Jump to content
Dogomania

DIANKA - sliczna suczka adoptowana i oddana po roku . MA SUPER DOMEK!!

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonata78 napisał(a):
Ach ta Diana... Taka ładna i grzeczna psinka na pewno ktoś szuka właśnie takiego psa...

świetny banerek w podpisie...
czy moge sobie skopiowac?

Posted

Na allegro nic...:oops:
co do dzieci to nie wiem ale to taki pogodny, łagodny psiak, że jestem pewna, że nie ma nic przeciwko dzieciom...:oops:

Posted

[quote name='iwop']Dianka jest sliczną suczką. to największa pieszczocha wśród psów w przytulisku... Lubi sie bawić i szybko się zaprzyjaźnia. Jako szczeniak zostła do nas przerzucona przez płot. Szybko znalazła dom... Po roku została oddana z powrotem... Nie dlatego, że sie "nie sprawdziła" ale z zagranicy wrócił mąż jej pani i doszedł do wniosku, że stac go na "rasowe" psy i kupił dwa psy podobne do owczarków nienmieckich. Kundla nie bedzie trzymał bo niech sąsiedzi widzą, że stac go na więcej... I Dianka jako nierasowa wróciła do przytuliska....

jest naprawde sliczna i straszna "przytulanka"

http://iwop.wrzuta.pl/film/gQXCOIizlI/dianka

" class="ipsImage" alt="">

kochaniutka sunia , komu????

Posted

dopiero filmik zauwazyłam, przecierz temu słoneczku to ogonek odpadnie od tego wymachwania :razz: :loveu: ,

ta kobieta jakby była mądra to tez by faceta na lepszy model wymieniła, bo nie wiadomo czy on nie zechce jej wymienić na drozej wygladającą, ehh...:angryy: :angryy: