Ada-jeje Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Dlaczego ona taka ladna, to wprost niemozliwe ze nikt jeszcze tym psem sie nie zainteresowal. Chociaz odpowiedz nasuwa sie sama.Wiadomo wakacje!!!!! Quote
agusiazet Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Ado, ona w przytulisku była już przed wakacjami!!! Jakoś kundelki nie mają wzięcia, może wezmę ją na tymczas jak wrócę, może mąż się zgodzie - mnie się ona podoba! Quote
agamika Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Dianka jest naprawde kochanym psiakiem, wystarczy filmik z nią obejrzeć , tym wesołym merdaczkiem:loveu: Ps, czy jak robicie jej allegro to wstawiacie link do filmiku?bo możeby warto ? ( mi oczywiście wszystkie psiaki się podobają i dobrze w sumime ,ze moje sązawsze z przypadku , bo nie potrafiłabym wybrać) Quote
Sonata78 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 agusiazet napisał(a):mnie się ona podoba! Mnie też, zupełnie nie rozumiem tego braku zainteresowania. O wiele mniej ciekawe kundelki znajdują domki a jej nikt nie chce.:shake: Quote
iwop Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Dianka szuka domu ale juz bez większej nadziei....:oops: Quote
Sonata78 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 nie trać nadziei Iwop:calus: przyjdzie czas i na Diankę Quote
asiak Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 witaj Dianko... długo mnie u Ciebie nie było i jak widzę nic się nie zmieniło :-( taki piękny psiaczek a nikt nie chce zabrać do domku i kochać... Quote
iwop Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Nikt nawet na allegro nie obserwuje Dianki... ech...:-( Quote
Origami-7 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Może ktoś ją wreszcie wypatrzy i pokocha!!!!!! Quote
agamika Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Dianko najwyrzszy czas sie na pierwszej pokazac Quote
iwop Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 przepraszam... to nie tak, że nie interesuję się "moimi" psami ale naprawdę mam dośc trudny okres w życiu... i nie zawsze mam siłę aby wejśc na dogo i coś napisać. :oops: Dianka bardzo leży' mi na sercu... jest taka pogodna jakby nie zauwazyła... że została oddana tylko dlatego, że brak jej rodowodu. Jest naprawde śliczna Quote
agamika Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 iwop napisał(a):przepraszam... kochana nie przepraszaj:shake: , nie wydaje mi sie ,żeby ktos pomyslał ze sie nie interesujesz, ( przynajmniej ktos realnie myslacy). Wazne ,ze sie cos robi w tzw "realu", tu od podrzucania moga byc inne osoby;) , które akurat nic innego do roboty nie mają. Quote
Recommended Posts