pewna na 100%. Mam takie pytanie czy mogę odwiedzić dziewczyny? Danusiu, co Ty na to? Nie wiem czy to w sumie dobry pomysł, aby sunie nie stresowały się przy obcej osobie. Quote
danusiadanusia Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 [quote name='złośnica93']Wpłaciłam za marzec, wpłacę za kwiecień, myślę, że dalej też się uda. Napisałam tak jak napisałam, ponieważ nie jestem pewna na 100%. Mam takie pytanie czy mogę odwiedzić dziewczyny? Danusiu, co Ty na to? Nie wiem czy to w sumie dobry pomysł, aby sunie nie stresowały się przy obcej osobie.[/QUOTE] jasne, że tak:) możesz zapisać się do wolontariatu jak dasz radę:) każde ręce są na wagę złota:) a Ty jesteś z Białej Podl., bo ja mieszkam w Radzyniu Podl. Quote
Recommended Posts